Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Silny katar w ósmym miesiącu ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Mam katar od 3 tyg. Wydzielina jest żółta i czuje gorzki posmak w gardle, gdy leżę. Czy to może być jakaś bakteria? Do lekarza trudno się u nas dostać, ale będę próbowała. Inhalacje nie pomagają.

Gość gość
To znak, że z każdym dniem zbliżasz się do spotkania ze śmiercią! Wybrałaś już w jakiej trumnie chcesz być pochowana? W stringach czy gaciach typu mama size?

Gość gość
A może jakaś normalna odpowiedź?

Gość gość
Przecież to prawda. Rodząc się z każdą minutą się starzejemy się i co za tym idzie coraz bliżej do kostuchy.

Gość gość
Mi w 5 mies na katar bakteryjny pomógł Sulfarinol.

Gość gość
U mnie takie objawy były jak miałam chore zatoki. Proponuję zaopatrzeć się w dobre krople. I udać się do lekarza. Bo jak to zwykły katar to spokojnie możesz brać krople przez około 5 dni, a jak poważniejsze to już lekarz coś zaleci.

Gość gość
Ja wiem, że odpowiedź może wydawać Ci się głupia - ale u nas w rodzinie na bóle zatok, katar i żółty katar mamy domowy sposób: wkładamy czosnek w nos. Jest to naturalny antybiotyk, a jeśli jesteś w ciąży to tym bardziej powinnaś unikać wszelkich leków - zatem polecam właśnie czosnek. Ząbek duży, przekrajasz na pół i wkładasz do dziurki nosa - najlpiej pojedynczo i oczywiście nie za głęboko! Olejki powodują wzmocnienie wydzielania kataru i silne kichanie, co pomaga oczyścić drogi oddechowe... 3 dni i naprawdę pomoże. Oczywiście jeśli się odważysz i nie zagadają mnie tu idioci, którzy wyśmieją nasz "domowy sposób", który polecamy każdemu... Dodatkowo możesz pić napar z lipy z dodatkiem świeżego imbiru. - lekko rozgrzewa, wspaniale pachnie - wąchaj póki gorące, wypijaj ciepłe... Zdrówka życzę i wspaniałego maluszka :)