Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony pracuje za granica...dowiedzialam się ,ze ma kogoś innego...rycze...

Polecane posty

Gość gość
sluchaj nie mam zadnych dowodów innych niz dowody wziecia kredytu ..wystarczy>>>?? xxx jeszcze obrażona że pytamy!

Gość gość
Dlaczego wzielas kredyt?

Gość gość
przeczytaj topik to się dowiesz

Gość gość
Nie pyskuj idiotko.

Gość gość
On cię prosił żebyś wzięła kredyt?

Gość gość
on jej tylko ciągle jęczał, że nie ma pieniędzy, więc naiwniaczka wzięła kredyt i pakowała w JEGO dom on sobie kasę zarobioną odkładał a ta głupia płaciła za wszystko założę się że faktury brała na jego nazwisko

Gość gość
Czy to nie idiotka ?

Gość gość
mylicie sie wzielam kredyt bo prosil i sama tez chcialam. on mi kase juz oddaje bo dzis widze na koncie ze przelal częsc.nawet nie napisal smsa ze przelal. kredyt wzielam bo niebawem mial byc nasz ślub.i mielismy sie wprowadzic do tego domu po slubie.chcialam przyspieszyc jego budowe. on zarabia 9 tysięcy miesiecznie w niemczech ,ale nie placi tam za mieszkanie a jedzenia i sloikow bierze z domu od mamuśki tyle ze ledwo niesie jak wsiada do samolotu.zawsze tak robil.

Gość gość
ledwo niesie? a wiesz prowokatorko że samolotem może przewieźć nie więcej niż 20 kg bagażu?

Gość gość
no cóż - biedak nie miał kasy na budowę bo na nową dziewczynę wydawał - a frajerka w Polsce fundowała im gniazdko

Gość gość
Tak czytam wszystkie wypowiedzi i dochodze do wniosku ze to jest jedna wielka sciema Nikt nie bierze kredytu normalnego na budowe domu bo to jest nie oplacalne tylko zaklada sie hipoteke Chyba ze ty wolisz duzo odawac bankom przynajmniej zarobia na Tobie Jak bym byl na miejscu tego faceta to nie odal bym ci ani zlotowki bo jak sie cos bierze to sie spisuje umowe Teraz placz i plac A tak pozatym to do samolotu nie bierze sie nie wiadomo jakiego bagazu bo sa duze oplaty Nie wiem na prawde czy te studia skonczylas bo tak mowisz jak bys wczoraj urodzila

Gość gość
nie wiem co to za idiota pisał o max. 20 kg bagażu ale w wizz air mozna przewieźć do 6 sztuk bagażu po 32 kilo każdy co daje prawie 200kg a nie 20

Gość gość
Trzeba dopłacić za ten bagaż, a on taaaaki bieeedny. Prowo nie prowo, dziewuchy nie dopłacać do zwiazku bo tak to facet zawsze wydaje na inna.

Gość gość
w którym miejscu autorka napisała, że '"taki bieeeedny"?

Gość gość
Nie przejmuj się zawistnymi ludzmi (głupoty wypisują żeby się na Tobie wyżyć). To nie Twoja wina, tylko tego padalca. Myślał nie głową a czymś innym. Na pewno nie jest prawdziwym mężczyzną tylko zwykłym kundlem uganiającym się za seksem. Szukaj mężczyzny a nie podróby.

Gość gość
To nie Twoja wina, tylko tego padalca. Myślał nie głową a czymś innym. Na pewno nie jest prawdziwym mężczyzną tylko zwykłym kundlem uganiającym się za seksem. xxx co??? przecież to ona za nim ganiała!!! on potrafił się do niej miesiąc nie odzywać nie chciał związku ani seksu to ona się pchała ze swoimi obiadkami, kasą i wielką miłością sama napisała w pierwszym poście: ""a on jak przyjezdzal do polski to wiecznie unikal spotkan ze mną i chodzil do barów z kolegami chlać... wszyscy widzieli jak sie staram i jak skacze kolo niego..kiedy przynosilam mu pyszny obiad na budowe to nawet nie podziękował tylko niszczyl mnie przy swoich znajomych i chamsko sie odzywal jak do śmiecia.. juz dwa miesiace nie odzywa sie do mnie i nie pisze wcale." więc nie pieprz że to jego wina!!!

Gość gość
latała za nim jak głupia hehe