Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszamy na manifestację przeciwko imigrantom! Plac Defilad w Warszawie, 12 wr

Polecane posty

Kuszo, te małe dzieci nie będą miały skrupułów gdy będą starsze, użyć nożyka... widziałaś to zdjęcie gdzie mały muzułmanin ( umiejętnie) obcina swojemu pluszowemu misiowi głowę? x Przeczytajcie w końcu ten artykuł .... ja se mogę pisać i pisać a tam są słowa muzułmanina. pa

Gość gość
Roberto za 10-20 lat cię przeproszą

Gromowładna.... i właśnie... chcę w dalszym ciągu czuć się bezpieczna- nic więcej. A z ludźmi , takimi jak oni, z.... z takimi sąsiadami nie będę. Moja rodzina też, mój kraj też. X No tak, już tak to jest, każdy uczy się na własnych błędach.

Gość gość
Przestań Gromi takie głupoty gadać. Polskim dzieciom też kule latały nad głowami,ale ich ojcowie i dziadkowie zostali w kraju walczyć za ojczyznę, a nie uciekali na drugi koniec świata po łatwe życie. Trzeba zakończyć wojnę na Bliskim Wschodzie i pomóc tym ludziom na miejscu. Ja nie zamierzam obawiać się o życie moich bliskich bo jakiemuś dzikusowi przyśnił się Allah i kazał obciąć głowę mojemu ojcu, matce czy córce. Dzisiaj czytałem wypowiedź profesora z Arabii Saudyjskiej który stwierdził, że zgwałcona na ulicy kobieta sama jest sobie winna bo powinna siedzieć w domu jak każda muzułmanka. Skoro uczeni mają taki pogląd to co powiedzieć o zwykłych, szarych muzułmanach.

Gość gość
kusza bronisz ich głupich nie sieją sami się rodzą :P a myślenie ma przyszłość

Gość gość
Żmij-do czasu aż takiej osobie z ich ręki stanie się krzywda. Ale wtedy będzie już za późno. Francuzi, Anglicy, Skandynawowie też byli tolerancyjni wierząc w ich dobroć. A teraz ich córki są gwałcone na ulicy, a gwałcicielele dostają za karę...prace społeczne!

Gość gość
W McDonald na Wyspach zabronili w łazienkach stosować chusteczek do rąk bo były nasiąknięte alkoholem, a kanapki zawierały wieprzowinę. Tak "potrafią" się zasymilować ci biedni muzułmanie.

Gość gość
I co chcesz Kusza tym zdjęciem niby udowodnić? Jaką masz pewność, że ich ojciec i mąż nie obcina głów wyznawcom innej wiary?

Gość gość
Dlaczego jeżeli 98% społeczeństw węgierskich, polskich , czeskich słowackich itd NIE CHCE przyjąć pseudo uchodźców to dlaczego bierze sie pod uwagę ku/rwa opinię tych 2 %? Zobaczcie co sie dzieje dzisiaj w Grecji.

Gość gośćriviveraanlyse
Wszyscy ktorzy jestescie przeciw, wlaczcie sobie TERAZ Tvn24 i zobaczcie te biedne dzieci placzace, bez butow uciekajace przed wojna. Matka sama ciagnie za soba troje, dwoch na oko przedszkolakow i jedno malutkie na rekach. Tez sie boje tego co sie bedzie dziac jak tu przyjada ale moze to jest Polsce potrzebne zeby wyjsc z tego zadupia emocjonalnego. Bo taka jest prawda! Ogladaliscie bajke "Krudowie"? Cyt: "Wszystko co nowe jest zle!" To jakby opisac patologiczne podejscie Polakow do nowosci! Nasz kraj jest piekny, ciesze sie, ze jestem Polka i jestem w stanie sie tym pieknem dzielic, dla ocalenia zycia tych biednych ludzi. Tak, Polacy w II w.s. walczyli o swoj kraj ale teraz kto z Was poszedl by na wojne chojraki? Czasy sie zmienily, "Bog, honor i ojczyzna" tu i teraz jest tylko pustym sloganem, ktorego uzywali Nasi dziadkowie. Dlatego nie dziwie sie, ze biora dzieci "pod pache" i uciekaja z piekla! Tez bym tak zrobila i pewnie kazda inna Matka zeby ratowac zycie swoich dzieci. Amen.

Gość gość
Czyli jesteś gotowa poświęcić życie choćby jednego Polaka w imię tolerancji i dobrego postrzegania w Europie?

Gość gość
gośćriviveraanlyse- to czemu nie pojedziesz na Bliski Wschód nieść im pomocy siedząc w swoim domku? Jesteś gotowa przyjąć jedną taką rodzinę pod swój dach?

Gość gość
Dlatego dzieci można przyjąć do obozu, a ojcowie powrót do kraju walczyć o niepodległość. Po zakończeniu wojny dzieci z powrotem do domu, a nie luksusowe życie na koszt Europy.

Gość gość
W końcu to chrześcijanie uciekają przed islamistami. Nie rozumiem, co na łodziach robią islamiści? Co więcej, są przypadki, że z łodzi z imigrantami są wyrzucani... chrześcijanie. Rzekomi uchodźcy islamscy wyrzucają za burtę chrześcijan, by ci utonęli. Przykład: x http://ndie.pl/dramat-na-statku-z-imigrantami-muzulmanie-wyrzucili-za-burte-12-chrzescijan/

Gość gość
Komentarz muzułmanina mieszkającego w Polsce: "Jestem muzułmaninem i nikt mi kitu ani ciemnoty nie wciśnie bo to co się dzieje to regularna inwazja nazywana w islamie Hijra (Hidżra) czyli zdobycie terenu wroga przez zasiedlenie bez walki czyli pokojowe.Ja też się tego boję bo wiem jak to się prawdopodobnie skończy.Tylko naiwny uwierzy że setki tysięcy mężczyzn ucieka przed wojną i że ludzie wychowani na bliskim wschodzie w innej kulturze dostosują się do europejskich wartości.Ja jestem europejskim muzułmaninem i religia jest moją prywatną drogą czczenia Boga a nie dotkryną polityczną jak innych muzułmanów.Na pierwszym miejscu jestem europejczykiem,nie gwałcę i nie zabijam.Też się ich boję ponieważ za kilka lat narzucą nam średniowieczny,feudalny i antydemokratyczny porządek a ci którzy się nie dostosują będą prześladowani..." Nic dodać nic ująć.

Gość gość
prawo szariatu nakazuje muzulmaninowi takze klamac w imie swojej religii, muzulmanin moze nawet pocalowac KRZYZ JEZUSA, jesli tylko wewnatrz pozostanie wyznawca koranu

Gość gość   xyz
Widziałem w necie ''fajną'' relacje gdzie była pokazana mała włoska dziewczynka z zniekształconą twarzą po tym jak mały czarny uchodźca z Afryki (z obozu z Sycylii) skatował ją za to że miała na szyi krzyżyk. Teraz powiem coś strasznego ale ''życze'' wam obrońcom wielokulturowości i tolerancji żeby to stało się waszym dzieciom a nie moim (mimo wszystko tak będzie jednak ''sprawiedliwiej'')

Gość gość
Zauważyłem, że gdzie Żmij tam po chwili Marta :D:D

Gość gośćriviveraanlyse
Wiem, czytalam i ogladalam rozne filmy, zdj na temat tego co chca zrobic z europa. Zalac, zamordowac, zniszczyc i wprowadzic szariat itd po stokroc wiecej, mocniej i gorzej! Ja pisze tylko o tym jak bardzo Polacy chca sie zamknac na wszystko i wszystkich. Ja tez sie boje idiotow biegajacych z kamieniami w poszukiwaniu swoich ofiar czytaj katolikow, bo to wszystko tak wyglada. Ze na taki scenariusz mamy sie przygotowac. Ale z drugiej strony przeciez nie mozna zakladac, ze kazdy z nich jest jakims morderca, no ludzie! To tak jak Wy normalni, prawi obywatele byscie stali w kolejce do lekarza obok pedofila czy zabojcy i tez byscie byli posadzeni o takie zbrodnie! Nie, nic nie zrobilam w tym kierunku zeby Im pomoc, bo mam komu pomagac-troje rodzenstwa i swoja corke do wyuczenia, wychowania i chora matke. Ojciec rodzenstwa nie zyje wiec ja musze pomagac ze starszym bratem i moim mezem. Swoj krzyz niose jak kazdy czlowiek, nikomu innemu nie zdolam pomoc. Ludzie sa wredni i zli a potem narzekaja, ze to swiat sie zmienia. Gooowno prawda, ludzie go zmienili patrzac tylko pod swoj nos, ew na sasiada zeby mu troche dopiec czy obgadac.

Gość gość
Tak, luksusowe życie Kusza. W której polskiej rodzinie, co miesiąc na jednego członka rodziny przypada 2600 zł? Dlaczego syryjskie dziecko będzie dostawało masę świadczeń, podczas gdy polskie dziecko będzie przymierało z głodu, o ile nie zabiorą go rodzicom z powodu niskiego poziomu życia? W Gdańsku już mieszkania komunalne są przekazywane Syryjczykom, a gdzie polskie rodziny? One mogą żyć na ulicy?

Gość gość
Tu sie zgadzam. Dlaczego dziecko z innego kraju ma w Polsce wieksze swiadczenia niz maly Polak? Rzad moze sie boi, ze z braku pieniedzy beda krasc?

Gość gość
przeciez nie mozna zakladac, ze kazdy z nich jest jakims morderca xx Wystarczy 1 na 1000:(