Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks po alkoholu ;(

Polecane posty

Gość gość

Jestem młodą dziewczyną byłam na imprezie . Wypiłam dość sporo alkoholu i straciłam nad tym panowanie , zgubiłam znajomych - urwał mi się film . Spotkałam jakiegoś mężczyznę , od pocałunków doszło do seksu tłumaczył , że chce miło spędzić czas, całowaliśmy się , urwał mi się film po chwili poczułam go w sobie , włożył kilka razy ale odepchałam go więcej nic nie pamiętam. Czuję się wykorzystana , ale gwałt to poważne zarzuty , dlatego niczego nie jestem pewna, ponieważ alkohol spowodował , że praktycznie nic nie pamiętam , nawet jego twarzy . Dotąd byłam dziewicą i takie zabawy nie były mi w głowie , nie wiem jak to sie stało, ale nie mogę na Siebie patrzeć, czuję do siebie odrazę i obrzydzenie. Zażyłam tabletkę 24 po, mam nadzieję , że niepotrzebnie i że do niczego nie doszło. Co mam zrobić w takiej sytuacji ? Gdzie szukać wsparcia ? Boje się że Sobie z tym nie poradzę..

Gość gość
Ile ty masz lat, 16?

Gość gość
Jakiego ty wsparcia chcesz szukać? Puściłaś sie z obcym kolesiem po pijaku i juz. Jestes swiadoma swoich czynów, jak nie umiesz pic to nie pij.

Gość gość
A Twoi znajomi Cię nie szukali? Jak chodzicie na imprezy, to rozchodzicie się i nikt na nikogo nie zwraca uwagi? Cóż, gwałtem to to nie było, przykre, że w tak sposób straciłaś dziewictwo.

Gość gość
To smutnr ale też w taki sposób przerzyłam pierwszy raz ale z natury jestem twarda i jskoś dałam sobie z tym rade chodź ciężko było na początku

Gość lukidobrarada
Powiem Ci tak, alkohol jest dla ludzi ktorzy umia po wypiciu nad soba panowac, Ty ze tak brzydko powiem po alkoholu dalas jakiemus nieznanemu kolesiowi d**y wiec pic duzo nie mozesz. Jedna dobra rada na przyszlosc, nie pij wiecej tyle albo nie pij wogole skoro nie panujesz nad soba i mozna Cie wydymac po alkoholu.

Gość gość
pozdrawiam autorkę stało się niewiele pamiętasz wiec o tym co pamiętasz nie myśl jak by nic się nie stało czasu nie cofniesz najważniejsze ze nie zajdziesz niewiadomo z kim resztę olej bierz to na spoko

Gość gośćon
Najlepiej nie pij wcale jak nie umiesz się kontrolować

Gość gość
lukidobrarada przestań pieprzyc i być niemiłym myślę ze koleżanka sama wyciągnie wnioski a ty moja droga nie przejmuj się już życie

Gość gość
następny palant przestaniecie pierdolić i umoralniać sami nie jestescie lepsi

Gość gość
Cześć Nowa97 Buziaczku :-*:-*

Gość gość
Wszyscy tacy porzadni, atakuja dziewczyne. Nikt nie pomyslał, ze mogli jej dosypac cos do alko i dlatego taka nieswiadoma byla.

Gość gość
Doskonale rozumiem co macie na myśli , sama niebędąc do końca świadomą , wiele razy oceniałam takie dziewczyny, które potrafiły dopuścić się takiego czynu - w żadnym wypadku to nie były dobre myśli , wręcz przeciwnie . Niestety poznałam drugą stronę medalu, czekałam na odpowiedni czas dla mnie, nie zdając sobie sprawy , że może stać się coś tak strasznego . Jestem w kropce . Jestem przestraszona i boje się konsekwencji dlatego też jestem tutaj , by poszukać wsparcia u osób , które mnie rozumieją, które przeżyły coś podobnego , bądź takich , które to wsparcie mogą mi dać ..