Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stawiam tarota, zadawajcie pytania

Polecane posty

Gość gość
Anno prawdopodobnie 2 dzieci, chłopiec pierwszy, potem dziewczynka. Pierwsze dziecko któregoś lata, niestety ciężko mi stwierdzić którego. DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE PYTANIA, NA DZIŚ JUŻ KONIEC, POZDRAWIAM!

Gość gość
Anna, 2 dzieci, najpierw chłopiec potem dziewczynka. Pierwsze dziecko któregoś lata, ciężko mi podać rok. DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE PYTANIA, NA DZIŚ TO JUŻ KONIEC, POZDRAWIAM

Gość gość
Fajna zabawa. W sumie wszystko mi pasuje... ciekawe... Jutro wpadnę po nową wróżbę ;-) dobranoc Pani Tarocistko :-) 🖐️ 🌼

Gość gOsc1233
A myslalam ze sie jeszce zalapie :( no nic, szkoda. Pozdrawiam serdecznie, milej nocki :)

Gość gość
Joanna, tak. Według kart zamieszkacie razem i będzie wam się dobrze wiodło

Gość gość
Monika, w kartach wyszło ze troszkę wątpisz w swoją przyszłość, jednak będziesz miała szczęśliwą rodzinę, drugie dziecko pojawi się jeśli tego pragniesz

Gość gość
Monika, w kartach pojawiła się również pomoc mężczyzny, niestety nie wiem czy męża, chłopaka czy znajomego

Gość gOsc1234
Dziękuję Ci baaardzo :) masz racje z tym zwątpieniem...dodałaś mi skrzydeł :) pozdrawiam serdecznie !!!!! Monika

Gość Bliskakraina
Czy sytuacja finansowa się poprawi i co z moim Mezem ? Z gory dziekuje

Gość gość
dziękuję za odpowiedź, mam pytanie czy mój partner mnie zdradza?Joanna i Paweł. czy uda mi się znaleźć pracę?

Gość Bliskakraina
Imie Danka, zapomnialam napisac

Gość gość
Również pozdrawiam

Gość gość
Daniel Czy sie w koncu ozęnie ?

Gość gość
Danka co do sytuacji materialnej to widzę tutaj stabilizację, co do męża to wyszedł mi jakiś wyjazd, wdowa i pieniądze. Pozostawiam to do Twojej własnej interpretacji, pamiętaj że to tylko karty i nie ręcze za ich autentyczność. Pozdrawiam :)

Gość gość
Kasia. Czy kiedykolwiek wyjdę za mąż?

Gość gość
Justyna widzę tutaj pewne braki zaufania z Twojej strony jednak nie uzasadnione, partner i Ty w końcu się ustabilizujecie, widzę również ze znajdziesz prace i poznasz w niej ciekawego mężczyzne

Gość gość
Przepraszam, nie Justyna tylko Joanna. Juz mi się mylą te imiona :)

Gość gość
Damian lat 25 Czy uda mi sie namowic do sexu 16 letnia siostre mojej laski ?

Gość gość
Monika 15.11.1989 Lukasz 30.09.1989 Co mnie Monike czeka w przyszłości ? Co z moim zdrowiem ? Jak finanse i jaka przyszlosc mnie czeka z mezem Lukaszem ?

Gość gość
To ja z postu wyzej lukasz nie 1989 tylko 1988

Gość gość
Daria, będzie to mężczyzna z pieniędzmi, którego poznasz właśnie dzięki pieniądzom. Trudno jest mi to sprecyzować, ponieważ dopiero zaczynam, ale wasze pierwsze spotkanie będzie związane z pieniędzmi

Gość gość
Maria i Michal jak potoczy sie dalej nasz zwiazek?Czy on jeszcze mnie kocha?

Gość gość
Daniel, czy doświadczyłeś przykrości ze strony kobiet? Widzę tutaj pewne cierpienia. Karty widocznie pokazują ślub, który nadejdzie jednak według kart, przyszła żona również Cię zrani w jakiś sposób jednak wszystko sobie wyjaśnicie i będziecie razem szczęśliwi

Gość onazdaleka
Klaudia. Czy Marek coś do mnie czuje ? Jak potoczą się nasze losy ? pozdrawiam 🌼

Gość gość
Kasiu karty pokazują miłości i związek z długim stażem, ślub odbędzie się jednak dopiero gdy związek będzie trwać juz dłuższy czas

Gość gość
Monika, widzę tutaj pewne kłopoty ze zdrowiem, choć na razie jeszcze nie tak silne, może się pogorszyć. Finanse nie prezentują się najgorzej, jednak i tak wszystko się polepszy, jednak nie w najbliższym czasie, kwestia kilku miesięcy. Według kart, albo maz z czymś Cię oszukuje, albo Ty jego, ciężko mi stwierdzić. Co do przyszłości to widzę pewne kłopoty z dziećmi, widzę równiez niezręczną sytuacje w jakiej się znajdziesz, będzie Ci wstyd przez coś, karty pokazują również pozytywne zakończenie spraw urzędowych oraz nieuczciwość przyjaznej Ci osoby. Pozdrawiam

Gość gość
Pozostałe wróżby znajdziecie tu wieczorem, niestety teraz musze juz iść. Pozdrawiam wszystkich :)

Gość gość
To ja Monika nie da sie sprecyzowac jakie klopoty z dziecmi ? I o jakie oszustwo meza chodzi ? Bo ja jestem osoba prawdomowna i szczera do bolu co do finansow sie cieszę ze lepiej bedzie i intryguje mnie ta niezreczna sytuacja