Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leila23

Po czym można poznać, że szef czuje coś do młodej stażystki?

Polecane posty

Gość leila23
Własnie pokazałas nam wszystkim tutaj swój poziom, gratulacje, ja sie do niego nie zniże, Spadaj!!

Gość gość
gość z 20:53, popieram, propsy :)

Gość gość
serio, idz poczyta ksiazke, zamiast zanudzac historiami, ktore byly tu juz 1000000 razy :O twoja nie jest wyjatkowa, NAPRAWDE 🖐️

Gość leila23
I tak już mam zamiar zamknąć ten wątek, nie chce aby był zasypywany śmieciami.

Gość gość
juz zdaje sie go zamknelas, a potem znow przylazlas, by swoim jestestwem watpliwej jakosci ''umilac'' czas kafeteriuszom :O

Gość gość
Jaki temat, takie śmieci :D

Gość myszołowcccc
Hahah kafeeriuszom, a to dobre:P))

Gość gość
Kilka lat temu zaczynałam pracę w aptece. Wtedy to staż był jeszcze. Był tam kierownik, fajny facet, ale strasznie mi nagmatwał. Od początku mnie upatrzył. łaził za mną jak tylko był w aptece. Szczególnie jak miałam dużo receptury i siedziałam przy drugim stole. Był przystojny, nawet bardzo. Robił wrażenie.

Gość gość
Ona wam nic nie zrobila, to wy jej umilacie czas, przez swoje zgryźliwe, wstretne, fałszywe i ordynarne komentarze. Kafeteria wraz ze swoimi pożal sie Boze ,,kafeteriuszkami' schodzi na samo dno. Tyle w temacie. Pozdrawiam was przez kupe kamieni, hahahah...

Gość leila23
gość Chociaż jeden rozsadny głos tutaj. I co sie stało opowiedz?

Gość gość
Co zrobił? Samo to, że wyraźnie okazywał mi zbyt dużo zainteresowania. Początkowo udawałam, że nie widzę, ale w środku mnie skręcało, bo przystojny facet, miły, obyty... Tylko inna sytuacja, jakbyśmy spotkali się gdzie indziej, a nie w pracy. Po ok pół roku on nie odpuszczał, a ja zaczynałam mięknąć. Kiedyś wypatrzył mnie na przystanku, jak z pracy wracałam i nie dał się spławić. Pocałował mnie wtedy pierwszy raz. Skończyło się tak, że zmieniłam aptekę, bo ciężko było pracować w takiej atmosferze.

Gość leila23
Rozumiem Cie, cieżka sprawa. Ale dziekuję, ze napisałaś i że są jeszcze tacy ludzie jak Ty, bo tych idiotek na forum nie da sie sluchać. Dzięki;) PS: dziewczyny jeśli macie podobne sytuacje piszcie, nie zwracajcie uwagi na te załosne pełne jadu komentarze.

Gość leila23
Dziś szef mijając mnie w pracy upadł na kolana z pierścionkiem i spytał się czy zostanę jego żoną. Wiedziałam, że mu się podobam ;) Głupio Wam teraz jadowite żmije?

Gość gość
Ciągniesz dalej ten wątek na siłę

Gość asiakosmetyki
hejka laski;* jak by któraś z was chciała to mam spore rabaty na kosmetyki dior ziaja loreal oriflame avon, wszystko nowe nawet do -50%.. http://wez-to.ga/kosmetykistale :)

Gość gość
Autorko podoba Ci sie szef?

Gość leila23
Oczywiście że mi się podoba. Przecież to mój narzeczony. Powiedziałam tak :)

Gość leila23
Gosc 11:00, 12:39 ➡to podszyw Nic nie mówiłam o tym czy mi się podoba. Nie ciagne juz dalej tego wątku. Nie wierzcie, to podszyw. PS: To ja prawdziwa leila23.

Gość gość
no to wreszcie dotrzymaj slowa, nie ciagnij watku i WYP-Y-E-R-DA--L-A-Y :D

Gość leila23
Jesteś chamską wredną małpą nie będę się z takimi jak ty uzerac. Odpieprz się ode mnie.

Gość gość
No wypad z tego topiku, tepa lafiryndo :D ile to razy obiecywalas i co? nadal tu sterczysz i wypisujesz farmazony c****o cie swedzi na mysl o szefie, jego swedzi koootas, daj mu d000py ale nie oczekuj, ze bedziesz kims wiecej niz paniena na upuszczenie spermy :O :D

Gość gość
Po to właśnie ciągniesz ten wątek, żeby się niby "użerać", ale cieszysz się, że ci ktoś odpisuje :D

Gość leila23
O rany, przecież napisałam ze to był podszyw. Nie rozumiecie dziunie? Nie obrażajcie mnie proszę bo guzik o mnie wiecie i na szczęście już się nie dowiecie. Nie napisałam dziś od 11 :00 nic. Ktoś bawi się moim kosztem. A wątek zamknęłam juz wczoraj jakbyście chciały wiedzieć stare lampucery. Żegnam! !

Gość gość
Brawo leila23 wreszcie dałaś popalić tym starym pudernicom. Pewnie nikt od dawna ich nie ****** i przez to tyle w nich jadu.Same by chciały komuś zrobić lodzika. A za Ciebie trzymam kciuki. Nie daj się.

Gość gość
Leila moze byc tak ze jestes zafascynowana szefem, i zwykle spojrzenia wydaja Ci sie czyms wiecej, bo sama bys tego chciala. Nie ma co sie nakrecac, co bedzie to bedzie:)

Gość gość
13:11, to tobie lodzik się marzy, niedoj***e :D

Dziewczyna chce sie poradzić a wy jak zawsze mieszacie ją z błotem. Nie pasuje wam jej temat to zwyczajnie z niego wyjdzcie. Autorko- może faktycznie mu sie tylko podobasz. Jego zachowanie niekoniecznie musi oznaczac cos wiecej :)

Gość leila23
Dzięki loczku

Pop prostu zaczynam stwierdzać, iż na to forum wchodzą pożal się boże matki polki , które nic w zyciu nie osiągnęły a właściwie to osiognęły - opanowały do perfekcji zupę pomidorową. żenada.