Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"ty nic nie wiesz" "w życiu nic nie wiedziałaś" " a co ty wiesz"

Polecane posty

Gość gość

Ciągle k***a słyszę, że nic nie wiem! Np. Pytanie "do której jest supermarket otwarty?" Mówię "nie wiem".. "ULA TY NIC NIE WIESZ".. Noż k****. Jak mam poprawić samoocenę jak mi ktoś tak wciska, że nic nie wiem, bo nie wiem do której sklep jest otwarty? Czy wam też tak gadają ? Ja czasem odpowiadam nie wiem po prostu z przyzwyczajenia, bo nie jestem przyzwyczajona, żeby gadać z ludźmi i dlatego nawet nie chce mi się już gadać stąd moje "nie wiem"..

Gość zapent
takaprawda baananie

Gość gość
A ty skąd możesz wiedzieć skoro mnie nie znasz? To samo jest z czynnościami jakimiś. Nie wiedzą czy umiem czy nie, nie widzieli jak to robię, ale już z góry jest "ona nie umie przecież".. Nie weim dlaczego każdy chce mi wkręcić, że nic nie wiem i nie umiem..

Gość gość
Haha, mi matka czasem tak samo truje, olej i tyle.

Gość gość
No skoro z przyzwyczajenia mowisz, ze nic nie wiesz to co maja inni o tobie myslec?

Gość gość
miałam podobnie,utkwiło mi jak jedna dziewczyna na studiach powiedziała takim niemiłym tonem "a co ty k***a wiesz" ale tak sobie mysle,ze przeciez oni sami nie wiedzą,bo skoro Ciebie ktoś pyta o coś,choćby o ten supermarket to znaczy,że sam też nie wie do której jest otwarty bo gdyby wiedział to by o to nie pytał a skoro tak,to niech sami najpierw zastanowią się co oni umieją bo wcale nie są lepsi