Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plany na niedziele?

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie plany na niedziele drogie mamy? Ja wysłałam męża z synkiem do babci na cały dzień:D pierwsza wolna niedziela od nie pamiętam kiedy. Póki co kawa w ciszy i spokoju.

Gość gość
My chcieliśmy iść na basen ale widzę, że chyba pogoda nie będzie sprzyjać. Ja moich akurat nigdzie samych nie wysyłam bo niedziela to jedyny dzień jaki możemy spędzić razem i korzystamy z tego :)

Gość gość
pieke, gotuje, kosciol, bede robic przetwory, basen z dziecmi ( a jest ich 3 sztuki) raczej sie nie wyrobie...

Gość gość
Fagas w pracy. Starsza corka jeszcze spi mlodzza ma drzemke a ja robie w ciszy i spokoju kupke

Gość gość
a prukasz ?? :D

Gość największa fanka
najpierw było wspólne śniadanie, potem mąż z trójką najmłodszych był w kościele, za chwilę idę ja z dwiema najstarszymi córkami. w tym czasie mąż robi obiad, a jak ja wrócę to jakiś szybki deser. :) po obiedzie planujemy spacer, bo pogoda jest piękna, a wieczorem przyjeżdżają moi rodzice na kawę. :)

Gość gość
dlaczego polacy nadal namietnie lataja do kosciola??

Gość gość
bo trzeba znaczyć jak przyszła sąsiadka ubrana. czy sąsiad nowym autem jest.

Gość gość
Do mamy najwiekszej fajnki mozna zapytac czy jestes aktywna zawodowo- w sensie czy pracujesz? W jakim jestes wieku? Mi sie marzy czworka (mam 3) ale obawiam sie troche z racji wieku... Odlad jestemy we 3 jest duzpo weselej , a patrzenie na starsze jak ciesza sie z najmlodszego to sama radosc;-) Domyslam sie, ze w waszej ekipie jest jeszcze weselej.. Czy ktos Ci pomaga, poza najstarszymi corkami?