Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula15

Wzrost. Ile urosne?

Polecane posty

Gość Paula15

Ile jeszcze urosne? Mam 166cm wzrostu i 15 lat. Podobno rośnie się do 21 roku życia, ale nie jestem pewna czy Jeszcze urosne. Moja mama ma 1,70 a tata 1,81. Ogólnie to pije dziennie szklankę mleka, jem bardzo dużo owoców i warzyw. Nie jadam słodyczy ani niezdrowych rzeczy. W podstawówce byłam bardzo wysoka, znaczy najwyższa w klasie, miałam około 160 z małym kawałkiem. Dostałam okres w wieku 11 lat i od tego czasu Rosne bardzo bardzo po woli. Czy mogę coś zrobić aby urosnąć więcej? Jeść jakieś specjalne rzeczy albo wykonywać konkretne ćwiczenia? dodam że liczy się dla mnie to żeby mieć 170. Więcej nie potrzebuje. Mam szansę na te 4cm??

Nie da się określić ile urośniesz, na pewno nie da się tego zrobić przez internet;) szanse jeszcze masz, podobno dziewczyny są średnio 3 centymetry wyższe od swoich matek, ale wszyscy wiemy jak to jest ze średnią;)

Gość gość
Ja jestem 3 cm niższa od mojej mamy;). Od 15 roku życia nie urosłam nawet pół cm. Na dwoj***abka. Albo dobijesz do tych 170 albo nie. Znam dużo takich przypadków, że duże dzieci wyrastają na niskich dorosłych i przeciwnie.