Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UKi nawet Duda was w PL nie chce.

Polecane posty

Gość gość

Jestescie Polsce zbędni. Nikt za wami nie tęskni. Siedźcie dalej na zmywaku nieudacznicy.

Gość gość
No, jesteśmy.. Mieliby tylko klopot , gdyb wszycy wrócili.. Ale Duda zna realia ; sam stwierdził, ze ten rozwój i dobrobyt w Pl to tylko statystyki :D Zaden real:P Więc.. do czego wracać ? Przeciez nikt nie chce sobie pogorszyc :D

Gość gość
nie pisz pierdół że Duda nie chce .... on tylko wie że ze zgliszcz jakie pozostawiła szmaciarska PO będzie jeszcze długo trudno coś odbudować ! a z pustego to i Salomon nie naleje ! wiec po co póki co mają wracać ? wpierw trzeba wytrzebić mafię POwskich świń i odbudować gospodarkę Polską która obecnie jest w łapach Niemców Francji i Anglii ! tak właśnie działa przynależność do UE - bogacą się ci co mają na garbach tych co nadal nic z tego nie mają ! ot przyjaźń Europejska z****** k*****a unia !

Gość gość
nie karmcie trolla

Gość gość
Polska to kraj nienawiści .to widać tu na forum gołym okiem.a już karygodne jest badanie polityków w obcym kraju na innych polskich polityków.jakoś pisowcy siedzą w rządzie i howno robią.nigdy nie będzie do czego wracac

Gość gość
Nie wracaj. Tutaj nikt za tobą nie tęskni.

Gość gość
Nie mam zamiaru nienawistnicy.ale tobie też nic z tego nie przybędzie i nic lepiej nie bedzie

Gość gość
To super. Ja wracać nie chcę. Jak dostanę brytyjskie obywatelstwo to poskiego się wyrzeknę.

Gość gość
Polska będzie ci wdzięczna jak sie zrzekniesz polskiego obywatelstwa uffff jedna niemota mniej.

Gość gość
Hehe co macie u nas tłumek robić w Pupach.

Gość gość
Z pupu to nawet zasiłkiu nie dostaną godnego.chyba że ktoś dacradexztccza 600 zł.a urzędnicy właśnie dostali po kilka tysięcy nagród od ministerstwa za efektywnosc.OJA siostra 3499 a ilu takich jest w kraju? Udajecie się wszyscyvr***** bez mydła.a pracując przez kilkanaście lat nic nie macie

Gość gość
Duda sobie może chcieć czy nie chcieć.idioci, jemuvto na rękę że ludzie siedzą za granicą.może ukadac wtedy ai kasę Polacyvprzywoza wtedy go stać na wydatki

Gość gość
Nie interesuje mnie to co duda mysli czy ktokolwiek. Obchodzi mnie tylko co mysli moja G. :) debil pieprzy o dudzie buahaha

Gość gość
O żeś ją p*****le , w d***e mam Dude bo gowno wie o życiu.cały czas w niego palakuje panstwo