Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość321

Mamy na CZERWIEC 2016

Polecane posty

Gość Claudiie90
Przepraszam, ale nie mogłam edytować coś :/. No u mnie właśnie wychodzi tak z obliczeń 3 tydzień 4 dzień... Albo po prostu mam za mało tego hormonu? I tak w poniedziałek musze iść do ginekologa... bo te miejsca intymne mam napuchniete nawet nie wiem czemu :/ I trochę bolą...

Gość Alex35
Claudiie90 - nie martw się - wszystko będzie dobrze :) trzymam kciuki za poniedziałek :) bardzo się cieszę twoim szczęściem :)

Gość Claudiie90
Alex kochana tobie też się uda! Trzymam kciuki :*:*:*:*

NICK........WIEK...CYKL...KTÓRA CIĄŻA...DATA TEST...DATA PORODU justynkaa1986 ....... 29 /2 /2 / 25.09 /08.06.2016 gracjana090515 ..... 23 /5 /1 /04.10 /6-10.06.2016 Polinna .................. 26 /1 /1 /24.09 /01.06.201 6 ZeberkaSz ............ 26 / 1 /1 /5.10 / 15.06.2016 Alex ........................ 35 /4 /3 /20.10 / --- Jaga.......................33/1/ 2/ 30.09/4-8.06.2016 claudiie90.............21/6/1/17.10./24.06.2016

Gość Claudiie90
Termin porodu wychodzi mi na 24.06.2016 :)

Gość nikita1244
Claudie gratulacje! Ja tez miałam taka kreskę 2 dni później byla juz ciemniejsza :-) Jestem po wizycie.to 7tc. Serduszka nie bylo jeszcze słychać. Wszystko ogólnie ok. Termin na 06.06. Justynka szczerze współczuję Ci tych mdłości. Sama przez takie męki przechodziłam w 1 ciąży wiec wiem co czujesz :-( Anianiani b.mi przykro :-(

Gość Claudiie90
Nikita ooo same 6 :D 06.06.2016 :D na kiedy masz następna wizytę? Kurcze boje się ze pojadę w poniedziałek do mojej ginekolog i ona będzie mi prowadzić ciaze... chciałam w Krakowie tam gdzie szwagierka. .. ale głupio mi się spytać jej bo zaraz coś będzie podejrzewać.... a nie chciałabym by już wszyscy wiedzieli :/

nikitka dzieki nie ma lekko kochanaa ty masz 7 tydzien liczony od miesiaczki czy od owulacji u mnie juz w 5 tygodniu według owulacji a od miesiaczki 7 tydzien slyszałam bicie sreduszka ciekawe od czego to zalezy od aparatury czy od organizmu

Gość Kushina
Claudiie90 - wiesz może kiedy dokładnie miałaś owulację? Ja wg. kalkulatora miałabym termin porodu na 25.06 czyli podobnie jak Ty. Też zrobiłam dzisiaj test i wyszedł negatywny. Natomiast mi się przesunęła mocno owulacja, miałam ją dopiero w 23 dniu cyklu czyli 10.10 (wiem, bo używałam testów owulacyjnych). Dlatego pocieszam się, że może za wcześnie wykonałam ten test ;)

Gość Claudiie90
Kushina moja owulacja przypadła gdzieś tak na 7.10... wiec tez się przesunęła :/ Robiłam test i wyszła kreska bardzo jasna... widoczna ale bardzo jasna... wiec może też za wczas zrobiłam? W poniedziałek pójdę do ginekologa to może Ona potwierdzi czy faktycznie jestem... bo zglupialam...

Gość gość
Claudiie90 - dzieki za odpowiedz! Jesli wyszla druga kreska, nawet bardzo jasna, to znaczy, ze jestes w ciazy :) Czyli Ty mialas owulacje 3 dni przede mna. Moze mi tez wyjdzie druga kreska za 3 dni? ;)

Gość Kushina
Powyzej to bylam ja, Kushina :)

claudiie90 z tego co piszesz o owulacji ze ci sie przesunela I byla 7.10 nie mozesz byc w 3 tygodniu ciazy tylko 10 dni po owulacji a kiedy mialas ostatni okres I jak dlugi masz cykl cos tu nie gra ale w poniedzialek bedziesz wiedziec

Gość Claudiie90
Dlatego Justynka ja wgl nie kontaktuje... wdl tego kalendarzyka wychodzi początek 4 tygodnia. Wiec dlatego pisałam ze się pogubilam... 18 września ostatnia @ miałam... a zawsze mam 3-4 dni wcześniej... no więc dzisiaj zrobiłam i wyszła bardzo jaśniutka... Test o czułości 25.

Gość nikita1244
Justynka wg miesiączki bylo liczone. Gin powiedzial ze wszystko jest ok i za wcześnie na serduszko. Nie ukrywam ze lepiej poczulabym sir gdybym je jednak uslyszala.

nikitka ja tez mam 7 tydzien z kawalkiem juz pewnie 8 od ostatniej miesiaczki I bylo widac e ale moj lekarz bardzo przyblizyl obrazek tak ze bylo wybicie z plodzik az I take na dole ekranu ruchy serca jak na ekg wiecie o co mi chodzi to chyba zalezy od aparatury zycze ci Zebys uslyszala take szybkie ruchy

Gość Bezzka
Witam Kochane:) chcialabym tez dolaczyc sie do wątku. Zaczelam 5 tydzien, termin na 26.06 :) to moja pierwsza ciaza po 2,5 roku staran wiec szczescie nie do opisania! Ale jak piszecie chcialoby sie juz przekroczyc szczesliwie 12 tydz. Badzmy dobrej mysli:)

Gość anianiani
Dziewczyny, bardzo dziękuję wam wszystkim za miłe słowa. Dochodzę powoli do siebie, brzuch coraz mniej boli. Nie odwoływałam środowej wizyty. Pójdę, niech sprawdzi czy wszystko ok. Pewnie będę was podczytywać, bo lubiłam tu zaglądać. Alex napisz czy testowałaś dzisiaj, bo ciekawa jestem. MamaAnusi jak ty się pozbierałaś? Zostawisz jakiś namiar na siebie? Bo mam kilka pytań, na które może będziesz umiała mi odpowiedzieć.

bezka witam wsrod nas napisz ile masz lat ktory cykl udany ktora ciaza data testowania I data porodu do pisze cie do tabelki aniani badz z nami zagladaj tu kochana uda ci sie wierze w to Alex jak tam testowalas czekam na wiadomosci ja sie czuje kiepsko mdli mnie i wymiotuje rano jeszcze mozna to zniesc a jak sie pracuje nie wiem jak to zniose

Gość anianiani
justynka Pomyśl kochana, że mdłości są dobrą oznaką, mimo że takie okropne i uciążliwe. Wiem, że słabe pocieszenie, ale zawsze jakieś.

Gość Bezzka
Justynkaa1986 mam 31 lat, staralismy sie o dziecko 2,5 roku ale okazalo sie z meza nasienia nam się nie uda :( dlatego zdecydowalismy sie na inseminacje nasieniem dawcy. Mozna powiedziec ze udalo sie w 3 cyklu po braniu clo na wzrost pecherzykow (urosl 1 ale duży 30mm!:) no i zastrzyk z pregnylu na pęknięcie. To mial byc 3 ostatni raz przed in vitro ale udalo sie!To pierwsza ciaza, data testowania 12.10 byla baaaardzo slaba kreseczka na tescie 24dc.a nastepnego dnia beta 56 :) wiec potwierdzone. Data porodu 26.06. Dzięki za dopisanie mnie do listy:)

Bezzka internetowy kalkulator porodu też mi podał dokładnie taką datę ;) Zetkaaa ...... 19/4/1/16.10/26.06.2016

NICK........WIEK...CYKL...KTÓRA CIĄŻA...DATA TEST...DATA PORODU justynkaa1986 ....... 29 /2 /2 / 25.09 /08.06.2016 gracjana090515 ..... 23 /5 /1 /04.10 /6-10.06.2016 Polinna .................. 26 /1 /1 /24.09 /01.06.201 6 ZeberkaSz ............ 26 / 1 /1 /5.10 / 15.06.2016 Alex ........................ 35 /4 /3 /20.10 / --- Jaga.......................33/1/ 2/ 30.09/4-8.06.2016 claudiie90.............21/6/1/17.10./----------- bezzka..................31/3/1/12.10/26.06.2016 Zetkaaa ....... .........19/4/1/16.10/26.06.2016

Gość Bezzka
Ooo super! Zetkaa jak sie czujesz? :)

Gość Claudiie90
Dziewczyny Ja jutro idę do ginekologa... sama nie wien czy się udalo czy nie.... jedne testy pokazują kreseczke drugie nie.... :/. Juz zwatpilam w to... Najgorsze jest to ze wstałam rano i pojawiły się kropki krwi na wkładce... A ja nie mogę chodzić... tak mi napuchły te narządy na dole... :( ze ledwo co siku robie... :(

Gość anianiani
Claudie Który dzień cyklu ci przypada?

Bezzka w sumie czuję się dobrze. Piersi nabrzmiałe, apetyt większy niż zwykle. Jedno co mnie niepokoi to 'skurcze' ale już zdarzają się coraz rzadziej. Dwa testy pozytywne (z tesco pepino, ale dla pewności jutro zrobię jeszcze jeden z apteki) Chce iść zrobić z dwie bety żeby wiedzieć czy dobry przyrost jest ale muszę się dowiedzieć gdzie w moim mieście takie badania można wykonać.

Gość Alex35
anianiani, justynkaa1986 - dziewczyny dzisiaj nie testowałam, postanowiłam czekać do 20.10 - nawet testu jeszcze nie kupiłam. Objawy ciąży oczywiście już sobie wkręciłam - zemdliło mnie na zapach białej kiełbasy :P Teraz wcinam ciasto, bo mąż ma imieniny :) Claudiie90 - nic się nie stresuj, jutro na wizycie może gin rozwieje twoje wątpliwości, trzymam mocno kciuki, żeby to była ciąża :) Witam nowe dziewczyny :) Gratulacje :)

Gość Claudiie90
Anianiani dzisiaj jest 29dc.. :( chyba na wszystko jest za wczas.. popadlam w taki dół... :( ..

Gość anianiani
Claudie spokojnie, idź jutro do lekarza i wszystko się okaże. A kiedy robiłaś ostatni test?