Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety mają inteligentnych facetów za nic, za to szaleją na punkcie debili

Polecane posty

Gość Phantom of marmolada
Do tego inteligencja jest często powiązana z wyższym poziomem analizy rzeczywistości, lęków, fobii i defetyzmu, a kobiety na poziomie podświadomym czują głęboką pogardę dla mężczyzn z dużym zagęszczeniem receptorów w układzie kary, wrażliwością, o nikłej pewności siebie i skłonnych do wycofania. Inteligencję kobiety przypisują za mądrze i pięknie wyglądającą twarz( za którą może stać tępy mózg), za wzrost oraz za szerokie ramiona i wyprostowaną sylwetkę.

Gość gość
Spotkałam się kilka razy z ponoć inteligentnym facetem. To był taki zarozumialy bufon, że nie moglam wytrzymać. Uwazał się za najlepszego, co on to nie jest. Nudził strasznie. I nie jestem jakaś rozrywkowa, raczej spokojna. Koksy mnie nie kręcą.

Dodatkowo kobiety zawsze jakoś uzasadnią posiadanie inteligencji u przystojnego faceta z ładnymi oczami i wysokim wzrostem, nawet jeśli jest tępy jak uchwyt od spłuczki. Powstają takie definicje inteligencji, że ze śmiechu nie można wyrobić. Inteligentny facet jest samcem ostatniej kategorii, do którego kobieta nigdy nie będzie czuć takiej chemii jak do tępego bad boya, w którym kochała się za młodu. Dlatego kobiety uwsteczniają nasz gatunek i prowadzą go na dno. Wszystko z powodu opóźnionej ewolucji mózgu kobiety w stosunku do mózgu męskiego. Kobiety nic nie robiły, niczego nie dokonywały, nie tworzyły cywilizacji, technologii, kultury, więc ich mózgi od czasów kamienia łupanego niemal się nie zmieniły. Gadzi mózg i emocje mają pełną decyzyjność.

Gość gość
gość dziś No nieźle doje'ałeś :-D ja miałam koleżanke która by na to pytanie odpowiedziała bo siedziała tylko w książkach. A to nie świadczy o inteligencji. W szkole miała same 5, ale to był taki tłumok, zero inteligencji i doświadczenia życiowego. No po prostu nic! Jak z nią rozmawiałam o jakichś związkach, życiu, problemach to ona tylko głową kiwała. Idiotka po prostu! Tłumok nad tłumokami. Do tego jeszcze drętwa była i nic ją nie interesowało.

Gość gość
To ciężka sprawa bo te kobiety potem utrzymują się decyzją Wójta, Burmistrza, Prezydenta Miasta itp. i co roku muszą chodzić po zaświadczenie o bezskuteczności świadczeń alimentacyjnych do komornika. Wylewają także żale na forach, bo ich faceci nie chcą płacić zasądzonych alimentów.

Gość gość
Inteligentny facet zrozumie że miał szczęście że go taka blacharokoksiara nie chciała

Gość gość
Inteligentny facet nie zakłada takiego tematu na babskim forum i nie wypłakuje się w internet.

Gość gość
Inteligentny facet ma gdzieś opinie innych

Gość gość
wiadomo, inteligentny facet w tym czasie żłopie piwsko, wciąga kreskę, napyerdala po pysku swoją kobietę, a potem ją ruha

O proszę mamy kolejne definicje inteligencji: kobiece. Byleby nie pasowały do autora, który nie ma powodzenia( pewnie przez wygląd) i byleby nie pozwoliły obnażyć przykrej prawdy o kobietach. To odzywki trywialne i typowe.

Gość gośćtak
jaka kobieta takie upodobania ,ja potrafię się zakochać tylko w mądrym i wrażliwym ,nic innego nie ma nade mną władzy

Gość gość
O proszę mamy kolejne definicje inteligencji: kobiece. Byleby nie pasowały do autora, który nie ma powodzenia( pewnie przez wygląd) i byleby nie pozwoliły obnażyć przykrej prawdy o kobietach. To odzywki trywialne i typow X Jest pewien typ kobiet którym się podobają faceci w dresach i napakowani. One raczej wybitnie inteligentne nie są. Jeżeli autorowi właśnie taki typ pań się podoba to średnio z jego inteligencją.

Przestańcie pieprzyć. Każda z was jak przyjdzie co do czego to woli czarującego, przystojnego debila, którego małomówność( wynikającą z tępoty i ubogiego zasobu słów) nazywacie tajemniczością, wyraziste ładne oczy( za którymi kryje się tępy mózg) bystrym spojrzeniem, a wysoki wzrost i szerokie ramiona: zainteresowaniami i charyzmą.

Gość gość
Phantom of marmolada To znowu Ty? Poznałam po Twoich "bad boyach". Ty sam uwsteczniasz gatunek i przynosisz wstyd facetom bez zaburzeń... przypominam, że w pewnym wątku pisałeś, jak to chciałbyś rozbijać kobietom bez błony głowy o krawężnik. Błagam, zamilcz hipokryto.

Gość gość
Faceci nie jesteście lepsi :)

Hipokryto? Teraz będziemy mieć nowe definicje hipokryzji. Tak chciałbym rozbijać kobietom te tępe, zapóźnione w ewolucji łby o krawężniki. Będę pisał co mi się podoba.

Gość gość
No jasne jasne. Kobiety są winne waszym niepowodzeniom miłosnym. A to że facet jest beznadziejnym człowiekiem nie ma żadnego znaczenia

Gość gość
Phantom "wysoki wzrost i szerokie ramiona: zainteresowaniami i charyzmą" Ja bym się osobiście bała wysokiego i szerokiego w ramionach gościa, bo przy moich 158 cm wzrostu słabo to widzę, wolę mieć pod ręką coś ciężkiego, taki facet nawet w dzień wzbudza we mnie niepokój.

"faceci nie jesteście lepsi" Według badań mężczyźni postrzegają u kobiet inteligencję jako cechę atrakcyjną. Kobiety u mężczyzn już nie. Facet mając do wyboru: ładna i inteligentna, a ładna i głupia zawsze bardziej leci na tą pierwszą. Kobieta zaś woli przystojnego, pewnego siebie tępaka, od przystojnego, niepewnego siebie inteligenta.

Gość gość
Tacy ludzie powinni być na tym forum poblokowani.

"taki facet nawet w dzień wzbudza we mnie niepokój. " I jednocześnie pożądanie seksualne.

Gość gość
Jasne, jasne, facet poleci nawet na martwą, byle by miała dziurę między nogami.

Gość gość
a i jeszcze dodam łagodnego :-) oprócz łóżka,pieniacze niespecjalnie

"Tacy ludzie powinni być na tym forum poblokowani." To tylko opinia twojej nic nie znaczącej i będącej przy mnie zerem osoby.

Gość gość
Phantom Taaak, pewnie, pożądanie, do tego stopnia, że pewnie bym się powiesiła, gdyby taki mnie zgwałcił, bo przy takim nie miałabym szans nawet z metalowym prętem w ręce.

Gość gość
Niepewnego to dobre słowo. To ma za nim latać robić wszystko co popadnie? A może w ogóle zrobić pierwszy krok, żeby zostać nazwaną desperatką? Niepewny czyli ma jakieś zaburzenia? No to żadna normalna kobieta się z takimi nie związe.

Gość gość
Dlatego kobiety uwsteczniają nasz gatunek i prowadzą go na dno. no to czas zacząć się pier...z innymi facetami synu. Takich dwóch inteligentnych w parze to dopiero popchnie świat do przodu. No i zawsze to jakiś partner

"Jasne, jasne, facet poleci nawet na martwą, byle by miała dziurę między nogami. " xxx Kobieta będzie lecieć nawet na własnego kuzyna, brata, ojca jeśli jest wysoki, ma dużo testosteronu, szerokie ramiona, a jeśli kiedyś będzie okazja to się z nim prześpi i da mu w każdej pozycji. Będzie się nawet masturbować posągiem umięśnionego przystojnego faceta taką ma sieczkę w głowie na punkcie ciała.

Gość gość
Phantom po prostu dawno nie został zaspokojony i nie pisze tego złośliwie jak już dostanie to co chce to będzie milutki