Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słuchajcie mam straszny po problem pomóżcie, chodzi o psa, prace i sąsiadów :(

Polecane posty

Gość gość
Autorko ja lubię psy. Ale nie dziwie się sąsiadce że zlozyla skargę jesli pies wyje i szczeka jej dzień w dzień, całymi dniami. Po co wzięłaś tego psa skoro nie masz dla niego czasu? Idziesz do pracy o zostawiasz go na caly dzień samego, wiec ma to co w schronisku... Meczysz go tylko, dlatego wyje, jest samotny... W ogole dla mnie to totalna glupota trzymać psa w mieszkaniu, meczysz tylko zwierzaka (chyba, ze to jakiś malutki York czy inna typowo "mieszkaniowa" rasa). Gadasz na sąsiadkę a co dajesz od siebie? Wzięłaś psa ktorym nie masz czasu dobrze się zająć a sąsiedzi muszą wysłuchiwać jego głośne szczekanie...

Gość gość
Wiecie co wy wredne pipy? Sprawa juz się rozwiazala, ale wy każda okazje wykorzystacie by lac swoj jad i frustracje z nieudanego zycia :) tak, jestem potworem bo adoptowalam psa na 60m kw i wyjde do pracy na 4 godziny... Za to ty jesteś aniolem bo nie masz psa albo zaraz napiszesz ze masz dom 800mkw z ogrodem i basenem i psa bierzesz ze sobą nawet do kibla bo to cierpienie jak pies na 5minut zostanie sam! Kup sobie wibrator frustratko, bo na męża ani na mozg cie nie stać :)

Gość gość
A normalnym osobom w tym temacie dziękuję, sprawiacie, że swiat jest lepszy. Pozdrawiam Was i Wasze pieski jeśli macie 🌼

Gość gość
Jak się rozwiązała? Przywiązałaś sierściucha razem z klatką do bramy schroniska?

Gość gość
Jak dają do adopcji psy po przejściach histeryczkom i niezrównoważonym psychicznie to wiadomo,że nic dobrego z tego nie wyjdzie.Pies jest głupi i zaakceptuje każdego psychola,przed którym ludzie uciekają w popłochu.Dziś kocha psa,to jej dziecko,zatruje życie rodzinie i sąsiadom,za chwile go wywali przez okno i sama wyskoczy,nie wiadomo.Nie ma chłopaka,przyjaciół to się taka upiera na psa,walczy o niego.Pies związany z chwiejną psychicznie osobą,masakra,nic gorszego nie mogło go spotkać:-(:-(:-(

Gość gość
wczoraj w dodatku taką, której nie stać na jego utrzymanie, skoro nie może nawet opieki załatwić, a co tu marzyć o leczeniu, którego zresztą i ona wymaga.

Gość gość
Ja tez, gdybym byla Twoja sasiadka to zaproponowala bym Ci opieke nd psem w czasie Twojej nieobecnosci I miala bys moj dozgonny szacunek za przygarniecie pieska . Mysl pozytywnie i pamietaj , ze ci oburzeni sasiedzi to nie sa dobrzy ludzie . Oni na pewno nie kochaja zwierzat.

Gość gość
jak głupi pies wyje i szczeka do 23-ej nie dając zasnąć sąsiadom to trudno żeby go kochali, ale nie uogólniaj od razu że ktoś taki nienawidzi zwierząt bo to kłamstwo

Gość gość
Jak ktos kocha zwierzeta to jest dla nich wyrozumialy.Ja kazdej nocy slysze placzace dziecko . Budzi mnie . Czy tez powinnam wystapic o eksmisje sasiadow?Wiecej wyrozumialosci moze I zamiast grozenie ...moze zyczliwa rozmowa I chec pomocy. Swiat bedzie wtedy lepszy.

Gość gość
rozmawiać ? do Was psiarze nie trafiają żadne argumenty oprócz siły, jesteście zakałą tej planety

Gość gość
z psiarzami się nie dyskutuje, do psiarzy się strzela

Gość gość
Wiecie co wy wredne pipy? Sprawa juz się rozwiazala, ale wy każda okazje wykorzystacie by lac swoj jad i frustracje z nieudanego zycia tak, jestem potworem bo adoptowalam psa na 60m kw i wyjde do pracy na 4 godziny... Za to ty jesteś aniolem bo nie masz psa albo zaraz napiszesz ze masz dom 800mkw z ogrodem i basenem i psa bierzesz ze sobą nawet do kibla bo to cierpienie jak pies na 5minut zostanie sam! Kup sobie wibrator frustratko, bo na męża ani na mozg cie nie stać xxxxx Do kogo to było sfrustrowana ściero bez mózgu co ciągnie w krzakach cudzym mężom? To ciebie na nic nie stać nędzaro dlatego przygarnęłaś psychicznego burka zamiast kupić rasowego szczeniaka. Sąsiedzi powinni ci ryja obić.