Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest po smierci?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś nikt zyjacy tego nie wie, znawco :p

Gość gość
modelko skonczyłas chociaż podstawowke? Zadając takie pytanie , smiem wątpic. Czytając wczesniejsze wypowiedzi przyznaję racje że jestes totalną idiotką.

Gość gość
Nie,nie ewoluujemy tylko sie uwsteczniamy. Nasza cywilizacja,ludzi,wlasnie sie konczy co jeszcze moze potrwac. Jakis inny gatunek po nas bedzie dominowal na ziemi.

Gość gość
modelka nie jest idiotka tylko ma w d***e ze ja wyzywacie i mowi to co ma do powiedzenia, tyle. I beka z was ze sie tak wzburzacie jej wypowiedziami :)

Gość gość
modelka jest przykładem uwsteczniania :-) on jest tak głupia że się zastanawiam czy to nie jest jakis inny gatunek bezmozgowców

Gość gość
[23:57 Gdzie go widzialas?

gość wczoraj Piszesz: Cyt.: "Jestem niewierzący i każdego katola uważam za idiotę." -o- - oczywiście masz prawo do subiektywnej opinii - z tym, że nie zawsze ona musi być zgodna z prawdą - ponieważ tak jak nie każdy muzułmanin jest terrorystą - tak i nie każdy katolik jest idiotą :) 🌻 Cyt.: "Ty jestes tak głupia że nie dostrzegasz jak twoje wypowiedzi wkurzają ludzi i jak mają dosyc twojego boga" -o- - to czy bardziej wkurzają czy mniej nie zależy od mnie :) - ale od ilości złego, który siedzi w danym człowieku - wówczas będzie reagował bardziej lub mniej negatywnie na wierzącego - wiem to po moich negatywnych reakcjach do wierzących, które miałam jeszcze przed nawróceniem - więc rozumiem Cię :) 🌻 Cyt.:"uwielbiam cię za to że dzięki tobie tylu ludzi się odsuneło od boga usmiech.gif" -o- - kto chce się odsuwać ten się odsuwa i to nie jest zależne ode mnie - nie przeceniaj proszę moich możliwości :)

Gość gość
akurat każdy kto wierzy w wymyslonego boga jest debilem i temu nie zaprzeczysz. Zresztą jestes doskonałym przykładem. Działasz identycznie jak ksiądz pedofil on zraża ludzi do koscioła a ty do boga :-) dzięki ci za to. Ps najlepsze jest to że jestes tak tępa że tego nie rozumiesz i jeszcze sprawniej to robisz :-)

Gość gość
stara modelko słyszałas kiedys o tym że słowa mają moc... Życzę ci by cała twoja rodzina umarła w męczarnich

Gość gość
stara modelko słyszałas kiedys o tym że słowa mają moc... Życzę ci by cała twoja rodzina umarła w męczarnich

Gość gość
Modelka dobrze Wam tłumaczy. 23:57 opisz nam naszego Pana :) Nie widziałam Go nigdy ale od urodzenia czuję mocno tę właściwą każdemu człowiekowi tęsknotę za Bogiem i Jego Milością. Większość ludzi nie umie tego nazwać lub skutecznie tu tlumi używkami, intensywnym życiem itd Ale ten ucisk w sercu, to pytanie wiecznie z tyłu głowy dokąd tak narawdę zmierzam... wynika ze świadomości że gdzieś tam czeka na nas kochający Ojciec, z którą każdy z nas się rodzi tylko życie nam to wygłusza mnogością wrażeń podsycaną głównie przez Księcia tego świata, szatana. A Jezusa Królestwo nie jest z tego świata. My tu przyszliśmy na dłuższą chwilę by potem wrócić tam, skąd przyszliśmy - w tę światłość i ciepło, wszechobecną Miłość. Żyjmy tak, by Ojciec mógł przyjąć nas z powrotem... Byśmy byli tego godni jak wtedy gdy jako świeżozrodzone niewinne dusze wcielaliśmy się w nasze ciało tutaj. Jak traktujemy naszą duszę przez ten dany nam czas? Czy będzie mogła wrócić tam dokąd tęskni?

Gość gość
- a dlaczego nie ewoluujemy nadal ? - coś się w przyrodzie zmieniło ? xxx cały czas ewoluujemy, za milion lat naukowcy to dostrzegą,

Gość gość
ze starą modelką są dwa wyjścia: albo to robi specjalnie, albo jest chora psychicznie. Nie wierzę, że ktoś na serio tak "myśli" jak ona.

Gość gość
modelko mam pytanie. Przez długi czas chorowałem. Lekarze byli bezsilni..zacząłem się gorliwie modlić do naszego Pana. Po miesiącu nastąpił odwrót choroby. Lekarze nie potrafią tego wyjaśnic. Myślisz że faktycznie to zasługa Pana?

Gość gość
ona jest chora psychicznie. Nikt normalny nie jest tak głupi.

Gość gość
00:37 Odwrót to znaczy chorowales? I ozdrowiales? Na co?

Gość gość
Pana z kopytami

Gość gość
tak choroba zaczeła zanikać ale pytałem się modelki

Gość gość
chyba ci się inna rozwinęła skoro takie pytania zadajesz

Gość gość
00:37 martyna33 z tego forum przeżyła coś jak Ty, twierdzi stanowczo, że to Jezus ją uzdrowił. Bo skoro cux to jasne ...

Gość gość
nie rozwineła. Chciałem się po prostu dowiedziec co ona sądzi

Gość gość
martyna33 to akurat psychicznie chora kobieta.

Gość gość
00:43 A co to za choroba nowotwór? Rozancem się modliles czy jakoś inaczej?

Gość gość
oj nie was pytałem tylko modelki ale chyba poszła spac :-(

Gość gość
Taaa XXI wiek a ludzie dalej wierzą w cudy, czary i magię:O

Gość gość
00:51 dlatego powtarzam zawsze Albo jesteś inteligentny albo wierzący. Jedno drugie wyklucza.

Gość gość
Modlitwa+cud niewyjaśniony przez lekarzy=wysłuchanie modlitwy przez Jezusa. Dla mnie to proste jak to że 2 i 2 to 4.

Gość gość
2+2 mowisz. Widzę że modelka już nie odpisze to teraz powiem że modliłem się do Pana Szatana i mam ubaw z takich wierzących idiotów, ktorzy wszystiego czego nie rozumieją tłumaczą wymyslonym bogiem :-)