Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety mają inteligentnych facetów za nic, za to szaleją na punkcie debili

Polecane posty

Gość gość
chłopcze gdybyś ty był inteligentny to może miałbyś jakąś szansę, ale mało jest chętnych na psychicznie chorych

Gość gość
On nigdy nie był zaspokojony inaczej niż przez swoją rękę

Gość Phantom of marmolada
"no to czas zacząć się pier...z innymi facetami synu. Takich dwóch inteligentnych w parze to dopiero popchnie świat do przodu. No i zawsze to jakiś partner " Typowa odpowiedź. Właśnie dlatego wasze mózgi są zapóźnione w ewolucji, cały czas to samo, zawsze te same teksty, odpowiedzi do zarzygania, żałosne, trywialne, nawet nie zabawne. Od lat jak piosenki na trzech akordach.

Gość gość
no to już sobie ulżyłeś mały a teraz zażyj leki i idź spać

Gość gość
Jemu już leki nie pomogą....

Przestańcie pieprzyć kobiety, bo wy nawet nie znacie definicji inteligencji( słownikowej) tylko opieracie się na tych samych, powtarzalnych tekstach. Przy tak inteligentnym człowieku jak ja to żadna z was nawet nie stała. Nie wam w ogóle oceniać czy szacować moją inteligencję. Całymi dniami nic nie robicie. Nie rozwijacie się, widać po postach, że potraficie tylko powtarzać jak małpy zestaw inwektyw. Jesteście jak głupie, gadające zabawki. Po prostu każdy facet, który zakwestionuje wersję rzeczywistości jaka wam się podoba i jaką mamicie siebie, czy innych dostaje z miejsca kilka trywialnych ataków ad personam, którymi rzygam.

Gość gość
Phantom, p********z o tym testosteronie i szerokich ramionach, może Ty jesteś niedorobionym sfrustrowanym transem?

Boże, ciągle to samo. Jakie wy nudne jesteście. Jak wy możecie oceniać cudzą inteligencję, skoro jesteście na tyle tępe, że niczego nowego nie potraficie wymyślić. Zero oryginalności, nuda. Głupie peezdozwierzaki.

Gość gość
Przy tak inteligentnym człowieku jak ja to żadna z was nawet nie stała i dzięki bogu, zawsze mi mówili żeby unikać świrów

Gość gość
Hahaha jesteś taki mały. Pewnie w oczach każdej kobiety jesteś dnem. Gdybyś miał jakiekolwiek powodzenie nie wylewałbyś swoich żali na tym forum.

Gość gość
kilka trywialnych ataków ad personam, którymi rzygam kupić ci wiadro?

Boże, jaka nuda...Kto, by z wami wytrzymał szmaty? Przecież to tak jakby słuchać w kółko tego samego, słabego utworu przez lata...

Gość gość
"Zero oryginalności, nuda." Powiedział ten, który ciągle pieprzy o wysokich, szerokich w barach "bad boyach".

Gość gość
Facet idź spać bo tracisz kontakt z rzeczywistością.Wredni faceci mają kobiety, Inteligentni faceci mają kobiety, brzydcy inteligentni też. Wredni brzydcy pseudointeligenci nie mają kobiet

"Gdybyś miał jakiekolwiek powodzenie nie wylewałbyś swoich żali na tym forum. " Jakiś dowód na taką zależność oprócz rojeń twojego tępego, niedorozwiniętego, samicznego, nudnego i niezbyt złożonego mózgu?

Gość gość
bad boy jest ode mnie lepszy buuuuuu, bad boy, a ja taki jestem ęteligentny , no taki wprost bystry i oryginalny, no ja nie wiem czemu te baby nie chcą takich jak ja, buuuuu, buuuuu, smark, smark

Gość gość
Ty za to jesteś orginalny jak buty z nike

Gość gość
Jakiś dowód na taką zależność ano popatrz sobie na dłonie, czemu prawa taka wyrobiona

Gość gość
Fantomie, to wyłacznie twoja wina, że obracasz sie w towarzystwie głupich kobiet - towarzystwo każdy ma takie, na jakie go stać . Gdybyś studiował na Harvardzie czy Oxfordzie, na pewno znalbyś mądre kobiety. Poza tym zobacz sobie skład mensy - choćby polskiej - czyzby tam byli sami mężczyźni?:):)

Gość gość
Przecież ty się nie splamisz kontaktem z "czymś" takim jak kobieta

Gość gość
1."Inteligencja" - też kiedyś za takiego się uważałem (wraz z wiekiem mam o sobie coraz gorsze zdanie). Jeśli inteligencją jest świadomość własnej głupoty i niewiedzy, to tylko w tedy mógłbym się tak określić. 2. "kobiety mają inteligentnych facetów za nic, za to szaleją na punkcie debili" I? Jeśli wolą "debili"? trzeba chronić "naiwne istotki" przed "troglodytami"? a co kogo to obchodzi jak życie ktoś sobie układa? Płaczą, żalą się? od tego są takie fora, a jeśli kogoś to razi niech w prawym górnym rogu "X" naciśnie. A może ktoś mnie będzie chciał ochronić przed ładną brunetką z dużymi piersiami i długimi nogami?

Widzę, że zjazd do przedszkola już nastąpił. Bo tak przedrzeźniają dzieciaki w wieku 5-10 lat. Nudne ściereczki... Dali wam już żreć zwierzaki?

Gość gość
Na przykładzie tej pyskówki widać wyraźnie, że autor ma rację. Inteligentnego faceta macie za nic. Niech weźmie leki (psychotropowe jak mniemam), zmieni płeć albo zostanie pedałem i niech się już nie żali na "babskim" forum. Żałosne tępe dzidy. Końcem kija przez szmatę bym was nie chciał dotykać, że o wyrzyganiu się na was nie wspomnę.

Gość gość
a wysmarkałeś już nosek?

Gość gość
Phantom prawda jest taka, że boisz się kobiet, a jedynym sposobem odreagowania jaki uznajesz, jest obrażanie ich. Nawet chorzy psychicznie miewają kobiety, ale pod warunkiem, że są stabilni emocjonalnie. ŻADNA nie chciałaby faceta, który uważa kobiety za podgatunek, nie kryje się z nienawiścią do nich i fantazjuje o robieniu im krzywdy.

Te inteligentne kobiety tak samo grawitują do prymitywów jak te z nizin społecznych i pociąga je niewydolność umysłowa. Zresztą widać na jakim tle kobiety lubią dowalać i to pokazuje co się dla nich liczy: "Ja wcale nie lecę na wygląd, tylko na inteligencję ty żałosny, mały, cherlawy, słaby brzydalu".

Gość gość
Końcem kija przez szmatę bym was nie chciał dotykać, że o wyrzyganiu się na was nie wspomnę. no i brawo, męska decyzja, ty nie chcesz, my nie chcemy takiego ciecia jak ty więc wyp...do lepszego świata bez kobiet. Da się? Da- powieś się, albo w piwnicy zatrzaśnij, albo kup sobie wyspę i zrób ogrodzenie pod prądem. Taki bystry jakoś się obroni przed tępymi babami

Gość gość
no cóż...inteligentny facet już by sobie dawno znalazł jakiś sposób na życie z dala od kobiet i nie traciłby czasu na żalenie się :)

"Phantom prawda jest taka, że boisz się kobiet, a jedynym sposobem odreagowania jaki uznajesz, jest obrażanie ich." xxx Nie prawda. Nie jedynym. Chętnie okładałbym każdą z piszących tu panienek pięścią po twarzy aż do zmiażdżenia kości, wówczas tchórzliwie wyłyby błagając o wybaczenie za to co tu pisały, bo one są odważne tylko na forum, a w realu potrafią tylko chować się za plecami swoich wysokotestosteronowych troglodytów.

Gość gość
Facet za te twoje teksty ktoś ci kiedyś sprawę założy.