Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kardiolog dzieciecy Szczecin

Polecane posty

Gość gość

czy sa tu mamy ktore moga polecic kardiologa dzieciecego ze szczecina

Gość gość
Witaj.Nasz Syn jest pod opieką dr Dawid. urodzil się z wadą VSD ASD II,na Pomorzanach,ona wtedy do nas przyszla i opiekuje się naszym synem do dziś.Z tym ,ze teraz przyjmuje prywatnie,na Łuczniczej.Polecam,bo super kobieta.Dokładne badania zawsze.

Gość edyta89
właśnie wszyscy ją polecają a czytałam opinie i mialam mieszane opinie czy dlugo czeka sie.do niej na wizyte ? jaki jest koszt wizyty ?

Gość gość
Niedługo,ona przyjmuje w czwartki i we wtorki po poludniu,umawiasz sie tel na godz.my bylismy w lipcu i bylo 170zl chyba,w tym jest usg(dlugie i dokładne),noi oczywiscie rozmowa my teraz chodzimy raz w roku,syn jest po operacji w Poznaniu. a slyszalas zle opinie o niej?napisz ,jestem ciekawa.bo ja same dobre,ale tez nie szukałam za bardzo,bo nam ona podpasowała od poczatku.

Gość edyta89
czytalam na internecie ale to bylo chyba z 2012 roku i wszyscy kogo zapytam polecaja ja wlasnie a u nas nie ma kardiologa i musimy jechac do szczecina ... moja corka ma 5 tyg i po.porodzie lekarz wykryl szmery raz mniej slyszalne raz bardziej i musimy to sprawdzic

Gość gość
U nas tez najpierw byly szmery,wiec od razu jeszcze w szpitalu wezwali kardiologa i przyszla dr Dawid,a was wypuscili mimo tych szmerów? potem sie okazalo,ubytek miedzyprzedsionkowy i miedzykomorowy(3dziury) to bylo 14lat temu,dzis syn zdrowy i tylko raz w roku na kontrolę jezdzimy.

Gość edyta89
tak puscili nas z tymi szmerami u nas w miescie nie ma kardiologa i tylko w ksiazeczce napisane kontrola u kardiologa

Gość edyta89
tak puscili nas z tymi szmerami u nas w miescie nie ma kardiologa i tylko w ksiazeczce napisane kontrola u kardiologa

Gość gość
Ja polecam lekarzy ze Szpitala na Arkońskiej, ze skierowaniem przyjmą Cię z dzieckiem. Mi tę Poradnię polecili lekarze z Niemiec- rodziłam w Niemczech. Może nawet zostawią Was na obserwacji. Moje dziecko jest pod opieką tej Poradni ( dziecko ma 2 lata i 3 miesiące- własnie tam wykryli wadę, która bezpośrednio po urodzeniu nie była widoczna)

Gość edyta89
dzisiaj bylysmy u pediatry corki i lekarka mowila ze ona jak.na razie.nic nie slyszy i ze musimy to monitorowac ;)