Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faszerujecie się tabletkami anty...

Polecane posty

Gość gość
Ja używam prezerwatyw, nie zamierzam się truć hormonami. Ale co kto woli

Gość gość
Zawsze się to robi dla faceta. No niestety ale to on powinien zadbać o zabezpieczenie w trosce o zdrowie kobiety i respektować też fakt, że nie zawsze można :-) czasem trzeba dwa dni poczekać :-)

Gość gość
Ale jak są kobiety które się tak poświęcają to przecież ich wybór. Lalka...poświęcają? ty się poświęcasz uprawiając seks z męzem? bo ja moja droga mam na niego ochotę codziennie i biorę tabletki, zeby sobie nie odmawiać tej przyjemności bo jakiś tam cykl cośtam. Nie chcę schodzić mojego chłopa tak mnie kręci i nie będę siebie karać kupą dzieciaków, albo unikaniem współżycia

Gość gość
Zawsze się to robi dla faceta. No niestety ale to on powinien zadbać o zabezpieczenie w trosce o zdrowie kobiety i respektować też fakt, że nie zawsze można usmiech.gif czasem trzeba dwa dni poczekać usmiech.gif X Ciemnogród jakich mało...

Gość gość
Poświęcenie zdrowotne, to miałam na myśli. Też uwielbiamy być blisko ze sobą, ale mój mąż powiedział mi, że nie zgadza się na hormony, żeby się to źle nie odbijało na zdrowiu. Dzięki temu oprócz wspaniałych uniesień jest też dużo zrozumienia, szacunku do swoich ciał i troszeczkę tęsknoty kiedy chciałoby się, a trzeba poczekać. ;-)

Gość gość
gość dziś Poświęcenie zdrowotne, to miałam na myśli. Też uwielbiamy być blisko ze sobą, ale mój mąż powiedział mi, że nie zgadza się na hormony, żeby się to źle nie odbijało na zdrowiu. Dzięki temu oprócz wspaniałych uniesień jest też dużo zrozumienia, szacunku do swoich ciał i troszeczkę tęsknoty kiedy chciałoby się, a trzeba poczekać. oczko.gif X A gromada nieplanowanych dzieci będzie dobrze na Twoje zdrowie działała? Bo z tego co piszesz to chyba metody naturalne stosujecie, a to jest kompletne nieporozumienie:/

Gość gość
Nie, prezerwatywy plus metody naturalne. :-) Nie ma jeszcze dzieciątka ale już chyba czas najwyższy to zmienić ;-)

Gość gość
Nie, prezerwatywy plus metody naturalne. usmiech.gif Nie ma jeszcze dzieciątka ale już chyba czas najwyższy to zmienić oczko.gif X Widzisz i tu jest pies pogrzebany, bo nie wiadomo czy jesteście płodni. Nie mówię tego złośliwie, ale metody naturalne to żadne metody. Wiem z doświadczenia, bo planując dziecko zaszliśmy w cyklu, w których uprawialiśmy seks tylko w okresach teoretycznie niepłodnych. A prezerwatywy są dla mnie koszmarnie niefajne, choć aktualnie ich właśnie używamy i mam już szczerze dość.

Gość gość
Jesteśmy - badania mamy zrobione. :-) Zależy jak sobie "badałaś" płodność. Czy miałaś prowadzoną kartę cyklu?

Gość gość
Bo niektóre kobiety np. wyliczają sobie na kalkulatorze płodności w internecie... to jest głupota faktycznie

Gość gość
Dlaczego ten temat zniknął??

Gość gość
Jesteśmy - badania mamy zrobione. usmiech.gif Zależy jak sobie "badałaś" płodność. Czy miałaś prowadzoną kartę cyklu? XX taaa, tutaj zawsze kobiety nie mające dzieci wiedzą, że są płodne, bo robiły badania. Dziwna sprawa:/ Kartę cyklu można o kant tyłka rozwalić jeśli podłapujesz jakąś infekcję.

Gość gość
Cześć, jestem tu nowa :-). Szukam właśnie info o tabletkach, ale z tego co się naszukałam chyba jednak pozostanę przy dotychczasowej antykonepcji czyli prezerwatywa plus w "tych dniach" całkowita abstynencja.

Gość gość
Ja nei bviore, znam swoj cykl i w dni plodne po prostu uzywamy prezerwatyw. w inne dni zero antykoncepcji. 12 lat razem dwoje dzieci!