Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewucha1

Schudłam 18 kilo bez głodu i tylko z tłuszczu

Polecane posty

Jestem już po 40-stce, latka lecą, a sadła ostatnio przybywało. Po dwójce dzieci dorobiłam się 80 kg przy 170 cm wzrostu... Nie jest to piękny wynik, wierzcie mi. Zwłaszcza dla babki, która kiedyś była wiotką mimozą, a stała się klocem. Po 100 różnych dziwnych diet, z których żadna nie pomogła mi trwale, pozazdrościłam koleżance i zdesperowana kupiłam sobie zestaw ketoaktiv. 2-tygodniowy na początek, bo byłam sceptyczna, potem jeszcze dokupowałam zestawy, bo mi posmakowały. No i cóż... okazało się, że dla mnie to strzał w 10! Waga szybko spadała, motywacja wzrastała, zero głodu, bo proteiny mnie fajnie syciły. Do tego masa warzyw (które zresztą bardzo lubię), proteinowe słodycze (ich batony uwielbiam!), no i w 4 miesiące dobiłam do 62 kilo :) minęły już 3 miesiące i waga stoi w miejscu póki co, ale nieźle się pilnuję, żeby tego nie zaprzepaścić. No i tyle - banalnie proste i szybkie, wcale nie takie drogie, chyba czasem warto oprzeć się na gotowej recepcie i nie kombinować z jakimiś dziwacznymi metodami.

Gość gość
s********j z tą reklamą

Gość gość
dokładnie, od tych "cudów" to tylko jedno chudnie - portfel.

Gość gość
wystarczy jesc chude bialka z warzywami i jest to samo, a zamiast tych chemicznych i przetworzonych batonow wystarczy wsadzic w to miejsce jakis owoc. Ot i cala mi filozofia. Kazdy na tym schudnie, bo zasada jest uciecie radykalne weglowodanow. Ameryki nikt nie odkryl, ale biznes latwo zbic.

Gość gość
Ja jem węgle i chudnę,. ale ja nie mam tyle do zrzucania, ledwo 3 kg mi zostało (schudlam "już" 4kg.) mam 168 cm i ważę teraz 59 kg i chcę zejść do 55-56.

Gość gość
Chcecie schudnąć szybko ? polecam Wam Slimcea. Sama schudłam 12kg a nie wierzyłam że to możliwe.. poleciła mi koleżanka