Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po jakim czasie facet

Polecane posty

Gość gość

traci zainteresowanie kobietą. Np facetowi podoba się kobieta, ale ona nie robi jakiś gestów w jego stronę, to po jakim czasie facet przestanie zabiegać o taką kobietę???

Gość gość
chyba nigdy tak naprawdę, ja mam takiego kolegę i on ma dziewczynę, jest zaręczony, moje podrywy na niego nie działają nic a nic juz od tylu lat, ale jak tylko go widzę to nie mogę się pohamować, kokietuję go tak, że aż wstyd w towarzystwie, ale nie mogę się powstrzymać. Mój facet znał mnie wczesniej, jakos go zlałam rok wcześniej, a potem jak sie spotkaliśmy po roku to na nowo zaczął mnie podrywać. więc generalnie jak ktoś nam się podoba to chyba na zawsze. Mój znajomy z którym byłam 3 miesiące 5 lat temu, jak mnie spotkał to ciągle opowiadał jaka jestem piękna, że on takie kobiety lubi, wręcz sugerował mi zdrade, pytał jak lubię, kiedy się spotykamy, aż udawałam że nie słyszę :O mimo, że oczywiście on mi się też podoba dalej. więc też mu nie przeszło. Jak ma się do kogoś pociąg to ma się nieskończenie długo. tak mi się wydaje.

Gość gość
oby tak było, bo zawaliłam pewną sprawę i mam nadzieję że uda się to naprawić.. Tylko nie wiem czy on nadal będzie zainteresowany

Gość gość
do gość dziś bujasz w oblokach, faceci tak badaja czy uda im sie zamoczyc