Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliettaa

On nie wie czy mnie kocha

Polecane posty

Gość Juliettaa

witam . mam niestety metlik w głowie , postanowiłam że wygadam się anonimowo tutaj ;) od początku lipca spotykam się z mężczyzna , jest naprawdę jak dla mnie chodzącym idealem , charakter ma świetny , z wyglądu jest dokładnie w moim typie . po prostu mój ideał. nie jesteśmy razem w sensie że oficjalnie związek . tylko spotykamy się . świetnie się dogadujemy , na spotkaniach dobrze czujemy się w swoim towarzystwie . wczoraj na imprezie moja koleżanka (trochę napita) poszła z nim porozmawiać , dowiedziała się , ze on nie wie czy mnie kocha . co prawda nie powiedział mi tego wprost tylko jej , ale cholernie mi to siedzi w głowie . z reguły jestem osobą która nie przywiązuje się do ludzi ale on jest wyjątkiem , naprawdę nie poznaje siebię , że tak się stało . dodam że jest 8lat starszy ode mnie , więc powinien wiedzieć co czuje i czego chce . wiec moje pytanie jest takie : wg was odpuścić sobie jego póki się nie zakochałam , czy poczekać aż on będzie wiedział że mnie kocha ? proszę napiszcie co o tym sądzicie , z góry dziękuję za wszystkie wasze spojrzenia na tę sprawę :*

Gość gość
za poźno, już się zakochałaś

POWIEDZIAŁ JEJ, że nie wie czy cie kocha, bo może myślał ze koleżaneczka by się nim wtedy zainteresowała i by pobzykał kolejną ? Facet chyba boi sie jakiegoś stałego związku, ślubu.

Gość gość
nie wie bo nie kocha

Gość gość
Spotykasz się z nim od lipca więc o czym ty pierdzielisz w ogóle?