Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikana

Alergie przy karmieniu piersia

Polecane posty

Gość mikana

Najpierw z zalozenia ze dziecko ma alergie przechodzicie na diete karmiac piersia a pozniej dziwicie sie ze dziecko ma alergie. Ja rozumiem przypadki kiedy matka odsuwa jakis pokarm bo dziecko juz ma alergie ale nie rozumiem zupelnie jak mozna odsunac cos od diety na wszelki wypadek. To jest chore. Moja bratowa nie je prawie nic bo uczuli dziecko normalnie jakas paranoja. Zaprosilam ja na obiad: zupa warzywna, a na drugie kurczak pieczony ziemniaki i fasolka a ona ze nie moze tego jesc bo dziecko moze dostac alergii!!!!! I jadla chleb z maslem. Nie je prawie nic z obawy przed alergiami. Kosmos jakis. W sumie niech nie je jej sprawa ale ciekawa jestem Waszych opinii

Gość gość
Ja jadłam wszystko, dziecko dostało alergii - musiałam wiec wykluczyć mleko, jajka, miód itp

Gość gość
ja jem wszystko I maly od czasu do czasu dostaje wysypki I nie wiem od czego, chyba odstawie nabial

Gość gość
Zależy ile dziecko ma miesięcy. W pewnym wieku dziecka pewne warzywa nie są wskazane, ponieważ żołądek nie potrafi ich jeszcze trawić. W przypadku pojawiających się objawów należy zbadać jakie alergeny pokarmowa należy wykluczyć z jadłospisu. http://www.alergiczne.info/testy-euroline