Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu musialam urodzic sie taka zablokowana

Polecane posty

Gość gość

Jestem leciwa dziewica i nawet mi seksu nie brakuje. Tylko zwiazku nie mam i nie bede miala. Dlaczego nie moglam urodzic sie normalna? :( Sa tu moze kobiety z takim problemem? Moze ktorejs udalo sie sobie z nim poradzic? Nawet w poznym wieku.

Gość 26wiosen
to ile masz lat i czy chodzi ci o to że nie odczuwasz napięcia seksualnego

Gość gość
30, nie wiem, o co chodzi tak naprawde. Jak moj facet zaczynal mnei calowac, to czulam ze robie sie mokra. Ale jesli chodzi o sam seks to mialam jakies dziwne lęki. Raz to ciaza, bo po prsotu nie chce, dwa to on w koncu potrafilm mi z 20 razy na dzien mowic zebym mu zrobila loda i nabralam jakiegos obrzydzenia w ogole. Do tego on chcial zebym od rana byla w nastroju na rozne pieszczoty, a ja rano mam ochote na kawe i spokoj swiety. Jestem zaburzona, ale nie marnuje juz nikomu zycia moja osoba. Zaluje tylko ze nie urodzilam sie jako kobieta z ogromnym libido.

Gość 26wiosen
być może możesz zwiększyć libido, zbadać hormony może coś jest nie tak, czy w ogóle się nie masturbujesz?, może ci się zmieni z wiekiem bo kobiety często nabierają ochoty po 30, może też się zwiększyć po ciąży, nawet jak nie masz libido o a seks będzie ci sprawiał przyjemność to będziesz miała ochotę to robić dal relaksu a nie z powodu napięcia i chęci zaspokojenia. Może nie trafiłaś na odpowiedniego faceta, nie trzeba mieć wysokiego libido (chociaż większość by chciała) żeby mieć udane współżycie wiele kobiet ma taki problem jak ty. Uważam że jest za wcześnie żebyś się poddawała bo zbyt wiele rzeczy jest niepewnych. Sam mam małe libido a kiedyś miałem duże może to z choroby nie wiem. Jest wielu facetów którzy nie potrzebują się bzykać na okrągło.

Gość gość
O, myslalam ze z kobieta rozmawiam :) Ale ja mam JUZ 30 lat. I dziewica. Nie wiem, chora nie jestem, hormony robilam i byly w normie. Moze jakby moj ex tak nie naciskal... Ale on bardzo potrzebowal, jego byla robila mu wszystko. Ja wlasnie nie chce by w ciazy, ale chcialam byc dla niego normalna :( A teraz wszystko przepadlo...

Gość 26wiosen
nie chcesz mieć dzieci nigdy czy boisz się nieplanowanej to jest tylko bariera psychiczna ten problem da się jakoś przepracować, co do tego że facet ma ochotę rano to normalne wszyscy tak maja bo testosteron jest produkowany nocą i dlatego rano jest go najwięcej co przepadło? na pewno nie wszystko czy masz na myśli byłego nie przechorowałaś go jeszcze? czy to twój temat? http://f.kafeteria.pl/temat/f4/kobiety-czy-zdarzylo-sie-wam-ze-zostawil-was-facet-bo-nie-zapewnialyscie-mu-p_6318350

Gość gość
Nie, ale zainspirowalam sie tym tematem...

Gość gość
I tak, mam na mysli bylego, ze z nim juz przepadlo. No coz, ma prawo byc szczesliwy.

Gość 26wiosen
a reszta pytań?

Gość 26wiosen
trochę nierealistycznie zbyt pesymistycznie postrzegasz swoją sytuację

Gość gość
Wydaje mi sie, ze nie jest to pesymizm, bo dobry czas na szukanie faceta juz minal, a poza tym jak kogos poznawac jak w glowie jeszcze sentyment, żal, wspomnienia itd. No i ja bym teraz nawet nie zblizyla sie juz do zadnego faceta, bo nie chcialabym sie tlumaczyc z bycia dziewica. Widze, ze jestem tu jedyna taka kobieta.. to mi sie trafilo.