Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy dziecko moze spac na brzuchu, zeby bylo bezpiecznie?

Polecane posty

Gość gość

Bo moja ma 9mies i ostatnio uparcie przewraca sie na brzuch tuz przed lub po zasnieciu. A ja sie boje, ze sie udusi i ciagle ja poprawiam :-/. Czasem kreci sie caly czas i spi spokojnie dopiero, gdy przewroci sie na brzuch

Gość gość
Kup konitor oddechu to przestaniesz sie stresowac. I Tobie, i jej bedzie sie spalo wygodniej i spokojniej. Uzywany mozesz kupic juz za 100zl.

spokojnie u nas naj mala miala 5 miesiecy to na brzuchu spala kladlam ja tylko w supermami kojec zeby bezpieczna byla ..

u nas jakos od ok 4go miesiaca na brzuszku, poczatkowo robilam kojec z supermami ortopedycznej poduszki, ktora mi po ciazy zostala, a teraz juz w samym lozeczku mala spi

Gość gość25
dziecko, które samo przewraca się na brzuch, może spokojnie spać w tej pozycji, bo w razie problemów z oddychaniem, czy zwykłej niewygody samo zmieni pozycję, na bok czy plecy.

Gość gość
jak kładziesz na brzuchu to bez poduszki.

my od mojej siostry dostałysmy kojec supermami, i klade wlasnie na brzuszku moja coreczke i tak sobie smacznie spi, mala uwielbia czuc sie bezpiecznie, a ten kojec wlasnie daje jej poczucie bezpieczenstwa