Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stawiam tarota, zadawajcie pytania

Polecane posty

Gość gość
Katarzyno, karty pokazują, że osiągniesz sukces w zawodzie, o jakim marzysz, są pewne opory z wpływów zewnętrznych, ale małe w każdym razie, które pokonasz

Gość gość
Pytanie, kiedy przestaniesz oszukiwać ludzi, że przy pomocy kolorowych kartoników, możesz coś przewidzieć, wyjaśnić?

Gość gość
Czy kiedyś spotka mnie miłość? Anna

Gość gość
Dziękuję. Piotr jest lekarzem a ja studiuję medycynę, więc dlatego stawiam takie pytania. Dziękuję jeszcze raz :* Katarzyna

Gość gość
Moniko, w najbliższej przyszłości nawiążesz nowe znajomości, szykuje się tu również jakiś wyjazd, może wycieczka, niestety widzę tutaj nieuczciwość ze strony przyjaciela i na końcu małe problemy materialne, możliwe że pieniężne

Gość gość
Kobita studiuje medycynę, chyba ludową :D i szuka porady poprzez FORUM od TAROCISTKI :D Nędza mentalna i potem będziesz leczyć, mając za ABSOLUT KOLOROWE KARTONIKI :D Pani doktór nie wie jak leczyć, więc chodzi do tarocistki :D Nie wie jak osiągnąć orgazm, więc tarot, nie wie jak skłonić chłopaka do małżeństwa, więc tarocik, nie wie jakie buty kupić, to do tarocistki. Pani doktor od tarota :D Nawet nie wiesz i pewnie nigdy się nie dowiesz, jak jesteś śmieszna.

Gość gość
Pytanie, kiedy przestaniesz oszukiwać ludzi, że przy pomocy kolorowych kartoników, możesz coś przewidzieć, wyjaśnić? X Nie oszukuje ludzi, z góry oświadczyłam ze nie jestem wróżką, a karty to zabawa, kto chce może w to wierzyć, kto nie chce, nie musi. Kto chce się bawić, zadaje pytanie, kto nie chce, nie zadaje. Proste i logiczne, prawda? Więc nie rozumiem Twojego oburzenia

Tarot ukazuje czlowiekowi jego ukryte glębokie rozumienie wszystkiego jakim jest. To Prawda a kazdy kto w to powątpi to de/bil :F Tylko co s tego skoro .... ? ":D🖐️?

Gość gość
fajna zabawa, ja tego nie traktuje zupelnie na powaznie, czasem sie cos mi zgadza, czasem nie, czemu zaraz sie oburza ktos :P

Gość gość
To nie jest oburzenie, to jest PYTANIE. Kiedy przestaniesz, pod płaszczykiem rzekomej zabawy kręcić ludziom w głowach? Albo to jest zabawa, więc nie wymaga wiary, tylko udziału, albo wymaga wiary, więc już zabawą nie jest, tylko ogłupianiem ludzi. Być może sama się dobrze bawisz, plotąc co ci kartonik do głowy przyniesie, ale jak widzisz, ogłupiłaś już przyszłą lekarkę :D Gratulacje :D

Gość gość
18:46 ja nie jestem osoba wrozaca, tylko przypadkowym gosicem :)

Gość gość
gość dziś fajna zabawa, ja tego nie traktuje zupelnie na powaznie, czasem sie cos mi zgadza, czasem nie, czemu zaraz sie oburza ktos x Skoro czasem się tylko zgadza, to może zacznij sobie rzucać monetą? :D Czasem, może nawet w połowie ;) będzie się zgadzało :D

Gość gość
Ten ktoś chyba myśli, że wszyscy traktują karty jak wyrocznie. Dorabiasz filozofię, która nie istnieje. Od moich kompetencji się odczep bo nic o mnie nie wiesz. Idź leczyć swoje frustracje do psychiatry, wypisałabym Ci skierowanie ale system nie potrzebuje, wiedzą, że jest masa takich czubków jak Ty!

Gość gość
gość dziś 18:46 ja nie jestem osoba wrozaca, tylko przypadkowym gosicem x Nie szkodzi, przypadkowy gość, też może oberwać :D

Karty mowią prawdę, tylko kto je dobrze czyta. :classic_cool: JA trenowalem wiele czasu hehe :D

Gość gość
18:48 ojej jaki spiety czlowieczek :P wyluzuj troche poslady i zrozum, ze mozna lubic takie p*****lki dla rozrywki :P nikomu nie zabronisz

Gość gość
Kiedy poznam miłość życia? w jakich okolicznościach? kim on jest? Mariola 17.09.90

Gość gość
gość dziś Ten ktoś chyba myśli, że wszyscy traktują karty jak wyrocznie. Dorabiasz filozofię, która nie istnieje. Od moich kompetencji się odczep bo nic o mnie nie wiesz. Idź leczyć swoje frustracje do psychiatry, wypisałabym Ci skierowanie ale system nie potrzebuje, wiedzą, że jest masa takich czubków jak Ty! x Kto jest większym czubkiem? Ktoś, kto kwestionuje macha kartonikami, by przedstawić prawdy objawione, czy ktoś, kto kwestionuje takie możliwości, zdolności? :D Frustracja, dotyczy ciebie, bo gdybyś nie była sfrustrowana, to nie machałabyś kartonikami, co jest typowe dla ludzi znerwicowanych, złapać coś i się tym napawać. Po prostu nie radzisz sobie w życiu, więc szukasz jakiegoś łatwego do uchwycenia pseudosensu. To jest zrozumiałe. Jednak nie widzę powodu, dla którego, nie należy zwrócić takiej osobie uwagi, że jej zajęcie jest jałowe i może być nawet szkodliwe, bo odwraca uwagę od świata realnego. :)

Gość gość
Katy niczego nie mówią, tylko człowiek opowiada o swoich wrażeniach i domniemaniach.

Gość gość
18.52 Próbujesz być mądry ale nie wychodzi. Pieprzysz głupoty.

Gość gość
powroz nam a nie sluchaj co ktostam pier toli :P

Gość gość
martyna 31.12.92 co w miłości w najbliższym czasie/?

Gość gość
Nie jest w stanie ocenić, czyjejś mądrości, głupoty, ktoś kto szuka wiedzy w kartonikach. Dobranoc państwu ;)

Gość gość
Czy mój syn będzie szczęśliwy w małżeństwie? Remigiusz.

Gość gość
Ludzie, to jest zabawa. Nie ogłupiam ludzi, mam książkę, mam karty, tak jak dziecko ma swoje zabawki i postępuje według instrukcji, co w tym złego? Ja lubię taka zabawę i jak ktoś inny również ja lubi to niech w niej uczestniczy, a jeśli nie lubi to po co w ogóle tutaj wchodzi i narzuca innym ludziom co mają lubić a co nie? To z wami jest cos nie tak, jak nie chcecie się bawić to nie bierzcie w tym udziału, proste. Ale nie rządźcie życiem innych, jeśli chcą to niech pytają

Gość gość
Marzena.Rozkręcam własną działalność,czy mi sie uda?

Gość gość
CZy bede miec jeszcze dzieci. Anna

Gość gość
Czy czeka mnie wspaniały zwiazek z Krzysztofem? Justyna

Gość gość
Czy mój związek z Krzysztofem będzie szczęśliwy? Justyna

Gość gość
Czy moja znajomośc z Mikołajem przerodzi sie w zwiazek ? Monika 19.10.1982