Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o uchodźcach? Tylko szczerze...

Polecane posty

Gość Jakie to żenujące
Niech ich przytuli ameryka.To oni są ich sojusznikami i niech ich przykmuja.Obama taki mądry to niech zacznie działać.Nie wyobrazam sobie ich w Polsce.

Gość gość z berlina
sam jestem emigrantem w 88 roku wyjechalem do niemiec. znam tych ludzi .to co politycy gadaja to jedna bzdura.mieszkam wdzielnicy weding ,zamieszkalej przez polakow,turkow i inne nacje.gdy zamieszkalem ,mieszkalo tu tylko dwie rodziny tureckie, bylo czysto i spokojnie.dzis brud balagan i bardzo glosna muzyka turecka.na trawnikach resztki jedzenia wyrzucane przez okno. na podworku wrzask dzieci do poznej godziny .na zwrocona uwage rodzice odpowiadaja agresja.ciludzie niechca sie integrowac .dzis polska przyjmie 2000 uchodzcow ale za pare lat bedzie ich 20000 gdy tylko uzyskaja pozwolenie na pobyt to zaczna sprowadzac rodziny kuzynowi innych pociotkow.beda zawierac lewe malzenstwa z polakami ,polkami za pieniadze to jest praktykowanew niemczech.politycy mowia ludzie wyksztalceni ja osobiscie nieznam zadnego turka z wyzszym wyksztalceniem.do pracy to oni nie sa chetni na socjalu wkolejce po zasilek stoi dziesieciu niemcow a dwustu obcokrajowcow. beda otwierac swoje sklepy,kluby meczety i szkoly niedzielne 90%dzieci kture ida do pierwszej klasy niezna niemieckiego a urodzily sie niemczech.uwazaja ze skoro ich przyjeto to wszystko im sie nalezy,uwazaja ze ich religia jest jedyna prawdziwa .nie maja szacunku dla panstwa kture daj im chleb i dom za darmo.czesto slysze od turkow wyzwiska pod adresem niemcow oni nigdy nie zintegruja sie zpolakami zawsze beda razem.pare lat temu bylem wszpitalu ,lezalem w sali z turkiem ktury w rozmowie powiedzial tak "w berlinie miszka duzo starych niemcow za pare lat bedziemy tylko my turcy.

Gość gość
Jak słucham wiadomości, nie wierze uszom,to istna propaganda,która głosi że wszyscy Polacy stoją z otwartymi ramionami ,gotowi oddać swoje mieszkania i miejsca pracy to jakiś stek bzdur.Wypowiedzi internautów mówią zupełnie coś innego.To pasożyty,najlepiej zostawić swój kraj i wbić się do innego na gotowca.Oni są jak RAK.To się nazywa patriotyzm zostawić kraj w g*****e i uciekać,za broń i walczyć.Ja będę pierwszy który wyjdzie na ulice by ich stąd wygnać i tu licze na kiboli i ich zjednoczenie.Wiecie jaka jest różnica między naszymi dziećmi a ich.Taka że nasze na zajęciach technicznych uczą się robić karmniki dla ptaków,a ich bomby i jak efektywnie się wysadzić.JA IM MÓWIĘ WON

Gość gość SKORPION
Jak by inne panstwa nie otworzyly drzwi dla polakow to by jadly swoje otchody w polsce byl burdel i bedzie NAJGORSZY NARUD NA SWIECIE TO SA POLACY

Gość gość
Zastanawiam się, kiedy zaczną się samosądy, bo póki co ci ludzie sa bezkarni. Wystarczy jeden ojciec, którego córka została zgwałcona i może rozpętać się piekło.

Gość gość
jak myślicie, w jaki sposób hordy zdrowych, młodych mężczyzn kipiących testosteronem, pozbawionych dostępu do swoich samic [ bo te z dziećmi póki co zostały w swoich ojczyznach] zacznie rozładowywać napięcie seksualne? kobiet, które zabrali ze sobą jest nikły % i dla każdego nie wystarczy czy czasami nie zaczną dopominać się siłą seksu od naszych kobiet? po jakim czasie zaczną się porwania i gwałty jak to ma miejsce w innych krajach zachodu

Gość gość
Szybko tak będzie -Norwegia w 'ich" dzielnicy Oslo dziewczyna nie może przejść bez nagabywania , obleśnych propozycji itp . Szwecja -wszyscy już wiedzą najwięcej przestepstw seksualnych w Europie kto sprawcą gros z nich -wiadomo . W grupach czują sie bezkarnie w "ich" dzielnicach policja w Szwecji boi sie jeżdzić na interwencje .

Gość gość
gość SKORPION wczoraj Jak by inne panstwa nie otworzyly drzwi dla polakow to by jadly swoje otchody w polsce byl burdel i bedzie NAJGORSZY NARUD NA SWIECIE TO SA POLACY xxx "Jak byś" miał słownik debilu i zamiast siedzieć w internetach chodził do szkoły to byś nie jadł swoich "otchodów" jak to robisz teraz tylko byś sławił swój "narud" w ortografii :D

Gość gość
to nie sa uchodzcy to kryminalisci

Gość gość
to są najeźdzcy, teraz trwa najazd islamskich hord na europę a europa jak pijana wita ich z otwartymi ramionami. Za kilkadziesiąt lat nastąpi koniec cywilizacji europejskiej. Ja już wtedy będą starą babą ale szkoda mi moich dzieci

Gość gość
arabom nie wszystkim pomóc ale im . tak jak ktos napisał utną nam głowy

Gość gość
ARABOM NIE ich kultura jest nie do pogodzenia z naszą oni nigdy nie będą europejscy, nie chcemy przecież sytuacji w kraju, gdzie to my będziemy zmuszeni go opuszczac przez tych ludzi delikatnie mówiąc. poczytajcie o ich kulturze obrzędach itd sami sie przekonacie, nie możemy ryzykowac

Gość gość
gość SKORPION 2015.09.21 Jak by inne panstwa nie otworzyly drzwi dla polakow to by jadly swoje otchody w polsce byl burdel i bedzie NAJGORSZY NARUD NA SWIECIE TO SA POLACY xx Jakby inne państwa tej Polski nie rozkradły, nie wymordowały połowy narodu, a kolejne by jej w przypadku tych pierwszych pomogły, to Polacy nie musieli by jeść własnych odchodów. Wybiórcza pamięć historyczna? Do osoby co pisała o stanie wojennym. Stany również mają moralny obowiązek nam pomóc. Pomogły Niemcom, które nas zniszczyły bombami, okradły i wymordowały, a nas razem z krajem przez nas wyzwolonym, wepchnęły w łapy wujka Józia. Skończcie piertolić, jak to Polacy "też" emigrują i muszą przyjąć tą bandę kozojebców.

Gość gość
Pan Zandberg z Razem ich tu chce sprowadzać -Kopacz z PO ze łzami mu dziękowała za poparcie w tej sprawie .PO ich tu sprowadzi ile sie da mają poparcie ZLEWU i Nowoczesnej Petru strach pomysleć co mogą zrobic po wyborach .

Gość gość
Zamiast uchodźcy powinniśmy używać słowa najeźdźcy, bo te hordy kryminalistów nie uciekają przed smiercią ani utratą zdrowia jak to powiedziała nasza premierzyca w debacie, oni jadą do nas po zasiłki, po lepsze wygodne życie. Jak urosną w piórka, zaczną wprowadzać swoj***arbarzyńskie prawa i obyczaje. Nigdy się nie asymilują, mają za zadanie przejąć całą Europę i nie spoczną póki tego nie dokonają. Jest kompletnym idiotyzmem sprowadzać ich do nas. Sami na siebie sprowadzamy nieszczęście, a raczej ogłupieni lewackimi hasełkami, nasi rządzący. Dlaczego bogate kraje arabskie nie przyjmują swoich braci w wierze? Ano dlatego, że wiedzą, że to kryminaliści i bydło. Kierują ich do Europy aby na swoich terenach mieć spokój. Jedynie Korwin oraz Kukiz mówią zdecydowane NIE dla uchodźców czy jak ich tam zwać.

Gość gość
Są niebezpieczni . Sieją zagrożenie .

Gość gość
Ja sie ich boje... prosze nie pozwólmy wpuścić ich do polski :( kiedys gdyby nie moja siostra zostalabym zgwalcona. Szlam sobie spokojnie ulica ( moja siostra kilka krokow za mna bo ogladala wystawy sklepowe) i jakis turek zlapal mnie za rece i wciagnal do swojego sklepu... moja siosta to zauwazyla i pobiegla za mna... uratowala mnie, gdyby cos mi zrobil prawdopodobnie popelnila bym samobojstwo. Drugim razem moja siostra chciala zajrzec przez uchylone drzwi do meczetu, zostala uderzona w glowe bo miala buty na stopach...

Gość gość
Najlepsze jest że Suddeutsche Zeitung ujawnił przeciek z Brukseli o tym ze planuje UE wprowadzić specjalany podatek "na utrzymanie uchodźców" wszyscy obywatele UE mają na nich łożyć przymusowo ! W Niemczech juz jest panika serio .

Gość gość
nawet jak nie wprowadzą podatku pt" dla uchodźców' to logicznym jest fakt, że zabiorą z budżetu kasę przeznaczoną na coś innego przecież politycy z własnych kieszeni nie dadzą na ten cel ani centa wiadomo, że to zwykli obywatele będą tyrać na tę hordę zdrowych, młodych byków. którym marzy się wysoki socjal i dobrobyt niech u siebie budują zamiast tłuc się między sobą

Gość gość
Macie rację nie każdy człowiek jest zły, ale mi im pomagamy a widzicie jak te czuje się nam odwdzięczają... Zamachem, co wy myślicie Arabia Saudyjska wiedziała co to jest i dlatego ich nie przyjęli!!!!

Gość gość
Przyjmowanie bandy fanatyków którzy podszywają się pod pseudo uchodźców którym niechce się robić tylko wystawiać brudne łapy po pieniądze od głupiego zachodu który nie nawidzą. Będzie ich trzeba pilnować bo każdy może być potencjalnym fanatykiem taką masę. Piwrdolony zachód wciska swoją politykę innym jeszcze im się to czkawką odbije

Gość gość
Samobójców i skór wysyłki do Polski nie wpuścić niech sami się wymogu ja pod ścianę i roztrzelac

Gość gość
Ludzie mamy największą armię świata ludzi Kościoła oni nie pozwolą konkurencji wesc na polski rynek.

Gość gość
Mamy największą armię na świecie ludzi za których państwo płaci ZUS .myślę że nie mamy się czego obawiać .rydzyk da rade.to są rycerze krzyża. Pozdrawiam. Mirek

Gość gość
Polsko szykoj się na uchodźców z niemiec bo oni za chwile nie będą mieć swojej ojczyzny.

Gość gość
Chłopaki spadam do Kanady .