Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Szukam chętnych do wspólnego wyrywania Brunetów

Polecane posty

Gość Albert Faja
Fikula dlaczego nam nie dałas znaku że bawisz w górach ?

Gość Albert Faja
moze huntera teraz wygra w startach do fikuli:) wiesz polują ,gotują,ciagle studiują:D

Gość gość
kjkllmnb

Gość Albert Faja
fikulka gdybys powiedziała to wiesz jakbys się bawiła,no co miałem mówic ,wiesz jak to sie kogos swata nie zawsze pyka:)

Gość gość
" Albert Faja dziś olka usiądz sobie wrescie na du..piepechowiec.gif lub inny psychofanie " X Ty kretynie będziesz rozkazywał ludziom, na czym mają siedzieć? :D Malo ci ze zaspamowałeś topik o morzu, wielbicielu prostytutek? Wszedzie gdzie przyleziesz smród za sobą zostawiasz

Gość Albert Faja
Tydzien temu wyskoczylismy do Ustronia ,troche nudno nie ma co zwiedzac miasto emerytów ,fajna knajpa Diabli dołek ,sami faceci kucharzą,jedyna atrakcja to wjazd na Czantorie

Gość gość
Gosc k a jak tam twój ciapaty sponsor? :D:D:D:D:D

Gość Albert Faja
gość dziś " Albert Faja dziś olka usiądz sobie wrescie na du..piepechowiec.gif lub inny psychofanie " X Ty kretynie będziesz rozkazywał ludziom, na czym mają siedzieć? smiech.gif Malo ci ze zaspamowałeś topik o morzu, wielbicielu prostytutek? Wszedzie gdzie przyleziesz smród za sobą zostawiasz x Urzekła mnie twoja rozwlekła historia:D może zgłos do programu Trudne sprawy :D

Gość Albert Faja
fikula okolice ślaska

Gość gość
Trudne sprawy to ty masz gosciem k panie ciapaty, na przyklad pilnowanie zeby do Huntera nie uciekała :D:D:D

Gość Albert Faja
ładny ,jeden ma drewniany z ogródkiem ,drugi murowany ,najwazniejsze chłopaki maja zmywarki ,wiec twoje raczki będa zadbane

na kowboja nei marudziłam że daleko jezyk.gif X No wlasnie mialam pisac :) Tylko szybko sie uwijaj, zeby sie Olka nie zakrecila. 2 domy, moglaby lezec****achniec (hehe) i ogladac seriale, tak jak sobie to wymarzyla.

Gość Albert Faja
Dla olki to nie ma takiej opcji:D fikula to porzadna dziewczyna ,pracuje i ma swoje zdanie :)

No, Fikula jest fajna, wymaga ale tez ma cos do zaoferowania. Fikus, powinnas sie zdecydowac ;)

Gość Albert Faja
tak wiec jak się zdecyduje ,będzie nie ta sama dziewczyna:)

Gość Albert Faja
fikula jakie próchno ,takich bym ci nie podsuwał , kolega tez jest fajny pracuje normalnie, druga praca prowadzi biuro podrózy

to nie jest śmieszne, ja mogę gotować, ale pod warunkiem, że wszystkich wygnam z domu, nie trawię "gości" w kuchni w trakcie gotowania.

"No, Fikula jest fajna, wymaga ale tez ma cos do zaoferowania. " Takie rekomendacje mialaś przesłać kowbojowi 🖐️

Gość Albert Faja
fikula teraz mnie zagiełas podszkol sie w gotowaniu ,chłopaki jedzą byle co chyba ze jest wekend to gotuja ,ale kotlesie robią umieja schaba mielonego rolady to wyższa szkoła jazdy ,ziemniaki obierają itd tylko ciast nie pieką:(