Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczupaczek84

CZy lubicie grubch ludzi???

Polecane posty

Czy drażnią was grubi ludzie? Nie lubie grubych bo są zakompleksieni, potrafią wyssać z człowieka całą energie. Grube kobiety są zazdrosne o te zgrabne i zadbane, i same jeszcze bardziej popadają w kompleksy. Zamiast wziąć się za siebie potrafią tylko biadolić, i oczywiście żeby się dowartościować koniecznie szukają niedoskonałości u szczupłych koleżanek. Nie wiem jakie wy macie opinie nt, grubych ale ja ze swojego otocznia nie mam dobrgo zdania. Znam tylko jedną dziewczyna która mimo nadwagi nie jest uszczypliwa.

Gość gość
Zależy od tego na ile znam taką osobę. Dwie puszyste kobiety które znam są wredne,jedna jest ok.

Gość gość
Idz spać,dziecino, zrób wszystkim przysługę

Gość luna43
Kiedyś będąc nastolatką próbowałam być tolerancyjna, zwłaszcza do otyłych ludzi. Sądziłam ze to nie ich wina i nie patrzy sie na wygląd tylko na charakter. Szybko sie przekonałam ze trudne. Każda otyłą ktora spotkałam była wredna, bez serca. W szkole miałąm taką mega otyłą, ktora nosiła leginsy i uwazala sie za pepek swiata. Po prostu zrazilam sie. Ewentualnie znam kilka grubych mezczyzn ktorzy sa spoko, ale kobiety grube sa strasznew :/

Gość gość
nie lubię ludzi którzy co chwila zakładają nowy temat jak przy wcześniejszym podejściu nie dostali takich odpowiedzi jakie chcięli.