Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham psa najbardziej na świe

Rodzice i chlopak zmusili mnie do pójścia do psychologa i psychiatry a powodem

Polecane posty

Gość Kocham psa najbardziej na świe

Jest... Pies! I rzekomo moja obsesja na jego punkcie. A tak naprawdę to ich zazdrość... Psychiatra powiedziała, że jestem całkowicie normalna natomiast psycholog oczywiście, że przydałaby się terapia systemowa, czyli np ja i rodzice albo terapia par ja i chłopak... A Waszym zdaniem jest coś ze mną nie tak? Mam pracę, dbam o siebie, dom, jestem dla wszystkich mila, ale moja największa miłość i pasja to pies. Uwielbiam spędzac z nim czas, chodzić na spacery, patrzeć godzinami jak bawi się ze znajomymi psami, jak pływa, biega, uczyć go komend, glaskac, przytulać. Jak jestem bez niego to o nim ciągle opowiadam, czasem z obcymi ludźmi rozmawiam właśnie o nim albo ogólnie o psach. Od zawsze kocham zwierzęta, a pies był moim marzeniem przez wiele lat. Gdy studiowałam to na nudnych wykładach myślałam co robi sam w domu, czy nie tęskni. Chyba każdy normalny psiarz tak ma?

Gość gość
Moja matka zachowuje sie zupeełnie tak samo

Gość Kocham psa najbardziej na
Pazipęk i uważasz to za normalne czy przeszkadza Ci? Mama poswieciła Ci za mało uwagi? Ja bym nie mogla mieć dziecka, bo kocham psa najbardziej

Gość gość
no i dlatego wyslali cie do psychologa

Gość gość
mieli rację. jesteś nieźle przy****a dechą :o

Gość gość
Mam psa i kota w związku z czym nieraz mi na ich punkcie odwala.Zbyt często o nich rozmawiam z rodziną i znajomymi,ale staram się nad tym panować.To jest upierdliwe z mojej strony,ale ludzie tak mają,z dziećmi na przykład:-P

Gość gość
Ja też kocham moje psy. Uwielbiam na nie patrzeć, lubie jak się cieszą machają ogonami,lubie się z nimi bawić, lubie do nich gadać, opowiadać o nich.. Moj ojciec też mówi, że mam obsesje:P Tyle, że ja aż tak o nich nie mysle, nie gadam co chwile do innych osób o nich.. Nigdy nie przyszło mi do głowy żeby myslec co robią w domu same. U mnie to też wynika z samotności, że do nich gadam. U ciebie to nie wiem, chyba trochę rzeczywiście przesadzasz

Gość gość
Każdy ma jakąś obsesję,tylko nie każdemu udaje się nad tym panować,ale trzeba się starać.Wszyscy lubią mówić o tym,co im jest bliskie,co interesuje najbardziej.Tyle,że nie wszystkich to samo i tu mamy problem.:-(Pamiętam pewną koleżankę,która truła obsesyjnie o swoich studiach,nudna była:-P