Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie rasy psów i kotów lubicie?

Polecane posty

Gość gość

Jakie rasy psów podobają wam się najbardziej,a jakie kotów i dlaczego?

Gość gość
Mnie podobają się golden retrievery, owczarki podhalańskie oraz husky. Z kotów brytyjskie oraz zwykłe dachowce.

Gość gość
Podobają mi się psy ras dużych,dog niemiecki,wilczarz irlandzki najbardziej.Koty savana,kartuzki i birmański

Gość gość
Bokser jest ponad wszystkimi psami

Gość gość
Duze rasy psów i kotow- amstafy, dogi niemieckie, wilczarze, kot norweski lesny, main coon( chyba tak to się pisze).

Gość gość
koty: rosyjski niebieski (takiego mam), abisyński, bengalski, singapurski psy: wyżeł weimarski, welsch corgie

Gość gość
Zawsze uwielbialem Rettweilery to mój nr 1. Lubie też Dobermany Pitbulle Owczarki Kaukaskie Dalmatynczyki Boksery Bullmastiff Dog Argentyński Dog Tybetański Sznaucer Olbrzym Cane Corso Dog Niemiecki Bauceron Akita Inu Husky Alaskam Malmut Bullterier Sharpei A na kotach sie nie znam.

Gość gość
Zaraz mnie zjadą :-) ale moim numerem jeden wśród psów jest CHIHUAHUA, a wśród kotów SFINKS. Chiłkę już mam, sfinksa może się kiedyś doczekam... choć jestem raczej psiarą niż kociarą więc mocy nacisk na MOŻE... Zresztą obiecałam sobie, że następny zwierz to będzie ze schronu bo jak patrzę na moją, taką wypieszczoną i wychuchaną od urodzenia, a w schronie tyle bied siedzi, których nikt nigdy czule po łbie nie pogłaskał, to serce mi się kraja.

Gość gość
Gościu z 12:30,nikt normalny cię nie zjedzie,bez przesady:-)Po to jest tyle ras psów i kotów,żeby było w czym wybierać,dopasować je do swojej osoby,aktywności,finansów.Psinka duża więcej zje na przykład:-PMam psa i kota dużego,rasowe z rodowodem,ale podoba mi się dużo innych,pies akita i shiba inu szczególnie.Moje zwierzaki to maine coon i owczarek niemiecki:-)

Gość gość
Ha,a mi się podoba i mam zresztą-gończego polskiego-100% polska rasa z linii ogarów,piękne psy myśliwskie poza tym podobały mi się zawsze "uśmiechnięte" samoyedy

Gość gość
Cziuaua sra i szczeka ma mózg wielkości orzeszka to szvzur nie pies o brzydki

Gość gość
Z psów goldeny a koty ras wszelakich kocham. Zawsze miałam jakies dachowce, które oswajałam i z dzikich kotów stawały sie udomowione.

Gość gość
Moja ulubiona rasa psów jest shar pei, husky, bokser a z kotów to pers, zwykły dachowiec i kot brytyjski krótkowłosy takiego ma pani Ewa Wachowicz :-)

Gość gość
Jeszcze niejadlem,ale jak bym dobrze pszyprawil to mysle ze kazda rasa dobra;-)

Gość gość
z kotow moge tylko napisac jakie mi sie nie podobaja: sfinsky, perskie i egzotyczne psy w wiekszosci mi sie podobaja: bulteriery ❤️ , husky, owczarki niemieckie, pitbule, amstafy, dogi, dobermany, rottweilery, labradory (wszystkie odmiany), a takze choc tylko do popatrzenia raczej nie chcialabym miec takich: westy i jack russel ;)

Gość gość
Goldeny i labradory,akity,shiby,alaskany,husky,wszelkie owczarki,psy duże i srednie.Koty ras dużych jak maine coony,ragdolle,brytyjczyki

Gość gość
nienawidze ale okropnie nienawidzę Goldenów i Labradorów - debilne chore psychicznie psy !!! Lubię owczarki niemieckie dobermany cane corso z kotów Gepardy z domowych dachowce

Gość gość
Kot turecki Van albo angorski mi się podoba,a psy to akita inu najbardziej biała,akita amerykańska, owczarek belgijski i szwajcarski,wyżły i posokowiec bawarski

Gość milena_jestem
Psy: owczarki niemieckie(sama mam takiego! :)), amstaffy, pitbulle, dobermany, rottweilery, owczarki belgijskie, labradory, goldeny, malamut alaskanski, husky syberyjski, sznaucer, bernenskie psy pasterskie, ogary polskie, posokowce bawarskie,owczarki szkockie, owczarki australijskie, bernardyny, spaniele, setery, shih tzu, border collie, owczarki francuskie, buldogi i mastiddy, beagle tez sa super. :) Z kotow to w wiekszosci dachowce, bardzo podobaja mi sie tez brytyjskie, ragdolle, norweskie lesne, main coon"y, havana, syjamskie, szkockie zwislouche i bengalskie. :)