Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stawiam tarota, zadawajcie pytania

Polecane posty

Gość sandra to ja
Ptam ponownie co z moim zyciem uczuciowym :d

Gość Karolinakarolinakar
Karolina, czy dostanę pracę, o którą się staram?

Gość gość
Kasiu, karty pokazują Twój upór w sprawie małżeństwa, jednak na razie nie widzę tutaj szczęśliwego związku, ale to są karty, nie należy się nimi sugerować. Pozdrawiam :)

Gość gość
I ja też ponawiam :) Co z moim zagmatfanym życiem uczuciowym-mężatka.

Gość gość
Przepraszam, że to tak długo trwa jednak pytań jest dużo, a ja staram się rozkładać karty dokładnie, nie na szybko tak by móc je dobrze zinterpretować. Proszę o cierpliwość, z pytaniami lecę po kolei, wystarczy że sobie policzycie odpowiedzi i będziecie widzieć kiedy odpisze na wasze pytanie :)

Gość gość
To ja jeszcze raz jeśli mogłabym. Może jak bardziej skonkretyzuje lepiej się odczyta. Idę sama na wesele i mam obawy. Słuszne? Karolina

Gość gość
Edyto, karty nie pokazują szczęśliwego zakończenia znajomości,widać Twój upór, ale bez pokrycia, ale to tylko karty, rzeczywistość może okazać się inna. Pozdrawiam

Gość gość Magdalena
Rozstałam się z chłopakiem kilka miesięcy temu czy mam o nim zapomnieć i czekać na nowe uczucie? Czy jeszcze kiedyś z nim będę? Czy znajdę prawdziwą miłość?

Gość gość
"mężatko" :) na horyzoncie ukazuje się pomyślny związek z młodym mężczyzną, wszystko ma rozwinąć się podczas jakiegoś wyjazdu, tak pokazuje tarot:)

Gość gość
Dajcie spokój z tymi kartami, to wymysł szatana. Nikt Wam nie powie przecież przyszłości, jedynie namiesza złośliwie, polecam sie pomodlic do Boga o dobra przyszłość.

Gość gość
Sandra, widzę w kartach mężczyznę, który dobrze wpływa na Twoje samopoczucie, na pewno narodzi się z tego związek, jednak długo nie potrwa, albo on zostawi Cię dla innej, albo Ty jego

Gość gość
Że co ?! Matko kochana ! Mam męża z którym mi się nie układa od dłuższego czasu, kochanka z którym też się wszystko sypie , a teraz jeszcze młody mężczyzna ?! :D To napewno do mnie ? - mężatka.

Gość gość
Proszę juz na dziś nie zadawać więcej pytań, odpowiem na te które zostały już zadane i zaraz po tym idę sobie :)

Gość gość
Że co ?! Matko kochana ! Mam męża z którym mi się nie układa od dłuższego czasu, kochanka z którym też się wszystko sypie , a teraz jeszcze młody mężczyzna ?! smiech.gif To napewno do mnie ? - mężatka. X Spokojnie to tylko karty, nie muszą podawać prawdziwych informacji, jednak bardzo możliwe, że młody mężczyzna oznacza kochanka, ponieważ wobec męża jest on uosobieniem witalności, mąż oznacza rutynę, starość, natomiast kochanek młodość, nowość i witalność

Gość gość
Bardzo Dziękuję za wrożbe i serdecznie pozdrawiam :-) mama Remigiusza.

Gość gość
Czy mogłabym jeszcze ja? Prosze, zależy mi. Magda 21 lat. Tylko 1 pytanie jak długo jeszcze pożyję? To niestety nie żart, piszę poważnie :(

Gość gość
Anno, karty nie pokazują dzieci, jednak nie sugeruj się tym, karty to tylko zabawa. Pozdrawiam i życzę pomyślnego rozwiązania :)

Gość gość
Dziękuję za wróżbę :) Mężatka

Gość gość
Magdo, wychodzi na to ze będziesz z tą osobą, ale tylko jeśli będziesz się mocno o to starać. Pozdrawiam

Gość gość
dziękuję za odp :)

Gość gość
Jeszcze ja przypadek, ze 2 Anny pod rzad pytaja się o ciążę Czy będe miała dzieci? ile? jakiej płci? kiedy pierwsze? Anna 01/06/86

Gość gość
Karolina, według kart dostaniesz te prace, jednak ktoś uważa, że to będzie samolubne z Twojej strony

Gość gość
Dziękuje za wróżbę. Raczej z nim nie będę bo chyba nie umiałabym juz tak mnie skrzywdził ale nie umiem zapomnieć.Magda.

Gość gość
Karolino, karty pokazują, że na weselu będzie "gadanie" na Twój temat, widzę tutaj również jakieś kłamstwa, niestety nie wiem czy z Twojej strony czy ze strony innych, jednak nie doprowadzi to do niczego złego pozatym jak się będziesz czuć, choć dodam od siebie, że nie powinnaś się absolutnie przejmować gadaniem innych osób , ponieważ szukają tanich sensacji, o których zapominają gdy tylko nasuwa się nowa. Pozdrawiam

Gość gość
czy zamieszkamy razem? , Joanna i Paweł

Gość gość
Magdalena, możliwe że jeszcze się zejdziecie jednak w Twojej przyszłości widzę jeszcze innych mężczyzn, któryś z nich zostanie Twoim wybrankiem. Pozdrawiam :)

Gość gość
Dzięki :) Kasia

Gość gość
Magdo, nie jestem w stanie podać dokładnej daty, ale według kart przed śmiercią zdążysz jeszcze założyć rodzinę. Pozdrawiam i życzę zdrowia :)

Gość gość
Ps. Dodam do podziekowań Przyznam szczerze że ta ciąża mnie bardzo zaskoczyła, bo się zarzekają że nie chcą dzieci, ale ... zobaczymy ;-) mama R.

Gość gOsc1234
Czy będę miała drugie dziecko ? Monika.