Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość321

Mamy na CZERWIEC 2016

Polecane posty

Gość anianiani
Claudia A przychodnia? Ja robiłam w płatnie w laboratorium, bo mi na szybkim wyniku zależało.

Gość Sylwia29czerwiec
Hej☺ rzadko się odzywam, ale jestem... Ustaliłam juz wizytę u gina na 26.10. Zależało mi na tym żebym była już po pełnym 6 tyg, żeby usłyszec serduszko

Gość anianiani
Kurcze, coś się dzisiaj psuje forum. Wpisów nie można dodawać.

Witajcie. Mamaanusi bardzo mi przykro trzymaj sie kochana tez przez to przechodziłam a 2 miesiące później bylam juz w donoszonej ciąży. Justynka jak po wizycie? Bardzo sie cieszę ze tyle juz kobitek w ciazyy

@ mam miec 22 i zastanawiam sie nad testem w weekend, owu byla kolo czwartku max sobota

Gość Claudiie90
Kochane u mnie w przychodni tutaj nie ma :/... Najbliższa jest 20 km stąd :(... proszę się mojego męża byśmy test pojechali kupić... ale on mówi bym się nie nastawiala tak...

kochane dziewczyny jestem po wizycie I jestem mega szczesliwa widzialam jak to moj lekarz nazwal plodzik ma 12 mm I serduszko juz bilo widac bylo ruch tu maja dobry sprzet to 5 tydzien z haczykiem a 7 tydzien od misiaczki termin mi dal na 8.06 .2016 tylko za granica daj do przodu troche tak jak mialam z corka na 6 marcasite a urodzilam 27 lutego dziekuje za kciuki st nastepnym wizyte mam 6.11.2014 buzki zycze wam kazdej ze byscie miala take przez via buzki

Gość gość
Witam czy mogebyc w ciąży od niedzieli chce mi się ciągle spać moje wargi sromowe są sine mdli mnie rano mam zawroty głowy i tak mnie kluje na środku w podbrzuszu. Staram się o dziecko . okres w niedzielę

Gość anianiani
Justynka Super!!!! Bardzo się cieszę :-) Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Przepraszam za pytanie, ale próbuje sobie jakoś otuchy dodać :-) Gość Jeśli się staraliscie, to jest możliwe. Poczekaj do niedzieli i zrób test.

Gość gość
Ania dziękuj***ardzo za odpowiedź już 3cykl i nic ale mam nadzieję że teraz się uda i będę mogła do was dołączyć na koniec czerwca

Gość Alex35
Mirti - wydaje mi się, ze w weekend może być trochę za wcześnie na test - lepiej poczekaj przynajmniej do 20-tego Claudiie90 - mąż na pewno się o ciebie martwi i dlatego nie chce, żebyś się nastawiała - ale nie bądź smutna, jestem z tobą :) justynkaa1986 - nawet nie wiesz jak się cieszę :) super wiadomość :) gość - musisz zrobić test, to się przekonasz, czy to ciąża :) trzymam kciuki żeby tak było :) anianiani - nic się nie martw - wszystko będzie dobrze :)

Gość Claudiie90
Sam się martwi o mnie, a dotyka mojego brzuszka i mówi 'mamuś' to tez mu odpowiadam by się nie nastawial. Może @ mi się przesunie ze względu na chorobę? I dostane później? :( sama nie wiem... Pojadę jutro po testy i zrobię je w niedzielę rano...

Gość Alex35
Sama mam ochotę zrobić już test, ale wiem, że jeszcze za wcześnie i mogę się rozczarować :( Coś mnie boli brzuch jak na okres, więc boję się, że nie zdążę go zrobić :(

Gość Claudiie90
Alex będzie dobrze! Zobaczysz :* musimy się uzbroić w cierpliwość :*. To musi być Nasz miesiąc :)

dzieki dziewczyny jestescie kochane aniani 25 sierpnia ostatnia@ miesiaczka moze ci pomoge moze masz podobnie jak ja a kiedy masz wizyte Alex slonce I jak cisza uciebie gracjana jaga odezwij cie sie kochane

Gość anianiani
Justynka Ja miałam ostatnią 7 września. wizytę mam w środę 21.10 Tak teraz myślę, że na 100% za wcześnie idę :( Ale plamiłam na początku i cały czas się stresuję, to chcę iść sprawdzić. A długie masz cykle?

aniani ja mam 28dniowe cykl z moich obliczen wynika ze u ciebie 21 10 byl by 4 tydzien to pecherzyk bedzie widac ok 2mm Bo dziewczyna przedee mnabyla I 4 tydzien I bylo widac 2mm kazal jej przyjechal za 3 tygodnie take spokojnej mozesz isc trzymam kciuki to juz niedlugo

Gość anianiani
Justynka na takim kalkulatorze mojej ginekolog, wyszło, że przy moich 33 dniowych cyklach do zapłodnienia mogło dojść 27.09 czyli by się zgadzało. Idąc tym tropem, pokazało mi, że teraz jestem 4 tydzień 4 dzień. Czyli połowa 5 tygodnia.

aniani trzymam za ciebie kciuki buzki dziewczyny wczoraj nam minal miesiac od zalozenis tematu a zalozycielka byla kochana nasza gosc321 promyczkowa wszystkiego najlepszego I oby nasz temacik sie rozwija a jutro po staram sie u aktualne tabelki buzki kochane upojne nocki buzki

Gość anianiani
Justynka Ja się dopiszę do tabelki jak zobaczę bijące serduszko na usg :-) A gość321 mam nadzieje ze zostanie szczęśliwą lipcowka :-)

Gość Claudiie90
Tak się zaczęłam wszystkim przejmować... Ze nie mogę usnac... mecze się od 22:00 :/... Tak sobie wyczytałam na necie... ze jeśli zrobiłam ten test z czuloscia 10ml/U to może on wykryć wczesna ciaze.. a tamten z czuloscia 25 jeszcze jej nie wykrywa... Sama już nie wiem.. zglupialam.

dziewczyny oki to poczekamy na was i wtedy dopisze claudiee poczekaj jescze kochana wiem ze to nie jest łatwe sama zrobiłam test 3 dni przed i wyszedł negatywny a potem 3 dni po wyszedł pozytywny ten sam rodzaj testu kupiłam trzymam kciuki juz coraz blizej

justynka1986 ja już zrobiłam dwa testy obydwa mają dwie kreseczki :-) ale miałam też okres, krótszy niż zwykle i ginka mi powiedziała, żebym się tym nie martwiła, nie które kobiety tak mają i kazała mi się zapisać na usg na 23.10, żeby sprawdzić czy jestem w ciązy czy nie...

Gość Gracjana090515
Cześć dziewczyny!!! :) MamusiauroczegoOlusia. gratuluje i witam :) Anianiani moze nos sobie kochana na wszelki wypadek jakaś przekąske? Jabłko czy jakiegoś batonika? Ze w razie czego jak poczujesz głód to szybko sobie przegryziesz. Po co sie męczyć bidulko... Mirti kochana, moim zdaniem w weekend za wcześnie. Mi 3 dni przed @ wyszedł negatywny zalamalam sie a juz 3/4 dni po wyszedł pozytywny. Także nie polecam tak wćzesńie robić testu. Mniej stresu... Justynkaa1986 kochana serdecznie ci gratuluje, ale to musi byc świetne uczucie. Po raz pierwszy usłyszeć bicie serca swojego dzieciątka. :) bardzo sie cieszę ze wszystko jest ok. :) Claudiee90 ja z całego serca trzymam za ciebie kciuki żebyś była w ciazy!!!! Trzymam i nie puszcza dopóki mi tego nie potwierdzisz kochana!!!! :) nie martw sie będzie dobrze :) Gosc321, promyczkowa dołączam sido życzeń justynki. Obejście szybko zaszły w ciażę i były megggga szczęśliwe!!!! :) Agaaa133 kochana skoro masz 2 kreseczek to napewno jestes w ciazy! Ja juz tutaj pisałam ze moja mama dowiedziała sie o ciazy ze mną w 4 miesiącu bo do 3 miała normalny, obfity okres także będzie dobrze!!!! :)

agaa133 to mozliwe ze bedziesz czerwcówka ale super cieszymy sie to daj znac jak juz bedziesz po wizycie kochana dzieki gracjana normalnie patrze na to zdjecie i sie ciesze juz pokazałam mezowi córeczce po prostu wzruszenie jest niesamowite zycze kazdej tego pierwszego uczucia radosci gdy bije serduszke atakie malutkie jest dopiero

Gość Alex35
Dziewczyny - nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj - niestety wyszła jedna kreska :( Dziś mój 28dc - cykle mam przeważnie 31-32-dniowe. Jestem załamana...

Gracjana dziękuje, mam nadzieje, że to będzie ciąża, ale z drugiej strony, bardzo się boje, w dodatku choroba mnie rozkłada. Chyba musze się zwolnic do domu i do łózka, bo coraz słabiej się czuje :-( Justynka gratuluje, ja mam nadzieje, że coś zobacze za tydzień :-)

Witajcie! Ja pierwszy test zrobiłam 5 dni przed @, powtórzyłam w przypadajacy dzień @ i obydwa były z dwiema kreskami, ale nie wiem jakie to były i z jaką czułością, nie zwracała na to uwagi. Dziś zaczynam 6 tydz. Termin "kalendarzowy" na 17.06. Objawy rozwiewaja moje wątpliwości, czy oby to na pewno... z lekka mnie mdli, humor mi raczej nie dopisuje;) piersi mam obolałe i nabrzmiałe, jestem zmęczona i odrzuciło mnie od kawy, wiec nie mam się czym wspomóc, boli mnie brzuch, już 2 razy brałam no-spe, jestem mocno wyczułona na zapachy. Nie wiem czy to jakaś autosugestia, bo w ciąży Szymonem moim wrogiem nr 1 była lodówka i zapach niej i dziś jak otworzyłam mnie odrzuciło. ... W pierwszej ciąży mdłości i spanie męczył mnie bardzo do 12 tyg., w ciąży która nie przetrwała 6 tyg, nie czułam nic, dlatego mimo, ze to miłe nie jest ciesze się ze mam te znaki... Pozdrawiam