Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona i chora

Kolezanka z borderline. Ratunku!!!

Polecane posty

Gość ona i chora

Od kilku lat przyjaznie sie z pewna kolezanka i nawet przez jakis czas razem mieszkalysmy na stancji i nic niw zapowiadalo chorej sytuacji chociaz ona przewaznie miala dola i czesta pocieszalam ja. Wszystko zaczelo sie psuc w ubieglym roku gdy poznala chlopaka a raczej gdy sie z nim rozstala. Grozila ze sie zabije i byl czas ze nawet nocowalam u niej chociaz juz razem nie mieszkalismy na stancji. Potem na krotki czas sie rozstalysmy bo ja dostalam prace w innym miescie ale ona tez sie tam przeniosla i znalazla tansze lokum niz moja i zaproponowala bym sie do niej przeniosla. I to byl poczatek horroru. Bo jak tylko sie do niej wprowadzilam to ona prawie co noc mowila o milosci, ze jesli nikogo nie znajdzie to sie targnie na zycie i ze chce wreszcie uprawiac seks bo ma juz swoje lata, inne kolezanki powychodzily za maz, maja dzieci, a ona wciaz sama. Ja pocieszalam ja jak moglam, mowilam, ze ja przeciez tez jestem sama, ze zycie przed nami, itd. Ktorejs nocy ona przyszla do mojego lozka i doszlo do czegos do czego nigdy dojsc nie powinno. Nie wiem czemu jej uleglam. Chyba stracilam glowe. W kazdym razie postanowilam sie wyprowadzic juz nazajutrz a ona urzadzila mi awanture, ze najpierw sie z nia kocham a teraz porzucam i ze ona odbierze sobie zycie. Nie wiem co robic. Wciaz mieszkamy razem chociaz ja nie pozwalam wiecej na seks a ona nie pozwala mi sie wyprowadzic bo grozi ze sie potnie. Nie wiem do czego jest zdolna ale nie chce miec jej na sumieniu. Nie wiem jak z tego wybrnac. Rozmawialam z jedna znajoma psycholozka i wyznalam jej szczerze wszystko, to o naszym seksie tez, a ona powiedziala, ze ta kolezanka moze byc borderline ale musialaby z nia porozmawiac zeby sie upewnic. Niestety psychoozka jest teraz za granica i nie mam z nia kontaktu. Systuacja patowa trwa a ja nie wiem jak postapic. Ratunku doradzcie cos!!!!

Gość gość
Jesteście lesbijkami?

Gość ona i chora
Nie! Nigdy w zyciu! Ja mialam chlopaka i ona tez. Nigdy wczesniej nawet nie pomyslalabym ze moglabym to zrobic z dziewczyna. Ona chyba tez. To co zaszo miedzy nami zadzialo sie spontanicznie. Ona przyszla do mego lozka wyplakac sie bo jak zwykle miala dola (a kiedy nie miala?). Ja przytulilam ja i przez jakis czas lezalysmy tak wtulone w siebie. Potem byly jej pocalunki. Nie od razu w usta. Myslalam ze to takie pocalunki z wdziewczosci, z przyjazni. Niestety potem pocalowala mnie i w usta. A ja nie wiem czemu oddalam pocalunek. Jeden... Drugi... Potem poczulam jej dlonie na sobie. A potem to juz wiadomo. Poszlysmy na calego. Teraz gdy to pisze to az nie wierze ze to sie stalo naprawde. Mam wrazenie ze to byl jakis nierealny sen. Ja i ona, nagie w jednym lozku, namietnosc, seks... Chce sie wyprowadzic takze z tego powodu zeby mi sie to nie spodobalo. Podobno inicjacja seksualna ma kluczowe znaczenie dla dalszego zycia erotycznego. A ja nigdy wczesniej tego nie robilam. Nie chcialabym zmienic sie w jakas lesbu, bleee...