Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak bardzo boicie się uchdzców?

Polecane posty

Gość gość

Co mogą zrobić? Większość Polaków nigdy nie miała za bezpośredniego sąsiada kogoś z Afryki czy Bliskiego Wschodu,opieracie się na opiniach Polaków z UK a przecież sporo naszych też jest postrzegana jak pasożyty łase na wysoki socjal

Gość gość
Mam dwie córki i wolałbym by miały męża Polaka albo Europejczyka z pochodzenia bo znam ludzi z tamtych rejonu świata i wiem jak oni traktują kobiety z Europy. Wiem też, że polskie kobiety mają słabość do egzotycznych mężczyzn.

Gość gość
a Ty autorze/autorko na czyich opiniach sie opierasz ? mieszkasz w którymś z krajów zachodnich i masz za bezpośredniego sąsiada kogoś z Afryki czy Bliskiego Wschodu ?

Gość gość
gość z 15:22 nie wrzucaj wszystkich Polek do jednego worka, ja bym ciapatego kijem nie tknęła, na rzygi mnie bierze jak pomyślę ble

Gość gość
Jestem Arabką`, co wam to przeszkadza, też jestem człowiekiem

Gość gość
mieszkałam jakiś czas we Francji,bywałam też w Hiszpanii ,ale akurat nie mieszkałam na przedmieściach Paryża,moimi sąsiadami byli Francuzi ale znam tutaj w Polsce Syryjczyka-wykłada politologię,mieszka tu od dawna,naprawdę świetny człowiek

Gość gość
No i co, znasz tylko jednego Syryjczyka i to na dodatek dobrze wykształconego, zasymilowanego, uważasz, że pozostali sa równie świetni ?

Gość gość
Polacy też są chuliganami, kradną auta, napadają na banki, niszczą przystanki, dużo pijaków i patologii, oraz zboczeńców

Gość gość
Polskie kobiety już nie mogą się doczekać aż będą mogły wpuścić między nogi bohatera z Syrii który zamiast bronić swojej ojczyzny spier... w podskokach zostawiając żonę i dzieci na pastwę IS

Gość gość
Mieszkałam w Opolu blisko Cyganów od dziecka na Kośnego, normalni ludzie, żona była Polką , a mąż Cyganem, zawsze ich widziałam na spacerze:), mili i kulturalni, on miał trzy córki z poprzedniego związku dorosłe, odwiedzały rodzinę z dziećmi, dziewczyny były śliczne

Gość gość
Wiesz czego się boje? Tego,że nikt nie kontroluje kto przybywa ,że wystarczy ,że chociaż 1/100 jest potencjalnym terrorystą, że nie skończy się na tysiącach,ani setkach tysięcy,a milionach i w końcu wybuchnie bunt bo ktoś się kapnie,że popełniono błąd,wybuchnie bunt kiedy nie dla wszystkich starczy mieszkań,że wybuchnie bunt jeśli ktoś zacznie ograniczać ich napływ. Rozumiesz? Ja się tych ludzi nie boje ,mieszkam w de i znam ich na codziennie ,ale boje się tej nieodpowiedzialnej polityki!

Gość gość
Do 15:36, niewszyscy ludzie są tacy sami, nikogo nie będzie więcej

Gość gość
Najbardziej boję się Dudy i jego chorych decyzji

Gość gość
a potem zacznie się ich walka o prawa mniejszości arabskiej w Polsce, meczety, burki i co tam jeszcze

Gość gość
Nie dajmy się zwariowac', oni tak tak uciekną na zachód, bo Polska nie ma takiego bogactwa

Gość gość
Też chodzę w długiej sukience, co w tym złego?

Gość gość
Polacy sieją panikę, traficie do psychiatryka, gdy wpadniecie w obłęd, strach miesza wam w głowach i tracicie rozum

Gość gość
15:57, a co ma długa sukienka do tego, chodź sobie w czym chcesz, mowa była o burce jak już

Gość gość
Nawet jakby to była burka, no i co z tego, dla mnie możesz chodzic' nago, nie lubię tatuaży, wypindrzonych k***w

Gość gość
Widziałam milion burek i mi to nie przeszkadza, tobie przeszkadzałoby ,że jestem czarna lub innego wyznania,niech każdy żyje jak chce

Gość gość
opluwacie się z tej dzikiej nienawiści i w takim zacietrzewieniu w niczym nie ustępujecie islamskim fundamentalistom myślicie że 2 000,czy nawet 10 000 imigrantów narzuci 38 mln swoją religię,swoje zasady,wprowadzi obowiązkowe noszenie burek przez kobiety i wszystko co szariat zakłada państwo którego nie było na mapie przez 123 lata i które mimo to zawsze się podnosiło, odbudowywało,naród któremu "wiele wielu" zawdzięczało,po prostu sobie poradzi-wytrzymaliśmy okupację,wytrzymaliśmy pod sowieckim butem dlaczego nie mielibyśmy sobie poradzić z zagrożeniem ze strony uchodzców-rzecz jasna gdyby takie zaistniało ,więc po co siać panikę

Gość gość
Mouammar Kadhafi, gdy jeszcze żył i był dyktatorem Libii, w czasie swojej ostatniej wizyty w Pałacu Elizejskim w grudniu 2007, tak powiedział z sarkazmem do Nicolasa Sarkozy'ego - ówczesnego prezydenta Francji: "...By z Europy zrobić nowy Kalifat Islamski, nie potrzebujemy już ani świętych wojen, ani też samobójców obłożonych dynamitem - zrobimy to "brzuchami" naszych kobiet..."

gość dziś Toteż pisałem, że się nie boję tylko, że chciałbym uniknąć

Gość gość
Polacy wyolbrzymiają sytuację, mają obsesję, wszędzie widzą zagrożenie, niech spojrzą na siebie najpierw, nic ich wojna nie nauczyła, Polska na świecie będzie odrzucana przez swoje chore zachowania

Gość gość
16:18 gdzie ten "milion" burek widziałaś ? :D chyba nie wiesz co to jest