Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stawiam tarota, zadawajcie pytania

Polecane posty

Gość pytaniemonika
Monika. Dziękuję za wróżbę :)

Gość gość
Daria, według kart przyjaciel/znajomy który zaoferował Ci pomóc, lub w najbliższym czasie zaoferuje tak naprawdę postapi wobec Ciebie nieuczciwe, przysporzy Ci to wiele kłopotów. Jest tutaj pewien problem z miłością, tylko dlatego jak oceniają Cię inni, mężczyźni nie postrzegają Cię jako osobę dobrą do związku ponieważ jesteś skryta w sobie, nie jesteś tak otwarta jak inne kobiety, jednak ostatnia karta to zakochani, wiec wychodzi na to, że znajdziesz miłość juz niedługo.

Gość gość
dziekuje za wrozbe

Gość gość
Paulina, wydaje Ci się ze możesz być z Mateuszem, ale raczej nic z tego nie będzie, musisz uważać na swoje zachowanie w jego obecności, ponieważ możesz potem żałować pewnych zachowań, będzie Ci po prostu głupio. Widzę, że poznasz pewnego młodzieńca podczas podróży, być może wycieczka i nawiąże się z tego coś więcej niż przyjaźń, jednak on Cię zostawi i będziesz samotna. Ale to oczywiście tylko karty, nie musisz w to wierzyć :) pozdrawiam

Gość gość
Magda i Łukasz- kiedy zajdziemy w ciążę ;)

Gość gość
Agnieszko, nie do końca wierzysz w to, że ten dzień nadejdzie, podświadomie stawiasz zbyt duży upór w kwestii miłości,ale spotka Cię szczęście w życiu i oświadczyny przyjdą niespodziewanie, tak nagle, gdy nie będziesz miała na to nadzieji, aczkolwiek bardzo Cię to ucieszy, jednak to nadejdzie dopiero gdy związek będzie miał już dłuższy staż

Gość gość
Autorko - co mówią karty o weekendzie dla mnie. Karolina 28.10.1985

Gość gość
Czy Mateusz jest mną zainteresowany? Czy będziemy parą? Ania

Gość gość
Klaudia, karty pokazują wielka miłość, bardzo możliwe, że ślub, jednak przyszła nieuczciwość partnera może wszystko zepsuć

Gość gość
Czy wyjdę szczęśliwie za mąż? Kasia

Gość gość
Anno. Czeka Cię miłość, pomyślny związek z mężczyzną w średnim wieku o dobrej sytuacji materialnej

Gość gość
Mariola, widzę że szykuje się zmiana mieszkania (przynajmniej według kart, ile w tym prawdy - nie wiadomo). Jesteś silną kobieta, można powiedzieć - niezależną. Rozwinie się Twoja kariera zawodowa, a co do miłości to widzę tutaj przyjaźń, być może mężczyzna poznany w pracy, będzie Ci w czymś pomagał i ta przyjaźń może przerodzić się w miłość

Gość gość
Edyta i Edyta. Czy osoba którą kocham jeszcze coś do mnie czuje, czy kiedykolwiek czuła? Albo tęskni za mną? Mamy szanse być razem? Ona jest moją imienniczka proszę odpowiedz :)

Gość gość
Mariola, widzę że szykuje się zmiana mieszkania (przynajmniej według kart, ile w tym prawdy - nie wiadomo). Jesteś silną kobieta, można powiedzieć - niezależną. Rozwinie się Twoja kariera zawodowa, a co do miłości to widzę tutaj przyjaźń, być może mężczyzna poznany w pracy, będzie Ci w czymś pomagał i ta przyjaźń może przerodzić się w miłość Kochana, coś w tym jest, bo kiedyś wróżka mi mówiła, że w pracy poznam kogoś:) i faktycznie zacznie się od przyjaźni.... jeżeli chodzi o zmianę mieszkania to nie planuje, ale reszt asię zgadza:)

Gość gość
Martyno, ciekawa data urodzenia. Czeka Cię związek z pewnym mężczyzną, będziesz z nim szczęśliwa, gdzieś tam na horyzoncie może pojawić się ciąża

Gość gość
Ślub Remigiusza to pochopna decyzja, ale z pewnością do niego dojdzie, pokazuje się tu jakaś ciąża. Małżeństwo będzie od niego wymagało wytrwałości, jednak dzięki uporowi, będzie mu w nim "wygodnie"

Gość gość
Marzena, widzę małe problemy pieniężne, zaraz na początku rozkręcenia działalności, jednak potem interes szybko się rozkręci i wiele zarobisz, czeka Cię naprawdę duży zysk, sprawy urzędowe pójdą całkiem sprawnie, ostatnia karta ukazuje naprawdę dobry interes. Pozdrawiam

Gość gość
Justyna, musisz trochę poczekać, jednak karty pokazują wyraźne zadowolenie w związku, potem jednak pojawiają się pewne problemy, jakaś krzywda, która zaważy na waszych relacjach

Gość gość
A co ze mną i moim zagmatfanym życiem uczuciowym ? Mężatka

Gość gość
Moniko., karty nie pokazują by mogło się to przerodzić w związek, choć widać pękną nadzieje, może nawet małe próby, jednak w każdym wypadku, nic z tego nie wyjdzie. Ale pamiętaj, że to karty i nie należy brać tego zbyt poważnie do siebie. Pozdrawiam

Gość sandra tak to ja
A co z moim życiem uczuciowym ?

Gość gość
Pisałam juz. Czy bede miała jeszcze dzieci . Anna

Gość gość
Czy będe miała dzieci? ile? jakiej płci? kiedy pierwsze? Anna 01/06/86

Gość gość
Nie dziękuję ale cieplutko pozdrawiam :)...Marzena

Gość gość
Magdo, według kart ZAJDZIECIE w ciążę, tej jesieni, wrzesień, październik lub listopad. Pozdrawiam

Gość gość
Czy będę z osobą, na której mi zależy? Magda, 25.12.1991

Gość gość
Karolino, co do weekendu to widzę pewny wyjazd, pomówienia i spotkanie z jakimś mężczyzną oraz prawną stratę uczuciową, w relacjach

Gość gość
Karolina -mam wesele brata. Nie wiem jak mogę to odnieść:). Pewnie pomowienia:) lepszej części rodzinki

Gość gość
Dzięki koleżanko ;) Mam nadzieję, że tak będzie. Ja jakoś kart nie czuję ale fascynuje mnie "magia" wahadełka. Fajnie, że ćwiczysz swoją pasję ;) Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam ciepło. Magda

Gość gość
Anno według kart liczysz na zbyt wiele w kwestii z Mateuszem