Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jutra zmieniam życie, czyli minus 10kg, kto ze mną? :)

Polecane posty

Zapomniałam dodać, że to super że byłaś na basenie, oby tak dalej. Bo mogłaś mnie źle zrozumieć ;-) chodź dalej na basen, ćwicz ale też zdrowo się odżywiaj. Muszą być oba te elementy: ****** zdrowa dieta :-)

Nie można się głodzić,bo metabolizm zwalnia maksymalnie,na kondycję to cardio chyba lepsze,dużo chodzić,rower.Ja sobie komputer włączam,muzykę i ćwiczę z dziewczynami z you tube.Dla mnie to odpowiada.Początkowo nie nadążałam,robiłam w swoim tempie.Po miesiącu daję radę.dzisiaj na rozgrzewkę zrobiłam zestaw z Primaverą na uda i brzuch a potem interwały z Chodakowską.Jutro będzie trening cardio z Mel b. i znowu zestaw na brzuch i uda i tak co dzień od miesiąca.Do tego rower,spacery.Pracuję na trzy zmiany ale daję rady i z ustawianiem posiłków i ćwiczeniami.Niby 3 kg zrzucone w ciągu miesiąca to niezbyt wiele ale samopoczucie mam genialne i to mnie motywuje:)

Gość malwina89
Też właśnie planuję rozpocząć odchudzanie na dniach. Karnet na basen kupiony, tabletki z piperyną zamówione i jeszcze wieczorkiem wybieram się do Almy po jakieś fit jedzonko :)

Gość gość
Witam Was...Moje jedzenie wczoraj to w sumie taka bulka hmm sztangla? tak to chyba sie nazywa z wedlina i ogorkiem,na obiad nalesnik z kurczakiem i pieczarkami. W ciagu dnia jakies herbaty i jogurt. Oczywicie bylam na bsenie no i po jeszcze pilam smoothie ze szpinaku banana i ananasa... a u Was jak tam?

Gość malwina89
no słuchajta zjadłam dziś pizzunie i dostałam takiej sraki że heeeej

Gość malwina89_
no nieładnie, że ktoś się pode mnie podszywa i nie, nie zjadłam pizzy i sensacji żołądkowych też nie miałam. zaczęłam dzisiaj i oby do przodu :)

Gość Beata 32S
A ja zaczełam tydzień, temu, ale jak na razie nie widzę efektów, pomimo diety i ćwiczeń. Nie wiem chyba dołączę jakiś środek wspomagający odchudzenie. Koleżanka stosowała foreverslim, ja nie wiem co wybrać, ale widzę, że bez wspomagania dzisiaj nie da się rady uzyskać zamierzonego celu

Gość stella878
da się, ale trzeba być mocno zdyscyplinowanym i mieć czas na codzienne treningi albo czas na czekanie na wymarzoną wagę, bo bez suplementów nie uda nam się schudnąć w szybkim tempie ;)

Gość gość
stella suplementy to droga donikąd, nie znam nikogo kto w ten sposób nie zaliczyłby efektu jo-jo

Gość gość
i treningi nie muszą być codzienne a nawet nie powinny wystarczą 3-4 tygodniowo

Gość Princeska1
Hej. Długo zastanawiałam się nad tym aby rozpocząć odchudzanie czyli jak dla mnie drogę przez męki .... Mam ogromną nadzieję , że mi w tym pomożecie! Siedzę przed monitorem i szukam czegokolwiek co by mnie zmotywowało do odchudzania.. Wybrałam Was ponieważ myślę , że wzajemne wspieranie się , rozmowa i Wasze efekty dadzą mi motywację. A więc od jutra zaczynam i będę codziennie opisywać moje ciężkie chwile ;-)))

Gość gość Majka
Princeska, głowa do góry, życzę systematyczności i samozaparcie w walce z kilogramami. Nie można im się dac pokonać. Sama miałam podobne dylematy jak, zrobiłam sobie pierwsze dietetyczne śniadania. Wbrew pozorom, na samym początku najwięcej problemów nie sprawiał mi głód, czy chęć podjadania, bo to skutecznie likwidowały mi tabletki foreverslim, ale systematyka i zmuszenie się do ćwiczeń.... Ale przetrwałam czego życzę wszystkim odchudzającym się

Dziewczyny jesteście? Spamerki przejmują nam temat! Długo nie pisałam bo byłam "wyjechana", nie miałam ze sobą hantli więc ćwiczyłam z butelkami z wodą bardziej lub mniej regularnie i sporo się rozciągałam i cellulitu jakby mniej ;-) Dziś zrobię kolejny, już standardowy trening. Udało mi się też sporo ograniczyć picie coli (to chyba uzależnienie ;-) A jak u Was?

Ja postanowiłam się nie ważyć,ani nie mierzyć.W listopadzie skończę 37 lat i wtedy sprawdzę ile udało mi się schudnąć.Trochę trudniej mi będzie teraz regularnie jadać,bo jak i nocami się pracuje to nie da rady zjeść o 18 i do rana nic:)Ja codziennie ćwiczę.coli nie piję.Najgorsze są ciągotki do świeżego chleba i do serów

Gość gośćKK
francuska plecionka dziś Godz. 18 po której niby nie należy jeść jest dość umowna, chodzi o to by nie jeść 3 godziny przed pójściem spać. A twoje ciągotki kulinarne i tak nie są najgorszego sortu ;-) ;-) ;-) Co do pomiarów to czytałam trochę na ten temat i myślę, że w warunkach domowych najlepszym wyjściem jest pomiar fałdów tłuszczu/skóry w różnych problematycznych miejscach - ja też się nie ważę a o pomiarach centymetrem ciągle zapominam, zresztą myślę, że to i tak za wcześnie, może nawet tu i tam urosnę. Na razie zrobiłam sobie zdjęcia, żeby mi przypominały co chcę zmienić ;-)

Gość malgosia685
"Treningi tylko 3-4 razy w tygodniu" - to znajdź proszę "tylko" tyle czasu po dyźurach w szpitslu wracając do dwójki dzieci. Dopiero na rmeryturze będę mogła schudnąć?? Dobre sobie.

a ja się zaparłam i po 18 nie jadłam,początkowo było trudno ale teraz jest super.jak w nocy będę pracowała to już sobie grafik posiłków opracowałam:)ja mimo wysokiej wagi nie mam wałków na brzuchu,na boczkach,na udach,ramionach.Jestem taka nabita,twarda:(

Gość gośćKK
malgosia685 dziś A ja właśnie tak ćwiczę tzn. 3-4 razy/tyg ale intensywnie i zajmuje mi to około pół godziny, jak mi brakuje ruchu to w dni nietreningowe dorzucam jakieś lekkie kardio. francuska plecionka dziś Do takiej nabitości dążę bo wałeczków trochę mam;-)

Gość gość
Witam. Co u Was? Jak odchudzanie? Ja zaczynam 2 dzień;-) Od wczoraj ograniczyłam jedzenie , nie zjadłam nic słodkiego, białego pieczywa i moich ulubionych kluseczek. Stwierdziłam że nie b.się ważyć, bo to mnie jeszcze bardziej stresuje. Może za miesiąc. Mam zamiar od dzisiaj zacząć ćwiczyć ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo ciągle nie mam czasu. Dziewczyny znacie jakiś fajny , niedrogi ,dobry krem ujędrniający? Chciałam Wam jeszcze napisać że zawsze jak zaczynam się odchudzać to rano na czczo wypijam filiżankę siemienia lnianego (2 łyżeczki). Pomaga w trawieniu. I oczywiście wieczorami pod prysznicem robię sobie peeling całego ciała . Regularne stosowanie daje efekty. Skóra jest gładka i aksamitna. Miłego dnia dla Wszystkich. Odezwijcie się;-))))

Gość Princeska1
Witam. Co u Was? Jak odchudzanie? Ja zaczynam 2 dzień;-) Od wczoraj ograniczyłam jedzenie , nie zjadłam nic słodkiego, białego pieczywa i moich ulubionych kluseczek. Stwierdziłam że nie b.się ważyć, bo to mnie jeszcze bardziej stresuje. Może za miesiąc. Mam zamiar od dzisiaj zacząć ćwiczyć ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo ciągle nie mam czasu. Dziewczyny znacie jakiś fajny , niedrogi ,dobry krem ujędrniający?Chciałam Wam jeszcze napisać że zawsze jak zaczynam się odchudzać to rano na czczo wypijam filiżankę siemienia lnianego (2 łyżeczki). Pomaga w trawieniu.I oczywiście wieczorami pod prysznicem peelinguję się cała ,ostrą gąbką. Regularne stosowanie daje efekty. Skóra jest gładka i aksamitna.Miłego dnia dla Wszystkich. Odezwijcie się;-))))

Gość malgosia685
Nigdy nie miałam dobrej przemiany materii, mimo że od dawna nie jem po 18, co z tego jeśli od czasów dzieciństwa mam problemy z nadwagą. Nie wszystkie suplementy to zło, koleżance pomogły kiedyś jakieś naturalne preparaty, wyciągi z ziół wspomagających przemianę materii, tylko nie mam z nią teraz kontaktu i nie wiem co to było, a chętnie bym to kupiła...

Gość Hela71
Spróbuj piperynę, czyli wyciąg z pieprzu, super wpływa na przemianę materii, napewno pobudzi Twój organizm do działania w walce z kilogramami!

Gość malgosia685
Dziękuję, poczytam o tym. Czy ktoś jeszcze zna inne rośliny lub zioła wspomagające odchudzanie??

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość pasiasta822
Ja przy namowie koleżanki zamówiłam sobie suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam go stosować ale jakoś nie byłam nastawiona na jakiś rezultat i tu się myliłam bo już po pierwszym tygodniu było widać rezultat;) to był miły widok jak wchodzę na wagę a tu -2kg;)

Gość angelina831
Ja zamówiłam sobie African Mango http://szczupla-kobieta.pl z tej stronki bo mają Atrakcyjne Ceny! muszę zgubić 8kg bo niestety przez wakacje trochę się zaniedbałam imprezki,grille, drinki. ale już mam za sobą 4kg w 2 tygodnie ;) jeszcze trochę i wrócę do swojej wagi!