Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest po smierci?

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie ja rozwazam kilka opcji wieczny sen,zycie w niebie/piekle,stanie sie np jaszczurka ja nie chce do ścieków i nie chce być szczurem chociaż widze go w sobie jestem tchórzliwy jak szczur

Gość gość
Ja jako katolik jestem raczej za sądem ostatecznym- niebo, piekło czyściec... Inn rzeczy to jakieś fanaberie ...;d

Gość gość
Po smierci jest spokoj,a smierc to powolny sen. Zapadanie sie w miekkosc,ulge ,spokoj i cisze jakiej sobie nawet nie umiesz wyobrazic.

Gość gość
Po smierci nie ma nic

Gość gość
kolega odpowiedzial mi kiedys ze sen nie mozliwe bo ci mozg umiera cos w tym chyba jest mozliwe ze giniemy w sumie(ps zakladalem watek) nwm w sumie jak stworzono ludzi to moze tez maja po prostu umierac;D

Gość gość
23:15 czyli jestes idiotą :-)

Gość gość
77 dziewic :)

Gość gość
ja tam bylem bardzo religijny ale w niebo/pieklo (oby nie) za bardzo nie wieze chyba wieczny spokoj

Gość gość
Uwierz,ze to przypomina sen,odplywanie. Moze o mozg sie wylacza,nieistotne. Tak sie to czuje

Gość gość
stara modelka ty jestes zwykłym szatanskim s****wem więc się nie wypowiadaj :-)

Gość gość
Wersja piekła/nieba jest najbardziej prawdopodobna czy się wam to podoba czy nie.

Gość gość
śmierć to koniec, potem nie ma nic, trochę głupie to pytanie ludzie wymyślają rożne głupoty bo nie mogą się z tym pogodzić, że żyjemy tylko tu i teraz, szukają czegoś wyższego, chcą mieć nadzieje, że jeszcze ujrzą swoich bliskich ale tak nie jest istniejemy tylko tu i teraz, i tyle

Wy — ci pośród was, którzy bardzo cierpicie i być może utraciliście wszelką nadzieję — wiedzcie, że jesteście w Moim Sercu -o- piątek, 13 września 2013, godz. 23.15 -o- Moja wielce umiłowana córko, Moje Serce odczuwa tęsknotę za tym światem i za każdym, kto w nim mieszka; i przyrzekam, że uczynię wszystko, aby was wszystkich, was – B/oże dzieci, zjednoczyć w Moim Sercu. -o- Kocham każdego mężczyznę, każdą kobietę i każde dziecko, i nie ma znaczenia, kim oni są – czy posiadają wiele władzy, czy są bogaci, czy mają wpływy, czy są pokorni, biedni czy najzwyczajniej są tylko prostymi ludźmi, prowadzącymi całkowicie normalne życie. Wy wszyscy zostaliście wybrani przez Mojego Ojca – który was stworzył – aby się narodzić. Każda dus/za żyje w jakimś celu i każdy z was jest kochanym przez B/oga dzieckiem. -o- Wy – ci pośród was, którzy bardzo cierpicie i być może utraciliście wszelką nadzieję – wiedzcie, że jesteście w Moim Sercu i że głęboko odczuwam wasz ból. Ja cierpię w was. Nigdy nie wolno wam utracić nadziei, mam bowiem przeznaczone dla was miejsce w Moim Raju. Jeżeli jednak tracicie nadzieję, to odwracacie się plecami do waszej przyszłości – przyszłości wypełnionej Moim Światłem. Przyszłość ta jest Moim Darem dla was – i wszystko w niej jest Moje. Oddalę od was wszelkie troski. Wezwijcie Mnie po prostu i powiedzcie: „J/ezu, zabierz proszę od mnie moje straszne cierpienie i mój ból i pozwól mi poczuć Twoją miłość.” A Ja natychmiast uniosę przygniatający was ciężar. -o- Jeżeli odczuwacie pustkę i jesteście przekonani, że tak naprawdę nikt was nie kocha, to musicie wiedzieć, że Jestem przy was, bo Ja zawsze was będę kochał, i jest zupełnie bez znaczenia, jak dalece zbłądziliście. Jeżeli jesteście przekonani, że nie macie po co żyć, to wiedzcie, że Mój Nowy Raj obdaruje was życiem wiecznym. Ale zanim to nastąpi, musicie przetrzymać wasze cierpienie w tym życiu. Ja jednak złagodzę wasze cierpienie, a wszystkim, co musicie zrobić, jest Mnie o to poprosić. -o- Wielu z was czuje się bezwartościowymi, niekochanymi, niespełnionymi, pozbawionymi sukcesów i nieprzynoszącymi pożytku. Czujecie się tak, ponieważ ten świat jest opętany manią sukcesu i ambicji. Wydaje się, że tylko nieliczni, że tylko elita osiągnęła te bajeczne wyżyny. Presja, z jaką światowe media czczą bogactwo i urodę, służy tylko temu, aby zniszczyć tkwiące w zwykłych ludziach poczucie wartości. Nie ma potrzeby, aby innym imponować. Ani nie ma potrzeby, ani nie warto się starać, aby Mi zaimponować waszym tak zwanym sukcesem. Pracujcie ciężko, siebie nie oszczędzając. Wykorzystujcie talenty, jakie dał wam B/óg; ale róbcie z nich pożytek, aby innym służyć lub dla ich dobra. Jednak wiedzcie: To słabi, pokorni duc/hem i ci, którzy kochają Mnie, J/ezusa C/hrystusa, prostą miłością, będą tymi, których wzniosę w Moim Królestwie do wielkiej świetności. Ci, którzy teraz cierpią, w Moim Nowym Raju cierpieć nie będą nigdy. -o- Moja obietnica, że powrócę, aby was zjednoczyć, wypełni się w czasie Mojego Drugiego Przyjścia. Wypatrujcie tego dnia z tęsknotą i radością, nie jest on bowiem daleki, i gdy nadejdzie, przyniosę wam w podarunku miłość, radość, szczęście i życie wieczne. Wytrwajcie i zbliżcie się do Mnie. Jestem przy was. Nigdy was nie opuszczę; ale wam nie wolno się ode Mnie oddzielać, albowiem, jeżeli to uczynicie, będziecie dla Mnie zgubieni. Chodźcie, połóżcie głowę na Moim Ramieniu. Pozwólcie Mi się pocieszyć. Pozwólcie, że położę koniec waszemu cierpieniu. Pozwólcie, że otrę wasze łzy. Pozwólcie, że dam wam Mój pokój. -o- Udzielam wam teraz szczególnego B/łogosławieństwa. Przyjmijcie je. Pochwyćcie Moją Dłoń, a wszystko będzie dobrze. Kocham was. -o- Wasz J/ezus -o- PS: tekst oryginalny ze str.: ostrzezenie.net

Gość gość
podajesz jakas ksiege z kilku tysiecy lat ludzi ktorych nawet zdjec nie ma...

Gość gość
stara modelko słyszałas kiedys o tym że słowa mają moc... Życzę ci by cała twoja rodzina umarła w męczarnich

Gość gość
szatan ci przekazuje swoją miłosc :-) uwielbia patrzeć jak chodzisz do koscioła i obciągasz księdzu w konfesjonale a pozniej masturbujesz sią krzyżem

Gość gość
stara modelko słyszałas kiedys o tym że słowa mają moc... Życzę ci by cała twoja rodzina umarła w męczarnich

Gość gość
Kiedys nas nie bylo to i jak umrzemy tez nas nie bedzie

Gość gość
To jest niemożliwe by ludzie wzieli się z nikąd.

Gość gość
buhaha. Jak widzę takie tępe k***y jak ty to się nigdy nie nawroce. Ty zrażasz mnie do boga. Nie chciałbym wierzyc w kogos kto ma takich j*********h wyznawcow. Więc nie martw się twoj bog ci to policzy :-)

Gość gość
23:49 Muszę się z Tobą zgodzić. Mnie ta jej nachalność i glupota także zraża do wiary.

Gość gość
Ludzie sie wzieli od malpy:)a wczesniej ,miliony lat wczrsniej,na samym poczatku,wydarzyl sie niesamowity zbieg okolicznosci. Odpowiedniej temperatury,wody,tlenu ,pierwiastkow,co sprawilo,ze w wodzie narodzilo sie zycie,a pozniej z niej wyszlo. Z biegiem milionow lat coraz bardziej ewoluujac.

Gość gość
ja widziałam Jezusa więc dla mnie są dwie opcje niebo i piekło mam nadzieje że Bóg się ulituje nad mą duszą :(

Gość gość
Nic nie ma po smierci. Bierzemy sie z czastek i w takie sie rozsypujemy. Ludzka dusza,swiadomosc zyje jeszcze po smierci ciala. Dla mnie to forma energii. Chciala bym wiedziec,czasami,co sie z nia dzieje. A wlasnie,moze ktos pamieta jak sie nazywal film,28 minut,sekund?

Gość gość
modelko ja cię uwielbiam. Jestem niewierzący i każdego katola uważam za idiotę. Ty jestes tak głupia że nie dostrzegasz jak twoje wypowiedzi wkurzają ludzi i jak mają dosyc twojego boga uwielbiam cię za to że dzięki tobie tylu ludzi się odsuneło od boga :-)