Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybaczyłem zdradę dziewczynie teraz po miesiącu mam wyrzuty że to zrobiłem

Polecane posty

Gość gość

wybaczyłem jej przez jeden argument "bo byłam pijana i nie wiedziałam co robię" teraz po miesiącu jak jej wybaczyłem czuję się źle i mam wyrzuty sumienia . nie wiem kompletnie co mam zrobić...

Gość gość
Wcale jej nie wybaczyłeś i nigdy nie wybaczysz ...Przy każdej kłótni będziesz jej to wygadywał ...

Gość gość
no właśnie wybaczyłem wszystko było dobrze ale teraz do mnie wróciło nie mogę sobie dopuścić do myśli że ona to z innym robiła...

Gość gość
Oj tam wychowasz cudzego bekarta :D

Gość gość
mam dość biję się z własnymi myślami ... sam nie wiem ja chyba oszaleje ..

Gość gość
ze co wychowam no chyba cie p****ało jak bym się dowiedział że jest w ciąży bym od razu zerwał ...

Gość gość
Standardowe tłumaczenie ''byłam pijana''. Następnym razem jak wypije, to znowu rozłoży nogi przed innym. Swoją drogą ile ona musiała wypić, żeby nad sobą nie panować.

Gość MoniczkaM
Nie warto wybaczać zdrady. Uważam, że jeśli jest się w związku to nie ma żadnych: "ale". Ja swojemu jestem nawet we śnie wierna. Podrywają mnie, a ja pamiętam, że na jawie mam przecież swojego jedynego :) Nigdy jej nie wybaczysz, bo zdrada boli. Przebywając z nią, będziesz myśleć o tamtym... To za bardzo boli. Lepiej z nią zerwij, bo tylko się męczysz. A znajdziesz sobie porządną kobietę :) Tak z ciekawości się zapytam, ona w ogóle żałuje tego co zrobiła?

Gość gość
ona powiedziała że teraz będzie się pilnować ale ja się ogólnie sam z tym źle czuję :(

Gość gość
Kobieta pijana dupa sprzedana :-)

Gość gość
tzn nie wiem co ona zrobiła. Wiem tyle że była pijana i ze zrobiła to z paroma idiotami

Gość gość
Ja bym kopnal qrwe i rozpowiedzial ze jest puszczalska tamten pewnie jeszcze sie w nia spuscil a ty wylizales po nim :P

Gość gość
taki był jej tekst "byłam pijana i nie wiedziałam co się dzieje" więc oni mogli ją tam smyrać , dotykać idt.... aż mi się słabo na samą myśl robi.. to było na jakimś ognisku czy coś... nie wiem bo nawet mnie ze sobą nie wzieła

Gość gość
Z paroma?! Jaki Ty głupi jesteś, ciekawe jakim świństwem Cię zaraziła.

Gość gość
zaraziła? po pierwsze ja jeszcze tego z nią nie robiłem

Gość gość
No nie wzięła bo wiedziała dobrze co planuje.Swoją drogą zauważylem że trzeba uważać na kobiety które stronią od alkoholu.Nie piją w towarzystwie bo wiedzą do czego są zdolne :-)

Gość gość
co nie wzieła ?

Gość gość
Będzie się pilnować? Czyli ona nie żałuje. Podchodzi do tego, że stało się i trudno. A Ty wybaczyles, ale nie zapomnisz. Teraz decyzja należy do ciebie czy będziesz umiał z tym żyć i trwać w takim związku.

Gość gość
tzn nie wiem dokładnie bo ona sama mówiła że nie pamięta ..

Gość gość
codziennie mam myśli czy trwac w tym? czy dać sobie spokój?... to mnie dobija bo z początku wydawała się naprawdę fajną dziewczyną

Gość gość
Nie pamięta, super. Więc mogło ją tam kilku przelecieć. Człowieku znajdź sobie normalną kobiete, co? Ile trzeba wychlać, żeby się tak puścić.

Gość gość
ale jej zapowiedziałem że jak jeszcze raz pójdzie na to ognisko to z nami koniec.

Gość gość
eeee durne prowo i tyle. Teraz jedyne prawdomowne wpisy to tylko umieszczaja ciezarne babki albo ludzie szukajacy porad dotyczacych kredtow mieszkaniowych itd

Gość gość
"nie pamieta" mhy aha

Gość gość
mogła nie iść to już jej sprawa że cie okłamała w tak chamski sposób ja bym takiej szmacie nie wybaczył kobieta powinna mieć umiar zwłaszcza jak jest w związku. Zacznij szukać innej lepiej. jesteś teraz z nią i co z tego? skoro myśli o tym cię zniszczą tak czy siak. Przemyśl to!

Gość gość
prowo? chyba masz człowieku ograniczony umysł...

Gość gość
Jak raz zdradziła to bardzo prawdopodobne że zrobi to ponownie przy najbliższej okazji chociażby z tego względu że tolerujesz jej wybryki.Naobiecuje ci ale gdy wypije to może być powtórka...

Gość gość
a niech robi ja jej powiedziałem ze jak jeszcze raz pójdzie gdzieś na jakieś ognisko albo impreze to z nami koniec .

Gość gość
ja kolejnego razu nie zniosę i nie będzie tak miło ...