Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudnasytacja

poszukuje dziewczyny za której pośrednictwem kupie tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość trudnasytacja

dzien dobry,mam 17 lat,oraz chłopaka z którym bardzo się kochamy,ufam mu, po roku związku zdecydowałam się na ten pierwszy raz,chce robić to dalej,ale bez tabletek się boje,a prezerwatywy nie zawsze dają rade z tego co wiem :/ niestety wydaje mi się,że recepty jeszcze nie otrzymam, a na mame liczyc nie moge liczyc.Poszukuje dziewczyny pełnoletniej (z Wawa)z którą mogłabym się umowić,dać pieniadze na wizyte oraz tabletki,oczywiscie +jakies 200-300 zł za te przysługe.prosze o pomoc

Gość gość
Idz spokojnie do ginekologa. Powinien ci przepisac bez problemu. U mnie tak bylo a mial ok 16 lat

Gość gość
W tym wieku kup kropelkę i zaklej ci/pę

Gość gość
A dlaczego sama nie pójdziesz? To co chcesz zrobić jest bardzo lekkomyślne. Tabletki anty to nie cukierki,które każdy może brać. Lekarz musi wywiad najpierw przeprowadzić,zbadać,a później decyduje czy daje tabletki,czy nie. Co jeśli okaże się,że nie możesz brać tabletek? Chcesz żeby ktoś miał Cię na sumieniu?

Gość gość
Ja ostatnio miałam przepisane tabletki, po przeczytaniu ulotki okazało się ze nie mogę ich brać a kupiłam 3 opakowania, sa nietknięte i chętnie je komuś odstąpię bo w aptece nie przyjmują zwrotów a kosztowały 100zl...

Gość gość
Lekarz przepisał Ci tabletki których nie możesz brać? Jakim cudem? Nie zorbił wywiadu ani badań?

Gość gość
Zrobil, ale jak widac nie na tyle dokładnie, skupił się na jednej ich zalecie dla mnie ważnej... Teraz czekam na wizytę żeby je zmienić na inne, ale co z tego jak 3 opakowania leżą a żadna z moich koleżanek akurat tych nie bierze, to niby w miarę nowość

Gość gość
A jakie tabletki bierzesz? I jakiej zalecie jeżli mozna wiedzieć ?

Gość gość
To byla Balinea, a zaletą miał być pozytywny wpływ na cerę. Nie wzięłam ani jednej, chcę zmienić na tabletki o niższym poziomie hormonów

Gość gość
Nie wolno brac bez recepty od kogos kupowac.Powinnas isc do ginekologa zeby ci przepisal.