Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety mają inteligentnych facetów za nic, za to szaleją na punkcie debili

Polecane posty

Gość gość
Ojej! Jaka tragedia! Wszyscy faceci lecą na tępe laski, faceci to podludzie, mają szczątkowe ilości mózgu i pieprzą wszystko co się rusza, a inteligentnych kobiet nie widzą, bo one nie mają dużych, sztucznych cycków. Ci facec****eprzyliby nawet własne matki! Powinno się im obcinać fiuty sekatorem. Phantom, tak wyglądałaby Twoja kobieca wersja, brzmi atrakcyjnie?

Gość Phantom of marmolada
Nienawidzę kobiet po tym jak dobry kolega powiedział mi historię o jego znajomym z doktoratem z matematyki iq pod 150 i znajomością kilku języków, który w wieku 30 lat powiesił się jako prawiczek po tym, jak kobieta, w której się zakochał, i która to wykorzystywała, by na nim żerować zrobiła loda wysokiemu, wytatuowanemu kolesiowi. I tak. Chętnie rozwalałbym wam łby o krawężniki.

Gość gość
Phantom, przyznajesz się, że jesteś agresywny? Właśnie dzięki takiemu obrazowi mężczyzn zawsze mam na nogach glany + parę drobiazgów w kieszeniach.

Gość gość
no i w końcu przyszła siostra oddziałowa i kazała mu wyłączyć komputer :D

Mój kolega, który skończył politechnikę z wyróżnieniem i dyplomem obronionym na 5, później został uznany za biegłego eksperta w swojej dziedzinie i współuczestniczył w pisaniu pracy naukowej próbował kilkukrotnie się zabić, bo każda kobieta odrzucała go za wygląd. Teraz po próbie samobójczej jest kaleką.

Gość gość
faktycznie inteligentny

Gość gość
A ja nienawidzę mężczyzn, bo gwałcą i kto ma lepszy powód ,ja czy Ty?

Robiłem wielokrotnie próby jak lepiej pisać do kobiet online. Czy krótkie wiadomości z błędami i dresiarskim sloganem, czy długie, rozbudowane wiadomości. To drugie było zbrodnią i kończyło się zawsze offline kobiety. Gadając dresiarskim sloganem, jak typowy cwaniak można było ciągnąć rozmowy godzinami.

Gość gość
To tragedia, ale nie każda kobieta jest zła! Skończył politechnikę, a inni wykładowcy żon nie mają niby? Ludzie biznesu też sami kawalerowie?

Gość gość
a kobiety wsadzają niewinnych facetów do więzienia za gwałt, którego nie było. I kto jest gorszy?

Kiedyś koleś robił taki eksperyment. Wstawił swoje zdjęcie na portal randkowy i zamieścił długi, rozbudowany opis o swoich zainteresowaniach. Żadna dziewczyna nie chciała z nim pisać. Zmienił zdjęcie na typowego sebixa z siłki i wstawił opis: "jestem jaki jestem...hehe". I zaczął dostawać 50 wiadomości tygodniowo od kobiet.

Gość gość
Jak facet jest przystojny i głupi to kobiety się cieszą z gwałtu. Same by takich gwałciły, gdyby miały na tyle siły.

Gość gość
Tak to jest z babami. Wypunktuj im prawdę, to zrobią z ciebie psychicznego pedała.

Gość gość
No wybacz ale co one się miały zmuszać? To że ktoś ma iq Bóg wie jakie nie znaczy że ma mieć powodzenie.

Gość gość
Inteligentny facet nie siedzi na babskim forum. Czy ma problemy z miesiączką? A może zastanawia sie na cesarskim cięciem?

Gość gość
Phantom, Einstein miał żonę, Freud też, Dawkins miał kilka żon, można?

Mój znajomy( wykształcony i oczytany) w ogóle prawie nie miał seksu z kobietami. Postanowił spróbować udawać dresa. Zaczął się chwalić jakimś dwóm kobietom( z wyższym wykształceniem) jak demolował przystanki i dokonywał rozbojów. Poszły z nim do łóżka, miał pierwszy raz trójkąt i loda zrobionego w życiu.

Gość gość
pokaż mi tematy z pierwszej strony, które by traktowały o miesiączce albo o cesarskim cięciu. Nie ma? to poszukaj na pięciu kolejnych stronach. Dalej nie ma? To co tu jeszcze robisz? Wypad na wizaż.

Fajnie, mieli żony, a atrakcyjni tępacy, celebryci i przystojniacy zaliczają po setki kobiet w życiu. Inteligentny nadaje się tylko na męża.

Gość gość
23:44 (ten pierwszy) lecz się, życzę Ci, aby Ciebie ktoś zgwałcił, najlepiej prętem, wtedy powtórz to, co napisałeś jeszcze raz, p********y psychopato.

Gość gość
Stephen Hawking miał żonę. Kalisz ma żonę. Można? Można.

Gość gość
Zacznijcie szukać kobiet w realu a nie w necie

Gość gość
Jestem facetem i nie wierzę, aby inteligencję dało się zmierzyć testem IQ. Są różne rodzaje inteligencji: logiczna, interpersonalna, muzyczna, językowa itp. Mój znajomy, który ma studia wyższe, ledwo zdał maturę z polskiego na 30 %. Jest tylko dobry z matmy i fizy.

Gość gość
To sie da w realu?

Gość gość
A nie zauważyłeś,ze wyksztalceni faceci na stanowiskach lubią się zabawić z ładnymi idiotkami ? I za tipsiarą w czerwonym mini każdy sie obejrzy? I co, nie buwersuje cię to?

Gość gość
dobry z matmy i z fizy? To pewnie nie czytał Prousta ani Joyce'a. O Beksińskim też nie słyszał. Znaczy wcale nie jest taki inteligentny.

Gość gość
Z tymi rodzajami inteligencji to wymówka dla tępaków.

Gość gość
Nie bulwersuje go bo sam by taką wziął gdyby go chciała

Znów ta debilka, humanistka o Beksińskim pieprzy i robi z tego wyznacznik inteligencji. Akurat Beksiński jest moim ulubionym malarzem, ma bardzo podobny styl do mojego( też maluję) i nie uważam się za inteligentnego, z powodu znajomości jego prac( nawet jedną przemalowywałem, bo tak mi się podobała).

Gość gość
23:54 Ich bulwersuje to że takie wylaszczone panienki w mini nie zwracają na nich uwagi tylko na tych facetów na stanowiskach albo dresów w BMW kupionym za kasę z prochów. To ich boli. Na skromne, niewylaszczone panienki nie zwracają i nie zwrócą nigdy uwagi tylko pożalą się na forum że dziunie z wielkim biustem i długimi nogami dają im kosz za koszem.