Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagusiaaw

co na to jego zona?

Polecane posty

Gość jagusiaaw

Koncze robic prawo jazdy i postanowilam kupic prezent mojemu instruktorowi... Nie piszcie ze kase dostal to po co robic prezenty, tak postanowilam bo jest bardzo dobrym nauczycielem i czlowiekiem Zastanawiam sie czy pasuje kupic perfumy... Nie problemem jest wybor zapachu bo z tym sobie poradzę ale fakt czy jegp zonie moze to przeszkadzac? Jemu na pewno nie ale jej? Bo to dziwne ze dostaje taki prezent od kursantki? Jezeli nie perfumy to co? Kwota max 150zl pomocyy

Gość gość
Perfumy to dobry pomysł Nie kupujesz mu niewiadomo czego Nie roxumiem czemu zonka mialaby cos przeciwko

Gość gość
Kup mu skarpety a swoja droga to romans ze kupujesz mu takie drogie prezenty?

Gość gość
na perfumy jako żona bym się wkurzyła. Mój mąz od kursantek (inna branża) dostaje często jakies prezenty, ale najbardziej przydaje się alkohol i on najbardziej zadowolony. Bo sam nie musi kupować whisky i barek zawsze pełny. Myślę, że dla faceta jakaśflaszka to lepsze podziękowanie i bardziej neutralne.

Gość gość
Ja nigdy mezczyznom nie dawalam prezentow scisle dla nich, uwazam to za niestosowne. Zawsze jakies lepsze slodycze i mowilam, ze to z podziekowaniem, prosze sie czestowac razem z ZONA I DZIECMI.

Gość gość
O tym samym pomyślałam jakiś dobty alkochol bedzie znacznie bardziej na miejscu ...

Gość chyba jestes nienormalna
Ty jestes chyba stuknieta! Perfumy dla zonatego?! Poczekaj az sama bedziesz zona, wtedy zobaczysz czy to milo, gdy jakas obca baba kupuje cos tak intymnego dla twojego faceta.

Gość gość
pogięło cię z tymi perfumami

Gość jagusiaaw
Ale alkohol to powinien dawac facet a nie kobieta... Mam 19 lat i nie wypada mi kupowac takich trunkow. Mi nie przeszkadzałoby ze ktos kupil perfumy dla mojego meza/chlopaka. Troche za bardzo rygorystycznie podchodzicie A co innego kupic poza alko waszym zdaniem?

Gość gość
Ksiazke film breloczek z dedykacja

Gość diogenesssssss
Daj mu doopy :) bedzie zadowolony ;))Ewentualnie zrob loda w aucie ;))

Gość gość
Kup mu podpaski hahaha

Gość jagusiaaw
Was pytac o cos to wiadomo,ze trzeba spodziewać sie takich odpowiedzi. Troche kultury ludzie

Gość gość
Kup bamboszki na zime ;))

Gość gość
Kubek lub brelok lub zakładkę do książki z napisem' super driver 2015 ' myślę ze mało zobowiązuje a jest gadżetem dającym pamięć, podziękowanie, miły gest. I żona nic nie powie bo to neutralne. Perfumy nie.

Gość jagusiaaw
Ale chce by zapamietal mnie dobrze Mielismy bardzo dobry kontakt i nie chce tego urywac Zakladke? Nie zartuj... Cos podkrecajacego a skoro nie perfumy to co

Gość gośća
Ciastka na wage

Gość gość
Zeby podkrecic? Haha dziewczyno to nie jest wolny chlopak, pewnie starszy pan z rodzina Masz 19 lat i szanuj sie

Gość gość
Perfumy to ladny prezent. On bedzie zadowolony ale jego zona kto wie. Ro zalezy od dystansu tej pani. Bo oficjalnie to tylko woda zapachowa:-) a z drugiej strony cos intymnego Kqzdy podchodzi do tego inaczej. Ja osobiscie bylabym obojetna na prezenty jakie dostaje moj kochany maz. Ani za ani przeciw

Gość gość
Ja kupilabym jakis lancuch na szyję albo bransoletke. To jest podkrecajace

Gość gość
Nie śpiesz sie z prezentem bo jak oblejesz egzamin praktyczny to nadal bedziesz wykupowała jazdy u tego instruktora. Jak zdasz prawko to wtedy daj prezent.

Gość jagusiaaw
Wiem, wiem... Nie kupuje jeszcze tylko rozmyslam co byloby dobrego. Te perfumy mnie kusza strasznie ale większość osob tu jest przeciwna temu. Sama nie wiem

Co w ogóle znaczy ''coś podkręcającego''? Ile instruktor ma lat? Ty 19, a on?

Gość jagusiaaw
Cos podkrecajacego czyli ze smakiem, sadze ze perfumy maja to cos... Chcialabym zeby dobrze o mnie myslal kiedy będzie sie "psikal" nowa woda... Ja 19 on 35

Spodobał Ci się? Nie wypada Ci takich prezentów robić, chyba że liczysz na coś więcej. NA miejscu żony, oczyska bym Ci wydrapała, bo jesteś za przeproszeniem małolatom, kursantkom jedną z wielu.

Gość jagusiaaw
Cos do niego czuje fakt. Ale mysle o prezencie w ramach podziekowania.Nie pasuje do mnie dawanie słodyczy czy alkoholu. A z jakiego powodu ta agresja? Przeciez to tylko prezent, a nie romans...

Gość jagusiaaw
Mamy bardzo dobry kontakt ze sobą. Wiem przeciez ze nie zostawi rodziny dla mnie i nie rozmyslam jakos o tym szczegolnie. Jednak podobam mu sie (wiem bo mowil) i chce dobrze wypasc

Gość gośćwawaaarasda
Ja kupilabym Hugo Boss orange for man. Zapach cudny, napewno Cie zapamieta.

Gość gość
Potwierdzam. Hugo boss to swietny wybor