Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheGirlWithTwoEyes

Jak wyleczyć faceta z kompleksu?

Polecane posty

Gość TheGirlWithTwoEyes

Jestem z chłopakiem już prawie rok, mamy po 18 lat. Jeszcze nie uprawialiśmy seksu, a ja nigdy nie widziałam go całkowicie nago. On mnie dotykał tylko po piersiach. Ostatnio natomiast wylądowaliśmy w łóżku, ja całkiem naga, już byłam pewna, że to zrobimy. Ale on ni z tego, ni z owego, zabronił sobie ściągnąć spodnie. Zmartwiłam się, no i do niczego nie doszło. Pytałam dlaczego nie chce, ale nic mi nie mówił. Dopiero jak mu zarzuciłam, że mu się nie podobam, powiedział, że to on mi się nie spodoba i się zawiodę. Powiedział, że ma małego członka. Tłumaczyłam po kilkanaście razy, że mam to w nosie, że go kocham, że co za różnica, ale jedyne co słyszę to "ta jasne". Nie wiem co mam z tym zrobić. Co mu powiedzieć? On na prawdę ma z tym wielki problem. Jest jeszcze młody, czy jest możliwe, żeby z tego kompleksu wyrósł? Doradźcie coś, bo chciałabym się z nim kochać i on zapewne też, tylko się tego wstydzi. Czy tak ciężko zrozumieć, że jak się kogoś kocha to się kocha każdą część ciała tej osoby? :(

Gość gościnny guy
Wkręca Cię. On tylko czeka, aż wybuchniesz i go zajedziesz :D

Gość gość
to masz problem :-P nie wiem co Ci doradzić, bo nie byłam w takiej sytuacji, a i ekspertem nie jestem. Może go nie zmuszaj jak nie chce, jak będzie sam chciał to dopiero wtedy.

Gość gość
Masz pewność że to facet? Może ma pipke.

Gość gość
Skoro on nieśmiały to powinnaś ty zacząć i się rozebrać i potem jego zacząć rozbierać.Bo nie widzę w tym nic złego.Bo gdy będziesz u ginekologa też nawet przed całkiem obcych facetem będziesz się rozbierać i pokażesz swoje wnętrze cipki.Ja to mam swego zawsze przy każdym badaniu cipki u ginekologa a gdy rodziłam to mnie wspierał.

Gość prawik26
myślę że jak go rozpalisz i porządnie nakręcisz to nie wytrzyma i będzie się bzykał czy z tego wyrośnie? jeśli ma małego naprawdę to nigdy do końca się z tego nie wyleczy ale to nie znaczy że zawsze będzie miał taką obsesję jak teraz sam mam małego 11cm i przez to nie podrywam nawet dziewczyn a jedną której chyba się podobałem odtrąciłem bo nie chciałem żeby się we mnie zakochała a potem miała słaby seks całe życie rozumiem że go kochasz ale pierwsze uczucia minął po paru latach i zaczniesz dostrzegać zmiany i wtedy dopiero zweryfikujesz czy ci taki rozmiar odpowiada ale teraz gdy jesteście młodzi jemu stoi bez problemu a ty jesteś mega ciasna nawet z mikrusem nie ma problemów zresztą w tym wieku najfajniejsze jest odkrywanie sekusalności także musisz go na maksa rozkręcić zapytaj się też go czy do końca życia chce oglądać p****le i ożenić się ze swoją ręką