Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybaczyłem zdradę dziewczynie teraz po miesiącu mam wyrzuty że to zrobiłem

Polecane posty

Gość gość
No ale żeby cię zdradzić to nie trzeba iść na ognisko czy imprezę-można wszędzie przecież.Podejrzewam też że o jednym przypadku zdrady możesz wiedzieć a mogło ich być więcej...

Gość gość
być może .. być może... ale najbardziej wkurzyło mnie to że ona z tego nic sobie nie robi że uważa jak by to było i już .. ze można z tym żyć..

Gość gość
Mam znajomych, On zdradzil Ja, Ona Jego w odwecie i... Zaszla w ciaze! Problem w tym, ze maja dziecko 4latka a w tym czasie w ktorym zaszla posuwali Ja oboje i nie wie czyje to dziecko... Patole!

Gość gość
powinieneś być bardziej zdystansowany. Kochasz ją i czujesz że jest odpowiednia? Jeśli tak to możesz mieć z nią dzieci. Jeśli odejdzie możesz walczyć by sąd Tobie przyznał prawa do opieki i znajdziesz inną

Gość gość
na początku jak jej dokładnie nie znałem nie wiedziałem że taka jest potem zaczęły się jaj jak zaczęła z koleżanką do klubów wychodzić i te ogniska gdzie wszyscy tam chlali (bo co innego ). Mnie jeszcze nigdzie ze sobą nie wzięła .... ostatnio mówiła "następnym razem pójdziesz ze mną na ognisko" ... taa jasne... poszła zdradziła i nawet słowa nie powiedziała.... a co najlepsze okazało się że ją koleżanka oszukała i nie przyszła ... to ja jej mówię "to jak widziałaś ze nie ma koleżanki to po co zostawałaś z tymi dupkami?" została z samymi facetami ... koleżanki ją olały... ja sam już nie wiem jak można być głupim mieć faceta i zostać na ognisku z samymi facetami(i do tego wszyscy pijani ) :-/

Gość gość
miałem podobnie, moja ukochana pojechała na koncert do katowic pruła się z kolesiem aż miło, po czym jej wybaczyłem ale zrobiłem błąd powiedziałem jej, żeby mi to opisała no i opowiedziała mi jak się rokraczyła a on ją posuwał i się spuscił na brzuch i że było dwa razy i takie tam. Coś mnie obrzydzało do niej ale też ją strasznie kochałem to chyba moja największa milość w życiu a swoje lata już mam i wydaje mi się, że taka miłość mnie już nie spotka. Zdeptała ją tym. Jaki był finał takich samych rozterek? Zrobiła to 2-gi raz tym razem oznajmiła mi to z zadowoleniem, że w zasadzie to z zemsty bo nie chciałem jej zabrać gdzieś tam. Nadal wydaje mi się, że ją kocham a minęło już 20 lat od tych wydarzeń, czy powinieneś zostać? Na to odpowiedź jest jedna jak bardzo ją kochasz i jak ona kocha Ciebie tego nie da się powiedzieć to widać :)

Gość gość
a pro po dzieci jeśli już to chciałbym żeby były moje żeby były ze zdrowego związku żeby wiedziały kto jest ojcem a kto matką... i przede wszystkim żeby były zrodzone z miłości ....

Gość gość
gość dziś jesli jesteś z nią nadal to jest już jakieś chore....

Gość gość
nie jestem już z nią od tamtych wydarzeń. Tylko wyrwała wtedy kawał mnie.

Gość gość
chłopie ogarnij się dziewczyna wie że jesteś młotke i robi co chce ... lepiej zapomnij o niej

Gość gość
gość dziś ale to musiało być obrzydliwe jak ona ci o tym opowiadała szczegółowo ...

Gość gość
" ja sam już nie wiem jak można być głupim mieć faceta i zostać na ognisku z samymi facetami(i do tego wszyscy pijani ) :-/ " a ja nie wiem jak głupim trzeba być żeby z nią być :D

Gość gość
ja właśnie nie wiem czy chce tego dalej...

Gość gość
Taką babę trzeba batożyć pejczem, bo inaczej puści się znowu.

Gość gość
powiedźcie mi czy zerwać czy nie?

Gość gość
Szukaj sobie drugiej na boku i kopnij ją w dupę gdy znajdziesz :-)Szlag ją trafi jak zobaczy cię szczęśliwego z inną.

Gość gość
Mówi się, że lepiej jeść tort na spółkę z innymi niż stary chleb samemu, ale nie wiem, jak Twoja psychika to wytrzyma. Poza tym - jak się kogoś tak naprawdę, ale naprawdę kocha, to wtedy inni naprawdę nie istnieją. Zastanów się nad tym, co napisałam, bo z zachowania dziewczyny wynika, że wcale nie jesteś dla niej kimś najważniejszym i jedynym. Chcesz być jednym z wielu? Nas się zawsze ostrzega, że "zdradził raz, zdradzi i drugi". W drugą stronę też to tak działa. Jak ktoś ma "gen niewierności" w sobie, to następnym razem, gdy zdarzy się fajna okazja też sobie "pofolguje".

Gość gość
chyba jednak muszę sie do tego psychicznie przygotować ...