Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzeczony pracuje za granica...dowiedzialam się ,ze ma kogoś innego...rycze...

Polecane posty

Gość gość
wybacz ,ale prywatne szkoly nie zawsze są gorsze. ja nie oceniam ludzi wedle stereotypów i uczelni jakie konczyli.tylko debil uważa ,że ktos z prywatnej to ktos gorszy.ja oceniam ludzi po ich rzeczywistej wiedzy i tym co maja w glowie ,a nie po uczelni i dyplomach. humanisci ,których znam sa mega inteligentni. czasem az mi wstyd ,że nie mam takiej wiedzy jak oni .zazdroszcze im.często czuje sie debilem jak z nimi rozmawiam.inzyniera łatwo zrobic. mój facet mial tylko srednie.i mial kompleksy na tym punkcie,takze to byl tez problem u nas w związku

Gość gość
nie uwazam sie za debila .a studia inzynierskie skonczylam ze srednią 4,8 i mialam naukowe stypendium.wiem co to sarkazm.

Gość gość
ja bylam na studiach prywatnych i niestety potwierdzam co sie czesto mowi o takich szkolach. przychodzi sie, placi i ma sie zaliczone. i to niby byla szkola z dobra renoma. od kilku lat uczelnie wyzsze przezywaja kryzysy. panstwowe przetrawaja, ale prywatne juz musza lapac sie roznych sposobow by przetrwac. dlatego jest az tak "przyjazna" studentom.

Gość gość
Mój brat to INZYNIER OGRODNICTWA po ROLNICZYM UNIWERKU.Moja kumpela to inzynier po marketingu i zarządzaniu na AGH. Wg was to ktoś bardzo inteligentny i wykształcony? Widze tu na kafe ,że się docenia inzynierów:):):):)

Gość gość
Ja na UJOCIE studiowałam i buliłam sporo ,żeby zaliczyć:):) Jakbym nie płacila ,to bym nie zaliczyła:):) Na państwowych uczelniach teraz jak nie zapłacisz ,to nie zdasz.

Gość gość
masz na mysli placenie za egzaminy warunkowe? czy za ktoras poprawke z kolei?

Gość gość
a co to wszystko ma do tematu wątku??? to, że autorka ma dyplom nie zmienia faktu, że w życiu osobistym zachowuje się jak zdesperowana na portki idiotka i tyle!

Gość gość
Ja po tym co czytam tez ide na inżyniera byle gdzie i byle czego :)Bedą mnie ludzie szanować i cenić:)

Gość gość
Ja się wypowiem OBIEKTYWNIE, bo robiłam licencjat na AKADEMII KRAKOWSKIEJ ,a magistra na UJOCIE. Tez myslałam ,że łatwiej na prywatnej.Niestety te 3 lata dały mi niezły wycisk.Poziom był o lata świetlne wyższy niż na prestizowym UJ.Nie dało sie błagac wykładowców o inne terminy jak na Uj.Nie zdałes to były konsekwencje.Ciężej było zdać. Także polecam studiować tu i tam.Sami zweryfikujecie stereotypy.

Gość gość
piszecie tu o jakichs dyplomach a zbaczacie z tematu mego wątku......

Gość gość
a co? ile razy mamy ci jeszcze napisać że jesteś głupia i naiwna? on ci kasy nie odda, a jak odda to na pewno nie w wysokości kredytu jaki wzięłaś ale jak widzę wcale się tym nie przejmujesz, więc zaczynam podejrzewać, że to prowo

Gość gość
Przeczytałam cały wątek. Same inteligentne osoby się wypowiadają - pytają o wysokość kredytu, czy odda Ci odsetki i niby czemu się nie wprowadzisz do tego domu? A ja się pytam na czyjej ziemi stoi ten dom? Gdyż sprawa jest prosta i oczywista- wszystko co jest zbudowane na gruncie właściciela należy do niego. Nieważne na kogo był wzięty kredyt. Więc jak autorko? Na czyjej ziemi stoi ten dom?

Gość gość
dom jest jego..stoi na jego ziemi..i wyrzekam sie juz tego domu....tyle...ale ma dola takiego,że za stracone nerwy i czas juz kasy mi nie odda nikt... on odda mi kase i nie chce go znać...ma inną więc niech spieprza...nawet sie nie odzywa do mnie i od obych dowiaduje sie ze ma juz nową laske...tyle....

Gość gość
zeby nawetnie raczyl poinformowac mnie ze ma kogos...zero odzewu..to ja napisalam pierwsza o tej kasie ile zostalo do splaty itd....on sie nie odzywa wcale..ma mnie w d***e..a tyle milosci dostal odemnie i wierna jak pies bylam..mimo,że na kazdym kroku inni faceci podrywali..kochalam go.....

Gość gość
ja to mimo wszystko martwilabym sie o te pieniadze. on dobrze zarabia za granica? jest wyplacalny?

Gość gość
trzeba bylo nie byc taka wierna ;P te psy tego i tak nie szanuja

Gość gość
masz w ogole rachunki za poniesiony wklad w ta budowe? skoro tak cie zle traktowal niby czemu mialby ci teraz oddac te pieniadze?

Gość gość
w żadnym sądzie nie udowodnisz że dałaś jakiekolwiek pieniądze ale widzę, że się tym nie martwisz - ciągle tylko tyla miłości dałam, poświęcenia, czasu, wódki i obiadów - a kto cię w ogóle o to prosił, co?

Gość gość
Zdesperowana idiotka.

Gość gość
nikt nie prosil mnie o to ,ale to nasz wspolny domek mial byc.więc chcialam dokladac sie a nie zeby wszystko on.... on zarabia za granica miesiecznie na ręke 9 tysięcy wiec nie wiem czy to tak sporo.zalil sie ciagle ze nie ma kasy itd..więc pomoglam..wzielam kredyt i dzieki mnie ten dom sie ruszyl..... snul plany jak to bede miec swoje miejsce tam na kwiatuszki itd..pokazywal mi gdzie będe miec dla siebie pralnie itd....mialam mu nie wierzyc?skad mialam wiedziec ze mnie zamieni na inną??

Gość gość
Narzeczony nie odzywał się do ciebie miesiac czasu? To jest prowo nie?

Gość gość
dobra, zamienil nie zamienil. juz jest po ptokach. ciagle sie ciebie pytam czy masz jakies dowodu zakupow, faktury itp dot. budowy domu? czy tylko wzielas kredyt i wszystko jest na gebe?

Gość gość
Małe musiały być wymagania na te studia skoro taka idiotka je skończyła.....

Gość gość
prowo jak stąd do lasu

Gość gość
nie odzywal sie do mnie tyle czasu i to nie prowokacja. ja zabiegalam o kontakt i chcialam gadac na skypie ,ale on mówil ze nie ma czasu itd..potem przestal sie odzywac totalnie. sluchaj nie mam zadnych dowodów innych niz dowody wziecia kredytu ..wystarczy>>>?? studia na polibudzie skonczylam razem z innymi ,tylko ze ci inni to byli w porównaniu do mnie imbecyle.nie uczyli sie,pili ,imprezowali. więc nie obrażaj mnie i nie wyzywaj od idiotek.

Gość gość
no wlasnie nie masz zadnych dowodow. twoj byly jest chamem i ty sie nie boisz o pieniadze? przeciez rownie dobrze moze powiedziec, ze pieniadze wydalas pod budka z piwem, a ty jak udowodnisz, ze bylo inaczej?

Gość gość
Idiotka.

Gość gość
pisalas, ze zara cos okolo 9 tys zl. czyli ponad 2 tys euro albo okolo 1,5 tys funtow. za granica to nie sa kokosy. pewnie ponad polowa z tego idzie mu na utrzymanie. jak nie 3/4. skad on niby ci wytrzyasnie 50 tys?

Gość gość
Bank dał ci kredyt na 50 tysięcy?

Gość gość
prowo jak byk!