Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż mnie zdradził ze starszą kobietą:(

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy mogę latać z niemowlakiem samolotem? Tytuł troche nieadekwatny, ale normalnie nikt nie odpowiedziałby mi. Nie wszedł na mój temat. Natomiast takie gowniane tematy jak powyżej cieszą się Waszym zainteresowaniem. Zainteresowaniem głupiej pały. Bo takie pały macie matki eko i matki cycate. Nie obrazajcie się tylko odpiszcie na moje pytanie stare obleśne kwoki, które mają zatwardzenie albo biegunki w ciąży. Smierdzi Wam japa jak macie zgagę? pozdrawiam spaslakow

Gość gość
od246 roku.

Gość gość
dobre :) szacun :)))

Gość gość
Nie ma dolnej granicy, ale najlepiej zrobisz jak zadzwonisz do konkretnych linii lotniczych, żeby się dowiedzieć. Ja mam dzisiaj biegunkę. 😭

Gość gośćah
o kurde dobre... weszłam żeby się posmiac z tych "inteligentnych" komentarzy głupich kwok 3 lata po porodzie z mlekiem w cyckach. A tu miłe zaskoczenie;) Moja bratowa (tak ku zdziwieniu wszystkich bardzo ja lubie) latała z Londynu z synem to miał ok. roku ale jeżeli twoja pociecha jest młodsza może zadzwon do linii lotniczych i się dopytaj musza ci udzielić takiej informacji.

Gość gość
Moja koleżanka leciała z córcią jak ta miała 5 miesięcy, linie SwissAir

Gość gość
Ja leciałam z 3 miesięcznym dzieckiem wizzair

Gość gość
ja lecialam z synem jak mial 6tygodni, lekarze chyba radza odczekac pierwsze 3tyg

Gość gość
o kurde dobre... weszłam żeby się posmiac z tych "inteligentnych" komentarzy głupich kwok 3 lata po porodzie z mlekiem w cyckach. - kto się przezywa, ten się tak samo nazywa :P