Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osób które dużo schudły

Polecane posty

Gość gość

muszę schudnąć ok 30kg. ciągle słyszę że jak schudne to poczuje sie lepiej będę miec wiecej energii chęć na ćwiczenia itd... i moje pytanie czy to prawda? czy faktycznie po zrzuceniu kilogramów czujecie tak diametralna roznice w swoim życiu?

Gość gość
schudnij dychę a poczujesz sama

Gość gość
moja mama wlasnie jest na diecie, zwykla dieta ale od dietetyczki, bo ona ma rozne choroby, w maju wazyla 115 kg--- w zyciu nie wierzyl nikt,ze schudnie, dzis wazy 85 kg ! nie dosc,ze dobrze wyglada, to jeszcze poprawily jej sie wyniki i ogolne samopoczucie, nie bola ja stawy, nauczyla sie odpowiednio ozywiac, tylko,ze naprawde przestrzegala diety-- jadla 5 razy dziennie, w sumie to mogla jesc wszystko alo inaczej przygotowane, bez cukru, smietany, itp bez smazenia, teraz juz je wiecej i dodaje wiecej skladnikow ale nie tyje, a mi wstyd bo mam 5 kg do zrzucenia i nie umiem sie przemoc, musze skserowac jej diete wreszcie dla siebie

Gość gość
oczywiście że tak. nie wiem o jaki przypływ energii ci chodzi ale jeśli masz 30 kg nadwagi to pewnie odczuwasz niedogodności z tym związane typu zadyszka, może bóle stawów lub pleców, pomijajac psychiczne złe samopoczucie. dlaczego bo nosisz na sobie ten tluszcz który cie fizycznie ogranicza i hamuje. bedac szczuplejszym naturale jest szybsze chodzenie podbiegniecie do autobusu siedzenie w kucki itd itd... poza tym odchudzanie to nie taka trudna rzecz trzeba tylko zaczac od głowy ;) ps schudłam 25kg i moje życie stało się lżejsze ;)

Gość gość
tak dokladnie odchudzanie zaczyna sie w glowie. ja mialam zawsze problem z nadwaga. nie bylam jakas otyla ale zawsze troche cialka wiecej mialam. plus minus ok 10 kg. i jak bym sie nie starala to zawsze wytrzymywalam na diecie tydzien dwa i tyle bylo zawsze z mojej diety. w koncu poszlam po rozum do glowy i z kolezanka zapisalam sie na calanettics. tak zeby cos robic. przy okazji i struktorka zwykle robila nam pogadanki o zdrowym jedzeniu ogolnie o odzywianiu netabolizmie itd... i zaczelam to wcielac w zycie i sama nie wiem kiedy mi te 10 kg spadły :) i super sie z tym czuje ;) poza tym to jest moj wielki sukces ;)

Gość gość
może powinnas zacząć od psychologa?

Gość AnetaS
U mnie idealnie spisały się tabletki foreverslim. 4 miesiące i prawie 20 kg mniej

Gość gość 123as
Ja przy stosowanie diety, wspomaganiu foreverslim i ćwiczeniach przez 4 miesiące schudłam 20 kg. Nie wiem czy dla ciebie to dużo, ale dla mnie naprawdę wiele