Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrapałam pieprzyk pomocy FOTO

Polecane posty

Gość gość

no więc ugryzł mnie parę dni temu komar i zaczęłam drapac to miejsce...potem zauważylam ze tam był pieprzyk...i zrobił się na nim strupek..dziś zagojony strupek zdrapałam..i patrzę cały pieprzyk odszedł razem z strupkiem..bez żadnej krwi ani ropy..czysto i gładko odszedł..nic się niby nie dzieje, nie boli mnie to miejsce ani nic..nawet dos ładnie wygląda jak na świeżo zdrapane..ale boję się bo jednak to był strupek taki jak te dwa widoczne obok na zdjeciu..mam się czego bać jak myślicie ? http://zapisz.net/images/928_picsart_1440924398763.jpg

Gość gość
tam na okolo jest troche czerwone ,posmaruj moze miodem?

Gość cancer man
Idzie rak nieborak :classic_cool:

Gość gość
zaden rak nie sluchaj sie wariatow

Gość gość
tak, jest lekko czerwone bo to dos świeże jest strupek miał może z dwa dni dopiero ale był na tyle wygojony ze odszedł bez problemu i szybko. Nie leje się z niego nic jest sucha ranka mała ale zastanawiam się czy jeśli nic się z wierzchu nie dzieje to czy tam w skórze jest ok..troszkę się naczytalam właśnie ze to niebezpieczne i dlatego musiałam kogoś zapytać

Gość gość
Ostatnio też sobie załapałam niechcący. Zabiło się i śladu nie ma. A dziabnelam w sam środek klamka.

Gość gość
Zagoilo się miało być.