Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci którzy biorą sobie używane przez innych facetów kobiety to frajerzy!

Polecane posty

Gość gość

Mi przez głowę nie mogło by przejść że już ktoś się ładował w kobietę w którą teraz ja ładuję swoją spermę i jeszcze ta świadomość, że nie tylko byli przede mną, ale i jacyś inni będą po mnie - to obrzydliwe wstrętne godne pogardy, a nie godne uwagi!

Gość gość
i vice versa

Gość gość
to odrażające to tak jak by wsadzić penisa w wiadro pełne spermy innych facetów... :O

Gość gość
Faceci którzy biorą używanych facetóf to frajerzy

Gość gość
używana jak rzecz to jest twoja matka, cwelu

Hehe zatem śle pozdrowienia przyszły frajerze. Niezapomnij o resztkach spermy co my mogly jej zostać na ząbku :p

Gość gość
Ci/pka nie mydło się nie rozpuszcza. A co to za różnica ? Ja nie miał bym nic przeciwko.

Gość gość
to odrażające to tak jak by wsadzić penisa w o***t faceta pełne spermy innych facetów

Gość gość
brunetos już wiele razy w klubie wylizał z zębów jakiejś disco laluni sperme innego lovelasa któremu 5 min wcześneij obciągaął w kiblu - smacznego :D

Akurat sperme to one miały moją przyszly frajerze. Niezapomnij o mnie gdy pierwszy raz zamoczysz w uzywanej :)

Gość gość
To szukajcie dziewic, a potem zakładajcie na babskim forum tematy typu "mam 30 lat i jestem prawikiem". Jesteście tępi jak druga strona noża.

Ja z dziewicą bym nieposzedl sie bzykac jak bym sie dowiedzial ze nią jest. Każda kobieta powinna mieć jakiś przebieg ponieważ wtedy wie czego chce w seksie, zna lepiej swoje potrzeby, jest bardziej kumata i chętna na seks. Nooby niech sie do klasztoru zapiszą albo wiąża z prawiczkami takimi jak autor :)

Gość gość
Brunetos co ty wiesz o bzykaniu

Gość gość
brunetos mijałeś się kiedyś w drzwiach z poprzednim klientem d***** do której szedłeś :P? wymieniliście się spojrzeniami i uśmiechami :D?

>>>Faceci którzy biorą sobie używane przez innych facetów kobiety to frajerzy!<<< x tacy sami, jak ci, co kupują używane samochody :P :P :P.