Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To trądzik czy uczulenie??

Polecane posty

Gość gość

http://voila.pl/index.php?f=1832662.jpg od jakiś 2 miesięcy twarz mam wysypaną takimi krostkami, oczywiście sa tez duże "wulkany" ropne, ale rzadziej. Głownie pojawiają po prawej strony twarzy i przede wszystkim na dole przy brodzie, a nawet przy uchu... Generalnie całą buzie mam w czyms tylko w mniejszym stopni, lewa strona prawie w cale i czoło tak samo..nos pod ustami nic.. Jestem załamana, wizyta u dermatologa to długi czas oczekiwania, a prywatna...wiadomo spore koszta.

Gość gość
od 2 miesiecy cos masz i mowisz ze wizyta u dermatologa to długi czas oczekiwania - śmieszne. pojdziesz na nfz to myslisz ze kosztow nie poniesiesz i dostaniesz cos na to za free? nie myjesz sie i masz syfy . proste

Gość gość
madra odpowiedz gratuluje :-) nie jestem typem czlowiek który pd razu biega do lekarzy

Gość gość
Stosowałaś już jakieś kremy na to?? Może spróbuj kremu qcera, jak mi czasami coś wyskoczy to się nim smaruję, długo musisz czekać do tego dermatologa?

Gość gość paulina
Spróbuj iq face, ja brałam te tabletki i mi pomogły, a w ogóle to może dobrym rozwiązaniem byłby dermatolog?

Gość DorotaNowak
A uważasz, że na forum mamy wróżki? Coś takiego trzeba zobaczyć i musi to byc specjalista. On ci odpowie czy to trądzik czy uczulenie... Ja na przykład na trądzik, stosowałam z pozytywnym skutkiem iqface, ale ja miałam pewność, że u mnie problemem jest trądzik...