Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona mama 2555

Zewnętrzne wargi sromowe są małe

Polecane posty

Gość Zmartwiona mama 2555

Jestem mamą 3 letniej dziewczynki i zauważyłam że zewnętrzne wargi sromowe ma małe , takie plaskie . Normalne wyglądają jakby były napompowane takie pulchne a u niej nie są takie. Czy to się zmieni wraz z jej wzrostem ?

Gość gość
Tak jak są najróżniejsze rozmiary i wygląd siusiaka i kulek u chłopców, tak też wargi sromowe u dziewczynek mogą się różnić rozmiarem i wyglądem. Możliwe (skoro widzisz dużą różnicę między wargami twoimi i twojej córki), że mała odziedziczyła wygląd tamtych okolic po rodzinie męża.

Gość gość
Mam nadzieje, ze to nie pedofil zalozyl temat ,aby się jarac opisem i łudze się ze NIE,ale napisze od siebie, ze mam 4 corki i KAZDA, zaznaczam KAZDA z nich ma zupełnie inne kształty okolic krocza. Roznia się diametralnie od siebie u każdej z osobna inaczej wygląda. Wiecej nie będę opisywac w razie czego ,aby jakiś zbook sobie nie trzepal kapucyna , wiec szczegóły zachowam dla siebie

Gość gość
Przypadkiem dziecko nie jest bardzo chudziutkie ? To może być przyczyna.

Gość zmartwiona mama 2555
nie nie żaden zbok. Ja też mam 2 córki druga ma 3 miesiące i u niej wygląda normalnie chociaż może za wcześnie to stwierdzać bo jest malutka . Nie jest chudziutka bo waży 20 kg