Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkałam byłego i.. wszystko wróciło

Polecane posty

Gość gość

nie myślałam o nim. Miałam swoje życie, studia, nauka, inne nowe życie i znajomości. Wczoraj go spotkałam, przypadkiem. Zabolało. Poczułam wszystko od nowa. Siedzę i płaczę. Sama nie wiem, może przy rozstaniu się nie wypłakałam tylko udawałam przed całym światem, że jest dobrze. Bardzo mnie zranił. Dodatkowo boli to, że wobec niego byłam uczciwa do bólu i chciałam jego dobra bardziej niż swojego. Strasznie pokochałam. Myślałam, że on mnie również. Nie wiem czemu to teraz wróciło? Kiedy przestanie boleć? :(

Gość gość
dziewcze sa lepsi od takich c*****w

Gość gość
proszę o przemyślane odpowiedzi, bo niby skąd po moim poście można twierdzić, że nie jestem dziewiczą? Każda, która ma chłopaka musi od razu po kilku spotkaniach iść do łóżka? A w ogóle co to ma do rzeczy?

Gość gość
Z jednym typem w którym sie zabujłam a w sumie uwiudł mnie dosyć czesto spotykam sie na ulicy i faktycznie smutno mi że nie wyszło ale ten romans z góry był skazany na fiasko... Ale.... Jak bym spotkała teraz po 5 latach Adiego moją najwiękrzą życuow miłość a za razem najwiękrze cierpienie nie wiem jak bym zareagowała ale potem jedno jest pewne bardzo dużo bym o tym myślała